Фотогалерия на нашите любими шпицове
Публикувано: 13 February 2011 - 09:50 PM
Оникс и Хармъни наистина си приличат изключително много
Последните дни повечето мъжки кучета правят опити да се качват на Рая, но Оникс не си я дава, та затова предполагам,че ще се разгонва въпреки да си мисля, че й е рано...
Голям цирк са двамата
Онзи ден ги теглих и излезе, че Рая е 3.200 а Оникс 3.100, та сега единия е на диета другия с леко вдигната дажба

Последните дни повечето мъжки кучета правят опити да се качват на Рая, но Оникс не си я дава, та затова предполагам,че ще се разгонва въпреки да си мисля, че й е рано...
Голям цирк са двамата

Онзи ден ги теглих и излезе, че Рая е 3.200 а Оникс 3.100, та сега единия е на диета другия с леко вдигната дажба

Публикувано: 14 February 2011 - 12:44 PM
Наблюдавайте я тогава.
Ох, и Хармъни е разгонена в момента и двамата съм ги препасала тук :(
3 и 200 не е старшно де.Хармъни до година и нещо беше 2,900 :(.Не обичаше да яде и това е, ама откакто са двама съм много доволна
Ох, и Хармъни е разгонена в момента и двамата съм ги препасала тук :(
3 и 200 не е старшно де.Хармъни до година и нещо беше 2,900 :(.Не обичаше да яде и това е, ама откакто са двама съм много доволна

Kleinspitz kennel
●THE SMALL STEP●
www.thesmallstep.com
Публикувано: 21 February 2011 - 12:47 PM
Публикувано: 25 February 2011 - 04:18 AM
Ехааа, доста козинка е направил Оникс вече. Браво!
Публикувано: 27 February 2011 - 01:28 AM
Последната снимка е супер!

Публикувано: 04 March 2011 - 01:25 AM
Имам притеснения За Маги.....понякога си изривява крачето така
а момент по касно вече не е изкривено.
Вета казва да не се тревожа щом няма изменение в походката,но незнам. При Вас случвало ли се е?
Също мисля,че сме с наднормено тегло,постоянно е гладна и е вече доста дебеличка 1.500 при 15 см. височина. Дали да и огранича храната?
а момент по касно вече не е изкривено.
Вета казва да не се тревожа щом няма изменение в походката,но незнам. При Вас случвало ли се е?
Също мисля,че сме с наднормено тегло,постоянно е гладна и е вече доста дебеличка 1.500 при 15 см. височина. Дали да и огранича храната?
Публикувано: 04 March 2011 - 05:56 PM
Боже, ама как я мерите? 15 см ми се струват......сякаш малко и за померан.
Колко хапва и по колко пъти на ден?На колко е вече снежинката?
Имаше преди време една тема за някакво померанче, което си кривеше така крачето от време на време, но какво стана...Потърсете темата при помераните.
Колко хапва и по колко пъти на ден?На колко е вече снежинката?
Имаше преди време една тема за някакво померанче, което си кривеше така крачето от време на време, но какво стана...Потърсете темата при помераните.

Kleinspitz kennel
●THE SMALL STEP●
www.thesmallstep.com