Неаполитански мастиф
Публикувано: 06 November 2006 - 06:41 PM
Публикувано: 06 November 2006 - 07:38 PM
Наполетано,тя станала като камион голямаааааааааааа! w) Леле, Габи вече има вид на пораснало куче b) , а ако не спре да расте.... b)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 06 November 2006 - 08:04 PM
cheers Привет !Наполетано до сега само гледах снимките ,но не мога да се стърпя да не споделя своето възхищение от твоето страхотно куче!Поздравления!Най-искрени поздравления!От всички снимки на кучета от едра порода из форума твоето е номер едно-за мен!Изражението му..тези светли, умни очички..Страхотния цвят на кадифената козина..Умната набръчкана муцуна..Признавам си-фен съм на твоето куче!Пускай все така снимки..А аз "тайно" ще влизам и ще си ги гледкам..С най-добри чувства:Дури(Вики) super best
Публикувано: 07 November 2006 - 01:54 PM
w) w) Габинка на снимката с топчицата е професионален модел направоо-о! b)
Вече лае ли непознати,като се звъни? А вкъщи катери ли се или си лежи на пода?
Вече лае ли непознати,като се звъни? А вкъщи катери ли се или си лежи на пода?

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 07 November 2006 - 05:29 PM
......
Прикачени файлове
-
P8190001.jpg (183.82K)
Брой сваляния: 441
Публикувано: 11 November 2006 - 08:50 PM
Наполетано, няма други стопани на такива сладурчета, така че темата си е изцяло твоя засега. b) Пускай снимки , ние това чакаме. b) Ново легло си сте правили на Габка? w)

Публикувано: 12 November 2006 - 10:54 AM
Не, старото е. Взехме един 2 пъти по-голям панер, но нещо и беше крив и го направи на трески, така че се върнахме на план А :) Изглежда доволна поне за сега, после ще мислим. Искам да я извадя на двора и да и направя баш къща... Под стълбището има нещо като стая, която ще изолирам и измажа за нащо момиче, защото никой не искаше да ми подари хладилен камион b)
Държа да отбележа, че имам и клип в който ВРЪЩА топката l)
http://youtube.com/watch?v=slYcw-C5UHs
Държа да отбележа, че имам и клип в който ВРЪЩА топката l)
http://youtube.com/watch?v=slYcw-C5UHs

Вход

Горе
Цитиране +