Фотогалерия и Представяне
Публикувано: 21 August 2011 - 06:30 PM
Еххх,приятели, защо не качвате снимки? Толкова красиви померанчета си имаме, а не се показват достатъчно във форума?
Събота и неделя бяхме по планините и реших да пробвам Тициано колко е издръжлив. Оказа се, че ходи много без да мрънка и на малко места се наложи да го нося, понеже не можеше да се катери по стръмните камъни. Но все пак се справи чудесно и се качи чак до Мусала
Сега се е проснал в къщи и почива. Ще му трябва и на него голяма почивка, както и на нас ...

А ето го и тук с превозното си средство

Хайде, сега вие сте на ред с някоя и друга снимка
Събота и неделя бяхме по планините и реших да пробвам Тициано колко е издръжлив. Оказа се, че ходи много без да мрънка и на малко места се наложи да го нося, понеже не можеше да се катери по стръмните камъни. Но все пак се справи чудесно и се качи чак до Мусала

А ето го и тук с превозното си средство

Хайде, сега вие сте на ред с някоя и друга снимка

Публикувано: 13 September 2011 - 12:52 PM
Какво сладко бебе! Стана ми мило и аз се разрових из бебешките снимки на кучето ми. Промяната през тези месеци е поразителна. Особено след онзи "маймунския" период 
Тициано бебе спи и се търкаля:

И тук вече на почти година:

Батко спомена за пискащите играчки-и на нашия това са му любимите. И най-големият зор е докато я разпердушини, за да извади пискащото нещо от нея, да си го дъвче и цвърчи с него на воля
После губи интерес и се оглежда за следващата плюшена жертва ...

Тициано бебе спи и се търкаля:

И тук вече на почти година:

Батко спомена за пискащите играчки-и на нашия това са му любимите. И най-големият зор е докато я разпердушини, за да извади пискащото нещо от нея, да си го дъвче и цвърчи с него на воля