Спрете безогледната търговия с животни. Не купувайте животни от борси, ферми и зоомагазини. ТОВА НЕ СА ЧИХУАХУА !!!
Публикувано: 21 October 2009 - 12:47 PM
-600 лв

Прикачени снимки
Публикувано: 21 October 2009 - 01:00 PM

Прикачени снимки
Публикувано: 21 October 2009 - 06:07 PM
Давам Ви веднага пример:приятелка решава да си закупи куче и ми вика:Ще ходя в зоомагазина да си взема.
Тя няма време да стои в интернет и да чете форума.
А и този форум не е всичко,поне не би трябвало да е така.
Изобщо , ама изобщо не съм съгласна !!!!!!!!!!!!!
Първо - много развъдници показват своите кучета по телевизията и какво се получава? Много просто, отива се до магазина и се купува поредният мелезак, защото там най-благо им се обяснява, че мъничето ще стане още по-красиво и ще е точно такова каквото искат да стане. Пък после нали ги е срам , и нали си е тяхно ...ми ще си го обичат.
В обявите е пълно с обяви на развъдници,но .....какви развъдници има огромно значение.
Приятелката ми не беше чувала за развъдници,а признавам си и аз също.Всеки човек различни неща го вълнуват,а и кръга му от заобикалящи е важен.Нито аз нито тя имаше познати,които да ни осведомят за това.
Който няма познати се интересува, гледа списания, книги....или по-добре да отиде до блока и да си прибере кученце от кучилото безплатно , поне и то ще е добре в нов и уютен дом. Тези оправдания са ненужни.
Публикувано: 22 October 2009 - 08:01 AM
куче. Ако искат ловно - търсят от най-добрият ловец , следят линиите. Ако искат овчарско- отиваха при някой чобанин с върли песове дето ще те глътнат с поглед. Но магазините злоупотребиха с това. Изцяло объркаха представите на хората за породи.
Публикувано: 22 October 2009 - 08:10 AM
Не може всички да знаем всичко.Има хора в други сфери и с други интереси и занимания.
Моите уважения лично към теб,но не искам пак да влизаме в ненужна полемика.Казвам си мнението,като човек извън вашите среди и надявам се поне малко да го приемете.
Публикувано: 22 October 2009 - 08:39 AM

Публикувано: 22 October 2009 - 10:31 AM
Предлагам да хабим приказките си за по-разрешими неща и да ни е по-приятно.Косенсус по този въпрос никага няма да достигнем.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 22 October 2009 - 11:06 AM
Ако имаш в предвид мен-жестоко си се объркала(както винаги).
techichi не се чувствайте длъжна да сипете вашите злобни подмятания след всеки мой пост.
.
Публикувано: 22 October 2009 - 11:37 AM
И още нещо!Ти самата ми беше писала на лични че във форумите нещата са пресилени,да не съм се засягала аз от това което си била писала за мен,спомняш ли си или да го постна тук?Тогава защо ти толкова се впрягаш и засягаш от истината?Ха сега ти не се чувствай длъжна да ми отговаряш!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 22 October 2009 - 12:21 PM

Преди да и взема кученце ,признавам си, че и аз бях от групата на "невежите" ....НО това се поправи веднага след като взех решение,че ще си купя кученце. Все пак исках куче, а не торба картофи от пазара...и затова просто се разрових в интернет,изчетох всичко (от историята на породата,стандартите,форумите,обявите,развъдниците) ... Препоръчвам на всички,които са решили да купуват първо да се ИНФОРМИРАТ и да се обръщат към ЛЕГИТИМНИ РАЗВЪДНИЦИ!!! Престанете с тези БОРСИ,МАГАЗИНИ,ОБЯВИ...цените на тези кученца не се различава кой знае колко с цената от развъдниците(освен в качествотои здравословното положение)!

Кой защитава борсите,магазините,обявите (на едро и дребно)??? Хайде нека си каже и да се аргументира!!!
П.П: А и аз съм съгласна с това, че развъдниците имат нужда от повече реклама! (което обаче не пречи на грамотните хора,който искат здраво кученце с родословие да се поразровят в интернет и да намерят това ,което търсят!!!!!)
Публикувано: 22 October 2009 - 12:34 PM
Аз към вас съм на Вие,надявам се и Вие да се поправите

Публикувано: 22 October 2009 - 10:18 PM

Умиране има оправия няма

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 22 October 2009 - 10:47 PM

Публикувано: 22 October 2009 - 11:00 PM

Умиране има оправия няма

То вече джибра стана даже

Публикувано: 23 October 2009 - 10:14 AM
Публикувано: 23 October 2009 - 11:42 AM
Публикувано: 23 October 2009 - 11:52 AM

Публикувано: 23 October 2009 - 01:08 PM

Както и да е...винаги ги е имало и ще продължава да ги има тези хора, но затова пък и ние сме тук,за да продължаваме да обясняваме,защото вярвам, че има и хора,които четат и разбират ! Успех!