Давай народе,граби!!!
 Давай народе,граби!!!

Публикувано: 05 August 2009 - 12:06 AM
 Е за тези пари трябва да са включили и някои по-специални услуги!И доживотна консултация от ,,развъдника,,
 Е за тези пари трябва да са включили и някои по-специални услуги!И доживотна консултация от ,,развъдника,,  

Публикувано: 05 August 2009 - 09:37 AM
Това мнение е редактирано от Ancheto: 05 August 2009 - 10:42 AM

Публикувано: 05 August 2009 - 09:54 AM

Публикувано: 05 August 2009 - 01:42 PM

Публикувано: 05 August 2009 - 01:51 PM

Публикувано: 05 August 2009 - 02:04 PM
 .Родителите били с МНОГО ДОБРО родословие
.Родителите били с МНОГО ДОБРО родословие  Дали и таткото е дългокосмест
 Дали и таткото е дългокосмест  Тука малко така се разиграва,,жено това дете не е от тебе,,
 Тука малко така се разиграва,,жено това дете не е от тебе,,  

Публикувано: 05 August 2009 - 02:43 PM
 Това е също нова разработка,може и да е китайска
 Това е също нова разработка,може и да е китайска  Било ЧИКУА ХУА
 Било ЧИКУА ХУА  

Добре,че му искат само 150 лв!
 Добре,че му искат само 150 лв!

Публикувано: 13 August 2009 - 06:19 PM
 говори techichi.Аз взех едното от точно тези кученца,харесвам го и не виждам какво не му е наред?Според мен доста се различава от др-те предлагани и няма място за сравнение с тях....
 говори techichi.Аз взех едното от точно тези кученца,харесвам го и не виждам какво не му е наред?Според мен доста се различава от др-те предлагани и няма място за сравнение с тях.... 

Публикувано: 13 August 2009 - 08:38 PM

говори tecniti.Аз взех едното от точно тези кученца,харесвам го и не виждам какво не му е наред?Според мен доста се различава от др-те предлагани и няма място за сравнение с тях....
 говори tecniti.Аз взех едното от точно тези кученца,харесвам го и не виждам какво не му е наред?Според мен доста се различава от др-те предлагани и няма място за сравнение с тях....

Публикувано: 13 August 2009 - 08:55 PM
 Нямам  идея  защо  така  се  получава
     Нямам  идея  защо  така  се  получава    Ето  на    такива    хора  ме  е  яд  повече    отколкото  на  такива  които  се  явяват  с   вече купено  кученце   без  да   са  били  информирани .  Но  всеки  сам си  прави  избора . biillyy-  радвам  се  че  сте  доволни  от  избора  си   но  съм   убеден  че  за  парите  които  сте  платили  можеше  да  си  вземете   кученце  с  много  по-добро    качество  от   РАЗВЪДНИК   .
     Ето  на    такива    хора  ме  е  яд  повече    отколкото  на  такива  които  се  явяват  с   вече купено  кученце   без  да   са  били  информирани .  Но  всеки  сам си  прави  избора . biillyy-  радвам  се  че  сте  доволни  от  избора  си   но  съм   убеден  че  за  парите  които  сте  платили  можеше  да  си  вземете   кученце  с  много  по-добро    качество  от   РАЗВЪДНИК   .