bochko, ,,при теб маи доста опита до парите ? ,,/това е цитат на bochko/
Познаваме ли се?!Какво е това ,,ТИ,,?! До колкото разбирам сега прохождате в тази област.С какво право ми държите този тон?Да,парите имат огромно значение,когато си развъдчик! Това е скъпо занимание и изисква непрекъснато и мнооого вливане на пари.Явно Вие сте поредната попрочела отгоре отгоре и видяла само печалба в това.Приемам упреци от хора, които са походили по изложби и знаят за какво става дума.От хора, които поне веднъж са създали поколение по правилата и са го отгледали правилно до необходимата възраст.От хора, които са създали поне едно изложбено куче и са минали поне малко то трънливият път към успеха.
Тук ние ,,разбиращите,,както ни наричате не проявяваме злоба ,а явно неуспешни опити да вразумим бъдещите купувачи,да се опитаме да ги предпазим от бълващите псевдочихуахуа,които пробутват на тези,които искат да минат по-евтинко.По тази тема е избълвано твърде много вече.Новочетящите все неразбрали и обидени, ,,знаещите,,все злобни и криви.
А какво е работещо куче ли?!Почетете повечко и ще научите.За нашата порода това е кучето,което има необходимите оценки ,за да получи развъдна способност,т.е. да има право да се развъжда,защото е доказало качествата си.Това не е машина за пари,както си мислите,а ценен генетичен материал.
Ние не сме си обичали кучетата според вас.И как го разбрахте?!Наблюдавали сте как се отнасяме с тях,как се грижим за тях?!И дори сме се виждали?!Не сте ли се самисляла,че за да създаваме тази красота,да работим върху породата е необходима първо любовта към тези животни?!Че отказването от свободно време,безкрайната работа,дългите безсънни нощи,непрекъснатите притеснения за физическото и психическо здраве на тези животинки живеещи в домовете ни на равно с нас изисква много любов и страст към тях и че парите остават на заден план?!
Каквото и да напиша явно такива като вас винаги ще раделят нещата на добрите и лошите,типично български манталитет.Жалко!
с какво право съм го казала?с такова впечатление съм останала, това и съм споделила...с това прав...правото на свооободното слово...не съм обвинила в нищо, това е въпрос...впечатлението ми няма да се промени...моля не ми пишете повече!както казах и в другата тема - нали не искате да се отклонявате от темата????