Спрете безогледната търговия с животни. Не купувайте животни от борси, ферми и зоомагазини. ТОВА НЕ СА ЧИХУАХУА !!!

Публикувано: 11 May 2010 - 10:16 PM

РАЗВЪДНИК ЗА ЧИХУАХУА "CHARINA"

Публикувано: 11 May 2010 - 10:24 PM
п.п.Тук се качват обявите на всички кучета БЕЗ ДОКАЗАН ПРОИЗХОД И ИСТИНСКИ ДОКУМЕНТИ така че докато твоите са такива ще присъстват постоянно тук . /нищо лично/

Публикувано: 11 May 2010 - 10:38 PM

Публикувано: 11 May 2010 - 10:49 PM
Фразата /МОИТЕ СА С ДОКАЗАН ПРОИЗХОД/ е типична за Търговците .
След като никой не го интересува РОДОСЛОВИЕТО защо показваш тези на родителите ?????
ЯВНО не осъзнаваш че така се погубва породата .
Пак ше се повторя това че имаш 2 или 3 кучета с родословия НЕ ТЕ ПРАВИ РАЗВЪДЧИК
Аз лично не виждам за какво трябва ДА ти завиждам , били ми разяснила ???
п.п. Дали и кои постове и профили ще пропускам си е мое решение .

Публикувано: 11 May 2010 - 11:01 PM
Боже,какви са тези клевети? Кучетата на Иван първо са много по хубави и второ изобщо не са по 3000лв.На 1000% бух купила от Иван вместо това! И какво родословие има??? Така като го гледам на 2 месеца колко е голямо сигурно ще стане най-малко 5 кила!
[/
А ти що се бъркаш , където не ти е работата ?и без това си нямаш хал хабер от спора , който теб не те засяга. и не ми обеснявай колко кила ще стане без да знаеш колко са килата на родителите. от баща 1.700 и майка 2кг. ще стане ли 5кила а?я го погледни по добре и тогава филосоствай. .А РОДОСЛОВИЯТА КАКВИ СА ЩО НЕ ДОЙДЕШ ЛИЧНО ДА ТИ ГИ ПОКАЖА ?пууууу напълни се тоя форум с една камара спецеалисти.От форума с котките ми дошли акъл да леят.

Публикувано: 11 May 2010 - 11:09 PM

Публикувано: 11 May 2010 - 11:14 PM

Публикувано: 11 May 2010 - 11:17 PM
Ти постоянно се обръщаш лично към мен и си съпоставяш цените .
Много се радвам , че бебетата ще са с Родословия никой няма да ти прави забележки ако работиш ПО ПРАВИЛАТА

ПОВЯРВАЙ МИ НЕ ТИ ЗАВИЖДАМ ЗАЩОТО АЗ НЕ ЖИВЕЯ САМО С МИСЪЛТА КАК БЪРЗО ДА СЕ ОТТЪРВА ОТ КУЧЕНЦАТА /както правиш ти /
Нито се издържам и ще забогатея от тях . зАТОВА И НЕ ЗАЛАГАМ НА КОЛИЧЕСТВАТА и не ПАРАДИРАМ С ЦЕНИ .
п.п. МНОГО ИНТЕРЕСНО , ЧЕ СЕ СЕЩАШ ДА ПИШЕШ ТУК ВИНАГИ КОГАТО ИМАШ БЕБЕТА ЗА ПРОДАВАНЕ И УЖ СЛУЧАЙНО ВМЕТВАШ КАКВА ТИ Е ЦЕНАТА И КАКВИ СА ЦЕНИТЕ НА ДРУГИТЕ . АЗ ПИША ПОСТОЯННО ТУК ДА И НЕ МЕ БЪРКА ОСОБЕНО НА КОЙ СЪМ УГОДЕН И НА КОЙ НЕ

САМО ЗА СПРАВКА В РАЗВЪДНИК ,, АНФАРИС КИНГ" също има бебета на цена 1000 лв така че цената ти не е ХИТ

Публикувано: 11 May 2010 - 11:30 PM
 Гледайки тази снимка ме избива на смях.
 Гледайки тази снимка ме избива на смях.  Оставете човека на мира и си лъжете хората както намерите за добре.
  Оставете човека на мира и си лъжете хората както намерите за добре.   Толкова ли сте неблагодарни,човек като него ви е дал създанията,които в момента подлагате на... не искам да си представям какво( тези животинки не са за непрекъснат разплод). Защо вие не раждате всяка година??
 Толкова ли сте неблагодарни,човек като него ви е дал създанията,които в момента подлагате на... не искам да си представям какво( тези животинки не са за непрекъснат разплод). Защо вие не раждате всяка година??  Що са същества сте Вие? Бъдете хора,обичайте животинките си
 Що са същества сте Вие? Бъдете хора,обичайте животинките си  

Публикувано: 11 May 2010 - 11:42 PM

Публикувано: 11 May 2010 - 11:53 PM

Публикувано: 12 May 2010 - 12:05 AM

Публикувано: 12 May 2010 - 12:15 AM
МАЙ ПАК СЕ ИЗКАЗВАШ НЕПОДГОТВЕНА КОГА ИДВА В НАС И ВИДЯ КАК ЖИВЕЯТ МОИТЕ КУЧЕТА ТА ПАК СЕ САМОИЗТЪКВАШ ???
Или си идвала а аз не съм разбрал ?
Дали твоите кучета могат да се похвалят , че прекарват половината ден тичайки в ХУБАВО ОЗЕЛЕНАНА ГРАДИНА ???
п.п. Гледай си кучетата и спри да ги съпоставяш с мен и с моите .
Дали си имала кучета преди мен пък е Абсолютно без никакво значение . Защото и след 10 години ти ще си на същото НИВО без грам развитие , вадейки бебета за продан и това е .
Всеки уважаващ ПОРОДАТА си Развъдчик се стреми към УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ и ПОдобряване на породните белези .
А ти правиш ТОЧНО ОБРАТНОТО /плодиш си едни и същи кучета , защото други нямаш и гледаш бързичко да ги продадеш /
п.п. Понеже пак си пишем едновременно , Много отдавна нямам ЗООМАГАЗИН да не говорим че никога не са продавани кучета и котки в него . Сега ще изтъкваме кой какво работи и колко изкарва ли ???
Да жена ми няма силикон но това не ме прави нещастен

Публикувано: 12 May 2010 - 12:28 AM
 кой ти каза че нямам нови кучета?имам и нови и ще взема и още едно след два месеца и пак ще си говорим кой на кое ниво е. и какво лошо има да ги продам  на по ниска цена и да се отърва по бързо от тях. какъв е проблема има много хора които се радват  ,  че ще получат нещо хубаво на цена която е достъпна. това прави ли ги не чихуахуа кучетата. ии още нещо аз не съм идвала във вас да видя но други са идвали да купуват от теб. и не за мои кучета реваха че съм ги продала болни от краста а за твои.  а това за силикона ми ме разби ти си полудял вече бе човек хахахахахха как ти хрумна да го споменеш ни клин ни в ръкав
 кой ти каза че нямам нови кучета?имам и нови и ще взема и още едно след два месеца и пак ще си говорим кой на кое ниво е. и какво лошо има да ги продам  на по ниска цена и да се отърва по бързо от тях. какъв е проблема има много хора които се радват  ,  че ще получат нещо хубаво на цена която е достъпна. това прави ли ги не чихуахуа кучетата. ии още нещо аз не съм идвала във вас да видя но други са идвали да купуват от теб. и не за мои кучета реваха че съм ги продала болни от краста а за твои.  а това за силикона ми ме разби ти си полудял вече бе човек хахахахахха как ти хрумна да го споменеш ни клин ни в ръкав  

Публикувано: 12 May 2010 - 12:34 AM

Публикувано: 12 May 2010 - 12:43 AM

Публикувано: 12 May 2010 - 12:53 AM
Когато започнеш да Работиш ПО - ПРАВИЛАТА твоите кучета няма да са в темата ВНИМАНИЕ НЕ КУПУВАЙТЕ
Пак ти казвам НЕ цената ги прави НЕ ЧИХУАХУА а това , че са без РОДОСЛОВИЕ ???
Мисля , че е напълно безпредметен този спор . ТИ СИ СИ ХВАНАЛА ЕДНА НИША ОТ КЛИЕНТИ . Точно на ръба между Борсите и Развъдниците и извличаш дивидентите и от двете страни . Продължавай в този дух щом ти харесва в моите очи ти си ТЪРГОВЕЦ не Колега

п.п. Незнам как реши , че сме имали Приятелски отношения / от една среща на изложба и няколко списвания в скайп / за мене ПРИЯТЕЛСТВО е друго понятие явно

Публикувано: 12 May 2010 - 01:20 AM

Публикувано: 12 May 2010 - 01:25 AM

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +