Клубни кучила и планирани връзки

Публикувано: 05 June 2010 - 02:38 PM

Нямам търпение да ги нагушкам вече..
 Нямам търпение да ги нагушкам вече..   

Публикувано: 05 June 2010 - 09:17 PM
Мисля че тук е място да благодаря на няколко човека без чиято помощ може би нямаше да се справя толкова добре.Огромна благодарност на нашият ветиринар д-р Цветан Цонев от гр.Варна!Каквото и да кажа,колкото и да му благодаря все няма да е достатъчно за всичко което прави за нас!Такъв професионалист,толкова адекватен,всеотдаен,просто нямам думи!!!!
Хиляди благодарности и на Марина Рикман за незаменимата помощ която ми оказа в толкова труден за мен момент!
На края,но не на последно място искам да благодаря на моят прекрасен син Божидар,който няколко дни се грижеше съвсем сам за 5 бебета,за 2 вече пораснали помчета и за себеси!

Публикувано: 06 June 2010 - 10:45 AM
И понеже сме на бебешка вълна и аз ще ви представя моя храненик.Малчо вече е на 4 седмици и се справя с живота отлично.С две думи ще опиша неговата история за да не се задълбочавам в темата все още е доста болезнена за мен.На 05.05.10 при цезерово почина нашата незаменима Венера и ми повери този малък пух,той се роди много едър 140г,но за нещастие дори и минута неможа да види мама и така от първия му час се гледаме с него.Слава богу се бори и расте един здрав и щаслив пом и страшно много ми напомня за майка си.

Ето няколко снимки на 3 седмици.

Публикувано: 06 June 2010 - 11:18 AM

Публикувано: 06 June 2010 - 11:36 AM
 Сега нейното синче ще продължи пътя и'. Дано никому не се случва такава трагедия
 Сега нейното синче ще продължи пътя и'. Дано никому не се случва такава трагедия  Пожелавам Ви никога да не сблъсквате с такава болка и дано малкия успее да запълни поне мъничко празнината,която остави тя след себе си
 Пожелавам Ви никога да не сблъсквате с такава болка и дано малкия успее да запълни поне мъничко празнината,която остави тя след себе си  

Публикувано: 06 June 2010 - 11:57 AM

Публикувано: 06 June 2010 - 12:16 PM

Публикувано: 06 June 2010 - 02:03 PM
А, малкият е страшен бонбон!

Ани, чакаме снимкии...

Публикувано: 06 June 2010 - 06:35 PM
VelvetDamour, съжалявам за Венера, знам че много тежко ще изживееш загубата, но такъв е живота... важното е малчугана да ти е жив и здрав и много да те радва.
Знаете, че аз нямам померан, но на вашите прекрасни кучета се радвам страшно много!

Публикувано: 06 June 2010 - 07:14 PM
 Всички са страхотни, но Барби си ми е любимка!
  Всички са страхотни, но Барби си ми е любимка!  Нацелувай ги много, много......много, Ании!!!!!
  Нацелувай ги много, много......много, Ании!!!!!  Напълни ми душата с тези красоти!
  Напълни ми душата с тези красоти!   

Публикувано: 06 June 2010 - 07:29 PM

Публикувано: 16 June 2010 - 07:59 PM
Да,мои девочки очень постарались и обрадували нам с 9 прекрасные детки!Мой детский сад плюс твои дети получается начальный померанский клас!

Публикувано: 17 June 2010 - 08:19 PM
Днес успях да направя малко снимки на бебенцата на Ели-7 седмици.Качвам всички,защото ми е много трудно да подбера най-хубавите.Надявам се да ви доставят удоволствие!
Прикачени файлове
- 
				 Нова папка (18)БЕБЕТАТА НА ЕЛИ-7 СЕДМИЦИ.rar (3.85MB) Нова папка (18)БЕБЕТАТА НА ЕЛИ-7 СЕДМИЦИ.rar (3.85MB)
 Брой сваляния: 1721

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +
 Дано растат здрави и много обичани и обгрижвани от своите нови стопани.
 Дано растат здрави и много обичани и обгрижвани от своите нови стопани.