Dog.bg Форуми : Спрете безогледната търговия с животни. Не купувайте животни от борси, ферми и зоомагазини.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (31 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Спрете безогледната търговия с животни. Не купувайте животни от борси, ферми и зоомагазини. ТОВА НЕ СА ЧИХУАХУА !!!

#241 Потребителят е офлайн   Persona Grata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 December 2009 - 04:16 PM

bochko
Не мисля, че в този форум има развъдчици, които не обичат животните си! ea_103.gif А коментарите Ви се струват толкова рязки, защото тезихоря си ценят труда, който са положили за развитието на една порода. Затова коментарите са с цел да Ви отворят очите за нелигитимно развъждане - НЕ за да купите кученце от тях, а за да Ви предпазят Вас от грешка да си купите болно животно по външен вид евентуално приличащо на породата, за която говорим. wb_052.gif Това със сигурност не означава, че те не обичат животните! dry.gif

Elena Angelova не знам, колко струва Чихуахуа от легитимн развъдник, но можеш да намериш кученце пет клас - не е изложбено, но пак е здраво и с родословие - на по-ниска цена.
User's Signature

Усмивката на Булдог е способна да разтопи камък
Style Bullet Prince

Качена снимка

#242 Потребителят е офлайн   bochko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2009 - 04:34 PM

Цитат(Persona Grata @ Dec 9 2009, 02:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
bochko
Не мисля, че в този форум има развъдчици, които не обичат животните си! ea_103.gif А коментарите Ви се струват толкова рязки, защото тезихоря си ценят труда, който са положили за развитието на една порода. Затова коментарите са с цел да Ви отворят очите за нелигитимно развъждане - НЕ за да купите кученце от тях, а за да Ви предпазят Вас от грешка да си купите болно животно по външен вид евентуално приличащо на породата, за която говорим. wb_052.gif Това със сигурност не означава, че те не обичат животните! dry.gif

Elena Angelova не знам, колко струва Чихуахуа от легитимн развъдник, но можеш да намериш кученце пет клас - не е изложбено, но пак е здраво и с родословие - на по-ниска цена.

"Не мисля, че в този форум има развъдчици, които не обичат животните си!" и аз не мисля така. Казах, че съм останала с печатление, че не обичат други освен чисти породи чихуахуа. сега дори се сещам на едно място една девойка казваше, че не може да работелно кучето ако не е чихуахуа...в какъв смисъл кучето ще работи?.........еи заради такива изказвания съм разочарована....
но в крайна сметка аз казах каквото мисля и вие казахте каквото мислите.
исках да споделя какво впечатление остава в един начинаещ в тази тема след като изчете форума...предполагам е хубаво да се знае...няколко пъти видях тук, че хората искат да са искрени...дано приемат и критики и то да се възползват от тях...
User's Signature

Когато силно желаеш нещо, цялата Вселена ти съдейства, за да го постигнеш "
Паулу Коелю

#243 Потребителят е офлайн   CaRrY Икона

• Крадец на души
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2009 - 04:40 PM

Няма за какво да криткува, моля стига спам !! Един милион глупости изговорихте, но то е нормално като всеки нов във форума. Разберете, че ВСИЧКИ тук обичат своите кучета и който има развъдник се бори да селекционира и произвежда все по-хубави и по-хубави кучета. Поровете, за да разберете ( нали казвате, че сте изчели форума, е да, но след като прочетох постовете ви, не ми се вярва ) защо хората не реагират добре като видят куче от магазин или борса !

#244 Потребителят е офлайн   bochko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2009 - 04:56 PM

разбира се,че това ще кажете....не очаквах и различна реакция....в тази тема няма разбиране за хората, които не мислят като РАЗБИРАЩИТЕ .......
User's Signature

Паулу Коелю

#245 Потребителят е офлайн   snezhinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2009 - 06:33 PM

Ето...продължаваме да тъпчем на едно място!Пак се обясняват едни и същи неща!
(не го казвам злобно)..и сега какво пак ще си кажем кое е правилно,кое е не правилно и утре ще се появи следващият/-та bochko2,bochko3,(извинявай,нищо лично,просто пример)...които отново ще изчетат "цялата" информация и отново ще искат да кажат колко му/й е неприятен тона в някои от темите,...следователно отново спор,напразно обяснения,..после обаче ще се появат и bochko4,bochko5 и...историята се поваря!
Как ще се почувствате ако трябва да обяснявате милиони пъти едно и също нещо,но...резултат-нулев,само едно повтаряне и слушане...как всеки е изчел "всичко" по темите,а ... явно нищо не е разбрал?! eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка
Precious Pei Kennel Bulgaria http://www.facebook....eciousPeiKennel

#246 Потребителят е офлайн   bochko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2009 - 06:39 PM

това се опитвам да кажа цял ден....сменете тонаааа...тези от другата страна мислиш ли че не се ядосват...как така и бочко1 не разбира и бочко 2 не разбира и бочко 3 не разбира и вие обяснявате ли обяснявате...а дали не може проблема да е във вашия телевизор?разбираш ли?
User's Signature

Паулу Коелю

#247 Потребителят е офлайн   snezhinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2009 - 06:48 PM

ммм да...може и така да е,но работата е там,че хората не обичат много да четат и да се информират (вече) и затова става и това повторение...(за съжаление)

User's Signature

Качена снимка
Precious Pei Kennel Bulgaria http://www.facebook....eciousPeiKennel

#248 Потребителят е офлайн   Persona Grata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 December 2009 - 06:55 PM

dry.gif
Имам чувството, че сме като от различни страни на бариерата - собственици на родоловни кучета и развъдчици, от другата страна са тези които си купиха или искат да купят кученце от магазин, борса, съсед и т.н.
В крайна сметка - тези кученца също имат право на живот! Въпроса да няма борси за животни и т.н. вече се касае тези, които ги правят, а един човек, който си купи кученце от там е човек, който по същия начин му се радва, обича си го и се грижи за него, просто навреме не е разбрал истината. Защо трябва да се караме и да сме от двете страни на бариерата и да казваме на хората "какъв си тъп, че си купи куче от зоомагазин" - достатъчен е един линк към темата за това, където сичко вече е обсъдено 1000 пъти, а от там нататък човека си прави избора.

То и тва вече беше казано колко ли пъти и аз се повтарям... няма нужда smile.gif
User's Signature

Усмивката на Булдог е способна да разтопи камък
Style Bullet Prince

Качена снимка

#249 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 09 December 2009 - 08:11 PM

bochko, ,,при теб маи доста опита до парите ? ,,/това е цитат на bochko/
Познаваме ли се?!Какво е това ,,ТИ,,?! До колкото разбирам сега прохождате в тази област.С какво право ми държите този тон?Да,парите имат огромно значение,когато си развъдчик! Това е скъпо занимание и изисква непрекъснато и мнооого вливане на пари.Явно Вие сте поредната попрочела отгоре отгоре и видяла само печалба в това.Приемам упреци от хора, които са походили по изложби и знаят за какво става дума.От хора, които поне веднъж са създали поколение по правилата и са го отгледали правилно до необходимата възраст.От хора, които са създали поне едно изложбено куче и са минали поне малко то трънливият път към успеха.
Тук ние ,,разбиращите,,както ни наричате не проявяваме злоба ,а явно неуспешни опити да вразумим бъдещите купувачи,да се опитаме да ги предпазим от бълващите псевдочихуахуа,които пробутват на тези,които искат да минат по-евтинко.По тази тема е избълвано твърде много вече.Новочетящите все неразбрали и обидени, ,,знаещите,,все злобни и криви.
А какво е работещо куче ли?!Почетете повечко и ще научите.За нашата порода това е кучето,което има необходимите оценки ,за да получи развъдна способност,т.е. да има право да се развъжда,защото е доказало качествата си.Това не е машина за пари,както си мислите,а ценен генетичен материал.
Ние не сме си обичали кучетата според вас.И как го разбрахте?!Наблюдавали сте как се отнасяме с тях,как се грижим за тях?!И дори сме се виждали?!Не сте ли се самисляла,че за да създаваме тази красота,да работим върху породата е необходима първо любовта към тези животни?!Че отказването от свободно време,безкрайната работа,дългите безсънни нощи,непрекъснатите притеснения за физическото и психическо здраве на тези животинки живеещи в домовете ни на равно с нас изисква много любов и страст към тях и че парите остават на заден план?!
Каквото и да напиша явно такива като вас винаги ще раделят нещата на добрите и лошите,типично български манталитет.Жалко!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#250 Потребителят е офлайн   bochko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2009 - 01:06 AM

Цитат(techichi @ Dec 9 2009, 06:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
bochko, ,,при теб маи доста опита до парите ? ,,/това е цитат на bochko/
Познаваме ли се?!Какво е това ,,ТИ,,?! До колкото разбирам сега прохождате в тази област.С какво право ми държите този тон?Да,парите имат огромно значение,когато си развъдчик! Това е скъпо занимание и изисква непрекъснато и мнооого вливане на пари.Явно Вие сте поредната попрочела отгоре отгоре и видяла само печалба в това.Приемам упреци от хора, които са походили по изложби и знаят за какво става дума.От хора, които поне веднъж са създали поколение по правилата и са го отгледали правилно до необходимата възраст.От хора, които са създали поне едно изложбено куче и са минали поне малко то трънливият път към успеха.
Тук ние ,,разбиращите,,както ни наричате не проявяваме злоба ,а явно неуспешни опити да вразумим бъдещите купувачи,да се опитаме да ги предпазим от бълващите псевдочихуахуа,които пробутват на тези,които искат да минат по-евтинко.По тази тема е избълвано твърде много вече.Новочетящите все неразбрали и обидени, ,,знаещите,,все злобни и криви.
А какво е работещо куче ли?!Почетете повечко и ще научите.За нашата порода това е кучето,което има необходимите оценки ,за да получи развъдна способност,т.е. да има право да се развъжда,защото е доказало качествата си.Това не е машина за пари,както си мислите,а ценен генетичен материал.
Ние не сме си обичали кучетата според вас.И как го разбрахте?!Наблюдавали сте как се отнасяме с тях,как се грижим за тях?!И дори сме се виждали?!Не сте ли се самисляла,че за да създаваме тази красота,да работим върху породата е необходима първо любовта към тези животни?!Че отказването от свободно време,безкрайната работа,дългите безсънни нощи,непрекъснатите притеснения за физическото и психическо здраве на тези животинки живеещи в домовете ни на равно с нас изисква много любов и страст към тях и че парите остават на заден план?!
Каквото и да напиша явно такива като вас винаги ще раделят нещата на добрите и лошите,типично български манталитет.Жалко!

с какво право съм го казала?с такова впечатление съм останала, това и съм споделила...с това прав...правото на свооободното слово...не съм обвинила в нищо, това е въпрос...впечатлението ми няма да се промени...моля не ми пишете повече!както казах и в другата тема - нали не искате да се отклонявате от темата????
User's Signature

Паулу Коелю

#251 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 10 December 2009 - 01:52 AM

Нямам никакво желание да Ви пиша,това което казвам е за всички.Повечето хора си правят правилният извод,други като вас продължават да нажежават темата и то без смисъл.Лейте си свободното слово и не се заяждайте с мен,моля,за да не се отклоняваме от темата,както желаете Вие!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#252 Потребителят е офлайн   bochko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 December 2009 - 09:05 AM

Цитат(techichi @ Dec 9 2009, 11:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Нямам никакво желание да Ви пиша,това което казвам е за всички.Повечето хора си правят правилният извод,други като вас продължават да нажежават темата и то без смисъл.Лейте си свободното слово и не се заяждайте с мен,моля,за да не се отклоняваме от темата,както желаете Вие!

защи си мислите, че аз имам желание?чета темата, защото ще си взема такова кученце и споделям това, което мисля. след като съм я изчела. Това дали ще направя правилния избор или не, моля оставете на мен, ако обичате не ме слагайте при другите...
няма да се отклоняваме от темата, ако преглътнете това, което мисля и спрете да пишете по него!затова, да, моля Ви, нека не се отклоняваме от темата!
User's Signature

Паулу Коелю

#253 Потребителят е офлайн   radoslava Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 19 December 2009 - 12:50 PM

"Перфектни мини пинчерчета и чихуа!!!
Очаквано тегло-1.200кг.-1.500кг.!!!
Гаранция за качество!!!Обезпаразитени с паспорт!!!
Мини пинчерчета-250 и 300лв.
Чихуа-400лв.
Възможна доставка!!! "

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#254 Потребителят е офлайн   radoslava Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 19 December 2009 - 12:53 PM

Тук пък продават с и без родословие брех!!!!
"Продавам Чихуа-хуа късокосмести и дългокосмести с и без родословие."

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#255 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 January 2010 - 07:20 PM

Една ОБЯВА на която съм сигурен МНОГО ХОРА ще се хванат . Въпросните кучета НЕ СА ОТ РЕГИСТРИРАН РАЗВЪДНИК . Да не говорим че това от къде са донесени НЯМА НИКАКВО ЗНАчЕНИЕ ae_085.gif

Чихуахуа - Chihuahua - чистокръвни мексиканци 1000 лв.
Продавам мъжко чихуахуа, родено на 5.11.2009 г. с първа ваксина и паспорт. Родителите му са донесени от USA California - лицензиран развъдник за ЧИХУАХУА. Перфектно кученце в перфектен шейп

РЕГИСТРИРАНИТЕ РАЗВЪДНИЦИ МОГАТ ДА СЕ ПРОВЕРЯТ В КЛУБА ПО ПОРОДАТА иначе ако поразгледате обявите всички са ,,РАЗВЪДНИЦИ"

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#256 Потребителят е офлайн   miracleee13 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2010 - 07:52 PM

Кучетата изглеждат симпатични,ако не се лъжа Чери е взета от там на juleto,и днес го обсъждахме,може би затова са ни изтрили постовете smile.gif в чихигалери.1 позната си взе от там и е сладко и здраво
User's Signature

Качена снимка

#257 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 January 2010 - 08:08 PM

Всички бебета са СЛАДКИ , и това че са симпатични и мини не ги прави чихуахуа ea_103.gif Това както вече незнам колко пъти е казано се доказва с РОДОСЛОВИЕ . Регистрираните развъдници работят по точно определени ПРАВИЛА . Кучетата с недостатъци се дисквалифицират и НЕ СЕ ДОПУСКАТ ДО РАЗПЛОД .

п.п. И на мене въпросното кафяво кученце ми е много симпатично но само по снимки се виждат 3 ДИСКВАЛИФИЦИРАщИ ГО НЕДОСТАТЪКА . ако прочетете подробно стандарта ще ги видите и ВИЕ rc_036.gif
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#258 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 08 January 2010 - 08:20 PM

Цитат(miracleee13 @ Jan 8 2010, 07:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Кучетата изглеждат симпатични,ако не се лъжа Чери е взета от там на juleto,и днес го обсъждахме,може би затова са ни изтрили постовете smile.gif в чихигалери.1 позната си взе от там и е сладко и здраво

Правилата на форума забраняват реклама на неродословни кучета. Всеки е свободен да си вземе кученце от където пожелае, но ако е от нелегитимен развъдник неможе да прави реклама на производителя.

#259 Потребителят е офлайн   miracleee13 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2010 - 08:51 PM

tb_195.gif Прав сте,Съгласна съм.Обожавам породата и след година, две искам да се занимавам с това и да имам добур истински развъдник smile.gif ,и разбира се ще съм перфектно информирана:)а за мойта бебка какво Ви е мнението?
(има я в чихигалерията)
User's Signature

Качена снимка

#260 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 08 January 2010 - 09:22 PM

Защо да я коментираме ? Тя е още малка и не е нужно да я коментираме ;)

• (31 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни