Неаполитански мастиф
Публикувано: 17 March 2007 - 12:07 PM
Aз съм от Русе и имам Мастиф на 2 год.Минал съм през всички перипети свързани с тази порода.Чета много и мога да помогна със съвет.За 2 г.му правих 2 операции/на гръбнака,на коленни връзки/без да броя клепачите.Адски съм привързан към него.Отворен съм и приемам всякакви съвети.Благодаря за вниманието
Публикувано: 17 March 2007 - 12:43 PM
Цитат
пусни некоя негова снимка 1super 1super
В момента не съм подготвен,защото пиша от центъра на града ,от една градинка,но ще го имам впредвид по-късно.Форумът е интересно място ,но има много хора които ни пълнят главата с наставления.Явно обичат да си четат мислите ,а това е проблем.Например:темата за самотата при кучетата!!!!!!!!!!!!!!,а дисплазията !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Дават се мнения от хора,които нямат хабер от проблема "ГОЛЯМО ДОМАШНО КУЧЕ".
Публикувано: 18 March 2007 - 03:26 AM
Здр видях,че много от вас имате Мастиф nok е...... и аз имам моят е на 7м и се казва Хюс и идва от Англия.Ще се радвам да се запозная с хора с които да си лафим дори да извеждаме кучетата може да видите още снимки на www.mastino.free.bg
Прикачени файлове
-
13.jpg (80.6K)
Брой сваляния: 290
Публикувано: 19 March 2007 - 01:40 PM
Ето още една снимка на ХЮС тук се наслаждава на залязващото слънце!
Прикачени файлове
-
DSC000288_resize.jpg (78.34K)
Брой сваляния: 285
Публикувано: 21 March 2007 - 12:55 AM
mi neznam to4no kolko i kum kakvo e agresivno kato bqx tam ednoto momi4e mi kaza 4e sobstvenicite sa kazali 4e e agresivno kum drugi ku4eta a posle sa kazali 4e go ostavqt poneje bilo oxapalo detetoim qvno i te ne sa naqsno ne mi se vqrva da e lo6 kum kakvoto i da e bilo to xora ili jivotni no sum dlujen zaredi moeto ku4e da proveria-i se nadqvam da se razberat ako li ne dai gsm-6te ti zvunem o6te v 4etvurtak da znae6 kakvo e stanalo az 6te sum v izolatora kum 10-10-30 s moeto ku4e puk 6te vidim 1super
Моля, пишете на кирилица.
Мод
Моля, пишете на кирилица.
Мод
Публикувано: 21 March 2007 - 05:32 PM
Днес се навършва една година от както ни напусна една забележителна Жена
Даниела Дойнска собственик на Терелиг кенел
За 1 година тя постигна евро и световен шампион в тази величественна порода .
Лично аз ще я пазя винаги в сърцето си
Нека не я забравяме
с уважение : Made in Measure Kennel
Даниела Дойнска собственик на Терелиг кенел
За 1 година тя постигна евро и световен шампион в тази величественна порода .
Лично аз ще я пазя винаги в сърцето си
Нека не я забравяме
с уважение : Made in Measure Kennel

"QUALITY NEVER HAPPENS BY CHANSE "
MADE IN MEASURE KENNEL
MADE IN MEASURE KENNEL
facebook :Ekaterina Dineva
www.madeinmeasure.com
тел. 00 359 879 832 322
Публикувано: 21 March 2007 - 05:35 PM
Вечна и памет cl)

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "