Неаполитански мастиф
Публикувано: 05 February 2007 - 07:10 PM
Наполетано, сега оправдание нямаш-нов телефон-всеки ден снимки на госпо`ица Кадифено бръчкочество. l)
Какъв маникюр е пусналааааааааа само, ама на каква лапа е.... w) 1super

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 06 February 2007 - 09:50 PM
Цитат
Наполетано, сега оправдание нямаш-нов телефон-всеки ден снимки на госпо`ица Кадифено бръчкочество. l)
Жалко че през деня ме няма много да я снимам как вилнее из улиците :)
Публикувано: 11 February 2007 - 01:52 PM
Наполетано, Габинка е все още Мис Бебочество, но характер оформя, търпи развитие, има ли промени, лае ли по непознати, мнителна ли е или си е игривото пале. l)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 11 February 2007 - 04:27 PM
Цитат
Наполетано, Габинка е все още Мис Бебочество, но характер оформя, търпи развитие, има ли промени, лае ли по непознати, мнителна ли е или си е игривото пале. l)
Лае по непознати, зъби се и тн :) Да я пипне някой въобще не може и да става дума, иначе с мен си е същата лиготия dribble
Публикувано: 12 February 2007 - 03:00 PM
Цитат
Гледаме умно... Това е комуфлаж
dribble
dribbleСупер сладурско! w) w) w) Направо ги обожавам тея кучета.
А само да питам за една приятелка, която твърди, че мастифчетата пускат цял тон лиги и сега ще я цитирам "На всеки час трябва да им надигаш бузите, че да им изсипваш лигите, че да не преливат." l) Айде сега сериозно да питам много ли се лигавят. bl)
Публикувано: 12 February 2007 - 07:45 PM
Аз нямам такъв проблем, само когато пие вода е...мокро, но с една хавлийка под ръка няма проблем. Все пак различните кучета се лигавят различно. Зависи много и от устната хигиена на животното. Нашите зъби са като на манекен на аквафреш :) Купувам и редовно разни глупости за зъбките и устата и не отделя хич слюнка.
Публикувано: 14 February 2007 - 09:30 AM
Здравейте на всички! От малка се интересувам от кучета, но едва преди 2 години имах възможността да срещна очи в очи такова куче. Не мога да кажа, че знам много за него. Но мъжкия екземпляр, който срещнах беше невероятен и много добродушен. Явно разбират кой ги харесва и кой не. Веднага дойде при мен и почна да ми ближе краката. (да уточня беше лято и бях на море на к-г Арапя) А що, клекнах до него ми седна на крака. Имам и снимки с него, но не знам как да ги намаля за да ги покажа. Това куче повече не го видях даже не научих и името му. Водеше го една жена на около 45 г. Може би, ако тя посещава форума ще се познае.
Поздрави на вашите лйубимци!И да ви радват дълги години!
Поздрави на вашите лйубимци!И да ви радват дълги години!
Публикувано: 14 February 2007 - 09:51 AM
w)
Прикачени файлове
-
post_29_1171439477.jpg (23K)
Брой сваляния: 356

Вход

Горе
Цитиране +