Изложби-информация, резултати, снимки и коментар
Публикувано: 28 July 2010 - 11:21 PM
Аз бях записала само Chanel iz Tsvetnoy Kapeli на две изложби,защото кучетата ми все още не са в перфектна форма след раждането.Надявам се до Европейското да имаме чудесна козина.Все пак Шанелчето стана Шампион на България,Клубен Шампион и Qualification CRUFTS!
Публикувано: 30 July 2010 - 09:33 PM
Нинче,честито на младата шампионка Ханелор!Пак ще и порасне прекрасна козинка.А ти ми приличаш на огнена испанка

Публикувано: 28 August 2010 - 03:32 PM
Щастлива съм да споделя с вас новината, която току що научих. Моето момче Foxy Nose Eitan, собственост на шведския развъдник Ullsåsas http://www.ullsasa.dantos.se/ е закрил Шампион на Швеция. Днес съм най-гордата и щастлива майка!

Публикувано: 28 August 2010 - 03:58 PM
Така и трябва: Да си горда
От твоя развъдник излизат супер кучета!
Поздравления за теб и браво на момчето!

Поздравления за теб и браво на момчето!
Публикувано: 28 August 2010 - 04:14 PM
seska, в 28 August 2010 - 03:37 PM, написа:
Щастлива съм да споделя с вас новината, която току що научих. Моето момче Foxy Nose Eitan, собственост на шведския развъдник Ullsåsas http://www.ullsasa.dantos.se/ е закрил Шампион на Швеция. Днес съм най-гордата и щастлива майка!

Честито !
Публикувано: 28 August 2010 - 10:43 PM
Страхотна новина, заслужена гордост !!!! Честито с пожелание за още много, много шампиони

Публикувано: 02 September 2010 - 11:13 PM
Публикувано: 02 October 2010 - 07:53 AM
Привет от Словения! Пиша ви на бързо, защото днес ни предстои важния ден и нямам никакво време. Резултатите от вчерашната изложба Специалка на 5 група са много добри на цялата бг шпиц групичка. Ивето се справи повече от добре и взе две купи, но за това ще оставя тя лично да ви се похвали. При Фокситата Натаниел е най-добро бебе на породата, Галена е втора в клас млади женски при сериозна конкуренция, Хепи е втори в клас млади мъжки, а Диди стана най-добро женско куче на породата и взе САС. С повече подробности ще пиша като се приберем.
Поздрави на всички и много стискайте палци днес!
Поздрави на всички и много стискайте палци днес!