Сега, като отиде при Галя, ще видим кой кого ще учи на номера.
Рижа Сара - набедена, но спасена търси спешно приемен дом
Публикувано: 13 February 2010 - 03:22 PM
Честно ви казвам, лошо ми стана докато слушах, а те двамата разказват и се хилят! Май само на мен не ми беше смешно днес
А и е истинско чудо, че е решила да влезне в дворчето.
PS
Искам да отбележа, че си харесваше клетката - след разходка си влизаше с кеф и се гушеше. Не й е било неприятно. Не знам какво й е щукнало точно днес.
PS
Искам да отбележа, че си харесваше клетката - след разходка си влизаше с кеф и се гушеше. Не й е било неприятно. Не знам какво й е щукнало точно днес.
Публикувано: 15 February 2010 - 11:10 AM
Леглото й се видя ниско според нейните изисквания.Подозирам,че така,както е тръгнала ще превземе и бюрото.
Къпана,чистичка посрещна гостенката,кото дойде да я види с тарелка пълна с кебапчета.Горката жена
,никой не я беше предупредил колко са кучетата.Всъщност имаше късмет,че Рони и Рени бяха в преносвачката ,както и Хриси и Миси/една учеща се госпожица/.Въпреки всичко изпадна в патова ситуаци,на кой да даде.Е,Сарка спечели.Свиждането си беше за нея.
Сара започна да ме обучава първия ден''чеши ме по коремчето,иначе ще лая.''
Също''ти си върви като искаш,аз имам работа да се търкалям''.
Сара започна да ме обучава първия ден''чеши ме по коремчето,иначе ще лая.''
Публикувано: 15 February 2010 - 07:49 PM
Публикувано: 24 February 2010 - 11:34 PM
HyuugaMeikichi,
Боже, наша Сара стана арт моделка!!!
Ужасно много ти благодаря, това специално внимание значи много за мен... убедена съм, че ще донесе и хубави неща на животинката!
Тя иначе вече е чудесно, престана и да лае през деня
Отне й малко време да разбере, че няма нищо лошо в това да си на топло и сигурно място.
Аз като развален грамофон пак... ще измрънкам... паричките за рижавелка приключват, престоят й е платен едва още няколко дни...
Боже, наша Сара стана арт моделка!!!
Ужасно много ти благодаря, това специално внимание значи много за мен... убедена съм, че ще донесе и хубави неща на животинката!
Тя иначе вече е чудесно, престана и да лае през деня
Аз като развален грамофон пак... ще измрънкам... паричките за рижавелка приключват, престоят й е платен едва още няколко дни...
Публикувано: 27 February 2010 - 04:48 PM
Ще цитирам добрата учителка Галя: "Напълно завършено домашно куче. С хигиенни навици, гушлива и мила"
Съвсем сигурна бях, че рижата има просто нужда от домашен уют и персонално внимание!!!
Сега остава да стискаме палци "нейните" хора бързо да се появят!
Съвсем сигурна бях, че рижата има просто нужда от домашен уют и персонално внимание!!!
Сега остава да стискаме палци "нейните" хора бързо да се появят!
Публикувано: 28 February 2010 - 09:25 PM
Здравейте. Аз съм дъщерята на Албена, която помага за Сара.
Днеска с майка ми бяхме при Сара и другите кучета и им занесохме храна и помогнахме на жената да ги разходи. Даже и мартенички им подарихме
. Направихме и няколко снимки, но ще ги кача когато имам възможност.

Вход

Горе
Цитиране +