Dog.bg Форуми : Спрете безогледната търговия с животни. Не купувайте животни от борси, ферми и зоомагазини.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (31 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Спрете безогледната търговия с животни. Не купувайте животни от борси, ферми и зоомагазини. ТОВА НЕ СА ЧИХУАХУА !!!

#141 Потребителят е офлайн   lilia9532 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 October 2009 - 08:49 AM

еми аз не мога да истрия телефоните им саит е все пак знам правилата

#142 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 October 2009 - 12:47 PM

Продавам чихуахуа -Кученцето е женско, на 50 дни, цвят- шоколад, въртешно и външно обезпараритено, ваксинирано, с паспорт.
-600 лв eg_033.gif

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#143 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 October 2009 - 01:00 PM

И обява на едни мошенници ИЗЛЪГАЛИ НЕ МАЛКО хора искайки пари за билет на куче , което даже не СЪЩЕСТВУВА eg_033.gif eg_033.gif eg_033.gif възхитителен Чихуахуа кученце занов дом - възхитителен бебе кукла лице с Ница Apple Dome ръководител. Тя тегло 2 1 / 16 LBS (33 унция.) В над 4 1 / 2 месеца и ще бъде около 3 СРЕЩА С пълно отглеждат "Микро Малки Tcup Size". Тя е много приятелски и добре социализирани. Тя обича да се държат и целувки. Можете да я заведа където и да отидете. Просто я сложите в чантата! Puppy пикая подложки Гърне обучени. Тя е супер малък, но тя няма никакви здравословни проблеми, тъй като тя е родена. Тя яде суха храна със себе си. Въпреки това, поради размера си, ние търсим за много специален дом, който да може да остане с нея 24 / 7 и е опит на тези малки Chihuahuas преди- 300 лв

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

#144 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 21 October 2009 - 06:07 PM

Цитат(durka @ Oct 20 2009, 05:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Да.Много хора го четат,но както казах те не са всички имащи куче.А и повечето се рег. когато нещо в отглеждането ги притеснява или имат проблеми.Малък според мен е процента на хората,които решават да си купят куче и се рег. тук за да се образоват(да,има и такива,но са много малко).
Давам Ви веднага пример:приятелка решава да си закупи куче и ми вика:Ще ходя в зоомагазина да си взема.
Тя няма време да стои в интернет и да чете форума.
А и този форум не е всичко,поне не би трябвало да е така.

Изобщо , ама изобщо не съм съгласна !!!!!!!!!!!!!
Първо - много развъдници показват своите кучета по телевизията и какво се получава? Много просто, отива се до магазина и се купува поредният мелезак, защото там най-благо им се обяснява, че мъничето ще стане още по-красиво и ще е точно такова каквото искат да стане. Пък после нали ги е срам , и нали си е тяхно ...ми ще си го обичат.
В обявите е пълно с обяви на развъдници,но .....какви развъдници има огромно значение.

Цитат(durka @ Oct 20 2009, 05:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Последно да добавя,че ми няма -поправи-
Приятелката ми не беше чувала за развъдници,а признавам си и аз също.Всеки човек различни неща го вълнуват,а и кръга му от заобикалящи е важен.Нито аз нито тя имаше познати,които да ни осведомят за това.

Който няма познати се интересува, гледа списания, книги....или по-добре да отиде до блока и да си прибере кученце от кучилото безплатно , поне и то ще е добре в нов и уютен дом. Тези оправдания са ненужни.

#145 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2009 - 07:51 AM

Ancheto кога по телевизията развъдници представят кучетата си.Извинявам се,но явно съм изпуснала честите им изяви.
Единственото което съм гледала е предаването -На Гала,за което всички знаят.

#146 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 22 October 2009 - 08:01 AM

Много пъти Камелия Босилкова е представяла помераните си , също и развъдници за йоркита. Нямам време да гледам телевизия, но и обиктовеният човек знае, че кучетата ако искаш да са хубави се взимат от развъдник. А искаш ли да намериш координати ще го направиш , останалото е за оправдание. Само си спомни как гордо звучеше " Имам куче вълча порода от развъдника на полицията" или "Имам вълчак от границата" . Ето, че и обикновените хора знаят от къде се взима
куче. Ако искат ловно - търсят от най-добрият ловец , следят линиите. Ако искат овчарско- отиваха при някой чобанин с върли песове дето ще те глътнат с поглед. Но магазините злоупотребиха с това. Изцяло объркаха представите на хората за породи.

#147 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2009 - 08:10 AM

Извини ме Ancheto,но и аз като теб нямам време да гледам тел.(както и много други).Освен предаването на Р.Кирилова, за друго аз не съм чувала.И аз явно съм от ненормалните ,които за развъдник не бяха чували.Съгласи се,че не всички са на -ти с тази тема относно развъдниците.На вас които сте в тази сфера може и да ви се струва смешно,но това е самата истина.И го доказват още многото хора,които казват тук(в този форум) че изобщо не са знаели за съществуването им.
Не може всички да знаем всичко.Има хора в други сфери и с други интереси и занимания.
Моите уважения лично към теб,но не искам пак да влизаме в ненужна полемика.Казвам си мнението,като човек извън вашите среди и надявам се поне малко да го приемете.

#148 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 October 2009 - 08:39 AM

durka- Разбираемо , че всеки човек е с различни интереси но ако не може да отдели 1 час да потърси информация , как ще има време след това да се грижи за него ? И друго нещо което ми прави впечатление , не е ли азбираемо че тезику4енца се раждат в РАЗВЪДНИК а не в магазините и борсите ? И без това те злоупотребяват и пишат и ги хвалят как са от Развъдници . ea_103.gif п.п. Всичко което изтъквате като оправдания не може да оправдае Невежеството (не визирам никого просто за съжаление така стоят нещата тук )
User's Signature

#149 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 22 October 2009 - 10:31 AM

Това е поредният излишен спор,който повдига само един човек и повтаря едно и също.Стана вече безкрайно ясно на всички,че за недоволните притежатели на чихуахуа и всичко друго сме виновни ние с развъдниците и нашите виждания по въпросите.В крайна сметка никой не може да прехвърля вината на друг за собствените си постъпки.Всеки да си носи последствията от действията си.Незнанието не е оправдание и това никого не интересува особено след извършено действие.Важи за всяка страна.Българинът е с нагласата,че винаги друг трябва да му е виновен.
Предлагам да хабим приказките си за по-разрешими неща и да ни е по-приятно.Косенсус по този въпрос никага няма да достигнем. rc_036.gif smile.gif
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#150 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2009 - 11:06 AM

Цитат(techichi)
Стана вече безкрайно ясно на всички,че за недоволните притежатели на чихуахуа и всичко друго сме виновни ние
Цитат

Ако имаш в предвид мен-жестоко си се объркала(както винаги).
techichi не се чувствайте длъжна да сипете вашите злобни подмятания след всеки мой пост.

.

#151 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 22 October 2009 - 11:37 AM

Durka,най сетне вземи решение на ти или на вие ще ми пишеш.Имам предвид точно теб,само ти пишеш напоследък за това.И не подмятанията ми съвсем не са злобни,просто ти си заслепена от омразата си към мен,пиша налъно нормално и достатъчно култулно за цялостното ти отношение към мен,от самото начало.Опитите ти да се изкараш ангелче и онеправдана стават банални както обичаш ти да казваш.Не виждам какво не вярно съм написала.Хайде най-сетне се кротни и престани ти да пресолваш яденето.Както виждаш ми писна да ти обяснявам,че аз не те мразя колкото ти мен и ми втръсна все да се заяждаш от време на време.Напиши най-сетне нещо полезно.Сподели ни твоят опит,най-вече като психолог за който доста често се изкарваш.И не го пиша със злоба,а наистина с интерес.
И още нещо!Ти самата ми беше писала на лични че във форумите нещата са пресилени,да не съм се засягала аз от това което си била писала за мен,спомняш ли си или да го постна тук?Тогава защо ти толкова се впрягаш и засягаш от истината?Ха сега ти не се чувствай длъжна да ми отговаряш!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#152 Потребителят е офлайн   snezhinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2009 - 12:21 PM

Цитат(ivan-z @ Oct 22 2009, 08:39 AM) <{POST_SNAPBACK}>
durka- Разбираемо , че всеки човек е с различни интереси но ако не може да отдели 1 час да потърси информация , как ще има време след това да се грижи за него ? И друго нещо което ми прави впечатление , не е ли азбираемо че тезику4енца се раждат в РАЗВЪДНИК а не в магазините и борсите ? И без това те злоупотребяват и пишат и ги хвалят как са от Развъдници . ea_103.gif п.п. Всичко което изтъквате като оправдания не може да оправдае Невежеството (не визирам никого просто за съжаление така стоят нещата тук )

ba_025.gif

Преди да и взема кученце ,признавам си, че и аз бях от групата на "невежите" ....НО това се поправи веднага след като взех решение,че ще си купя кученце. Все пак исках куче, а не торба картофи от пазара...и затова просто се разрових в интернет,изчетох всичко (от историята на породата,стандартите,форумите,обявите,развъдниците) ... Препоръчвам на всички,които са решили да купуват първо да се ИНФОРМИРАТ и да се обръщат към ЛЕГИТИМНИ РАЗВЪДНИЦИ!!! Престанете с тези БОРСИ,МАГАЗИНИ,ОБЯВИ...цените на тези кученца не се различава кой знае колко с цената от развъдниците(освен в качествотои здравословното положение)! ae_085.gif
Кой защитава борсите,магазините,обявите (на едро и дребно)??? Хайде нека си каже и да се аргументира!!!

П.П: А и аз съм съгласна с това, че развъдниците имат нужда от повече реклама! (което обаче не пречи на грамотните хора,който искат здраво кученце с родословие да се поразровят в интернет и да намерят това ,което търсят!!!!!)
User's Signature

Качена снимка
Precious Pei Kennel Bulgaria http://www.facebook....eciousPeiKennel

#153 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2009 - 12:34 PM

Цитат(techichi @ Oct 22 2009, 10:37 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Durka,най сетне вземи решение на ти или на вие ще ми пишеш

Аз към вас съм на Вие,надявам се и Вие да се поправите tb_195.gif

#154 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2009 - 10:18 PM

Четох четох и се успокоих ... явно не е само при йоркитата "манджа с грозде" ea_103.gif
Умиране има оправия няма zz_020.gif
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#155 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 October 2009 - 10:47 PM

Аз останових , че при всички ПОРОДИ е така ae_085.gif и все си казвам че съм до тук , и все се явява ПОРЕДНИЯ ентусиаст влитайки в темата (обикновенно с първо изречение колко пари са дали за кучето си , и това трябва да го направи ЕЛИТНО eg_033.gif ) и пак всичко ОТНАЧАЛО mg_062.gif
User's Signature

#156 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 22 October 2009 - 11:00 PM

Цитат(YORK ANASTASIA @ Oct 22 2009, 10:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Четох четох и се успокоих ... явно не е само при йоркитата "манджа с грозде" ea_103.gif
Умиране има оправия няма zz_020.gif

То вече джибра стана даже eg_033.gif

#157 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 10:14 AM

Ето още едно пинчерче , което искат да го продадат за чихуахуа за скромната сума орт - 500 лв обява -Продавам мъжко чихуахуа,на 2 мес.,с паспорт,ваксина и обезпаразитявано.Родителите са наши и могат да се видят.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#158 Потребителят е офлайн   suzana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 23 October 2009 - 11:42 AM

Преди 1месец в нашия град имаше уж изложба за животни,но то си беше чист пазар,продаваха се чихита,нок и ловджийски кученца,питах за родословия продавачите не бяха и чували за такова нещо,а продавачат на чихитата викаше;-ПРИМОЦЯ,ПРИМОЦЯ,който вземе 2,второто ще е на половината цена на първото-наистина се продадоха като топъл хляб,съжалявам че не съм ги снимала

#159 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 11:52 AM

zz_020.gif без коментар zz_020.gif
User's Signature

#160 Потребителят е офлайн   snezhinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2009 - 01:08 PM

ivan-z, до сега чета спречкванията ви ОТНОВО (жалко,че чак сега се включвам,за да ви подкрепя)...Много ме е яд да гледам как някои се стараят и обясняват, но...разбира се винаги се намират някои "коне с капаци", които просто НЕ схващат dh_188.gif
Както и да е...винаги ги е имало и ще продължава да ги има тези хора, но затова пък и ние сме тук,за да продължаваме да обясняваме,защото вярвам, че има и хора,които четат и разбират ! Успех! ba_025.gif
User's Signature

Качена снимка
Precious Pei Kennel Bulgaria http://www.facebook....eciousPeiKennel

• (31 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема