Неаполитански мастиф
Публикувано: 06 May 2007 - 07:59 PM
Забравя ли се такава снажна лейди като Габииииииииии l) . Леле, като магаренце е вече голяма. l)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 19 May 2007 - 10:03 AM
1super Уважаеми, колеги каним всички кинолози и любители на кучета на голямата изложба САС на всички породи на 25 МАЙ от 10.00.ч. в градския парк Острова в гр. Пазарджик. Голям купон голямо чудо! Ще има и записване на место, така че можете да решите и в последния момент, а ние ви очакваме! bgflag bgflag bgflag super best

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 26 May 2007 - 02:27 AM
Прекрасни сте, да. :)
Имам няколко въпроса към вас..
1-во. Настина ли живеят много кратко? Колко е средната продължителност на живота им?
2-ро. Имат ли някакви проблеми с очичките, като при породата шар-пей?
3-то. По принцип нормално ли е и тялото да е набръчкато или само главата?
4-то. Чувала съм, че са много агресивни кучета (в сайта, стандарт на породата), така ли е всъщност?
Такова чудо само на снимки съм виждала, но е много... величествено.
Имам няколко въпроса към вас..
1-во. Настина ли живеят много кратко? Колко е средната продължителност на живота им?
2-ро. Имат ли някакви проблеми с очичките, като при породата шар-пей?
3-то. По принцип нормално ли е и тялото да е набръчкато или само главата?
4-то. Чувала съм, че са много агресивни кучета (в сайта, стандарт на породата), така ли е всъщност?
Такова чудо само на снимки съм виждала, но е много... величествено.

В приятелството няма породи!
Публикувано: 26 May 2007 - 06:04 PM
Eдна снимка днес от разходката. Вече я пускам да поопразни градинката d)

1. Това мие първия мастиф, не мога да кажа колко живеят, но по книгите пише десетина години
2. При някои се налага операция на клепачите. Моята лично няма такъв проблем.
3. Не и е набръчкано тялото. По стандарт трябва да има гънки по краката и главата, виж стандарта.
4. Много лигава и мила с нас, но с човек влезнал в двора става страшно bash

1. Това мие първия мастиф, не мога да кажа колко живеят, но по книгите пише десетина години
2. При някои се налага операция на клепачите. Моята лично няма такъв проблем.
3. Не и е набръчкано тялото. По стандарт трябва да има гънки по краката и главата, виж стандарта.
4. Много лигава и мила с нас, но с човек влезнал в двора става страшно bash
Публикувано: 03 June 2007 - 01:03 PM
Габриела я взех от Варна. Сумата е нормална за такова куче, който има желание пести и събира, ето една снимка от днес, много съм доволен телефона как снима и щракам сериозно :D От извесно време я пускам без каишка да потича, основно се гоним с едно ловджийско куче, но не ни е в породата да тичаме много много, но трябва фитнес не може само спане и ядене хехе Даниса, мисля тва лято да избия морето като давам на туристи да я яздят oleeee

Тука една коледна елха съм снимал, с малък подарък хехехе

Лозичка в двора? Браво, браво, обичам лозички n)

Тука една коледна елха съм снимал, с малък подарък хехехе

Лозичка в двора? Браво, браво, обичам лозички n)

Публикувано: 03 June 2007 - 01:39 PM
Така като ви гледам, цената, която сте платили за нея си е направо нищожна спрямо цената, която давате за храна (това май важи за всички гигантски кучета) . А очевидно я храните с хубава храна : ).
Между другото с родословие ли сте? А такива кучета ходят ли по изложби bl), питам, защото аз до сега не съм виждала по снимки ^^. Пък и едва ли си показват зъбките на съдиите с голямо удоволствие... b)
Между другото с родословие ли сте? А такива кучета ходят ли по изложби bl), питам, защото аз до сега не съм виждала по снимки ^^. Пък и едва ли си показват зъбките на съдиите с голямо удоволствие... b)

Публикувано: 03 June 2007 - 03:44 PM
Цитат
Така като ви гледам, цената, която сте платили за нея си е направо нищожна спрямо цената, която давате за храна (това май важи за всички гигантски кучета) . А очевидно я храните с хубава храна : ).
Не ходим по изложби защото само единия родител има родословие. Иначе един чувал храна отива на месец + хранителни добавки са-37 drink
Публикувано: 03 June 2007 - 04:30 PM
В смъсъл само хранителните добавки са ви 37 нали? Да не би да ползвате такива на Бош = ). Хвалят ги много. И аз сега ще взема.
Леле не ви завиждам като достигнете максималния размер.
За да отглеждаш такова куче трябва наистина да имаш огромно сърце и желание = ).
За да отглеждаш такова куче трябва наистина да имаш огромно сърце и желание = ).

Публикувано: 03 June 2007 - 04:32 PM
Цитат
В смъсъл само хранителните добавки са ви 37 нали? Да не би да ползвате такива на Бош = ). Хвалят ги много. И аз сега ще взема.
Така се казват добавките b) СА-37... Трябва и да имаш здрави нерви, и здрави ръце, здрави крака, здрава стена, здрави столове, здрави обувки и тн хахахах