Неаполитански мастиф
Публикувано: 21 September 2008 - 09:11 AM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 22 September 2008 - 09:44 AM
да не се е боричкала с друго куче
Публикувано: 09 October 2008 - 11:45 AM
Дано следващият път всичко да е ОК!!!

TELERIG BG-Galia
gal4e2003@abv.bg
Публикувано: 09 October 2008 - 03:31 PM
ЛУЧИЯ на 11месеца ;)
Публикувано: 27 October 2008 - 06:19 PM
Ето ви снимчици на нашето бебенце (на 9 месеца) :)
Бихме искали да обменяме информация и опит с други, които имат мастиф :) :P :yahoo:
Публикувано: 28 October 2008 - 05:14 PM
Цитат
П.П. Чара вече не може да ражда,защото я кастрираха.
Изключително забавен постинг ;D ;D ;D ;D

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 30 October 2008 - 04:00 PM
Мод

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 07 November 2008 - 03:37 PM
Цитат
Ето ви снимчици на нашето бебенце (на 9 месеца) :)
Бихме искали да обменяме информация и опит с други, които имат мастиф :) :P :yahoo:
Страхотен е :yahoo:
Много много да го обичате и да му се радвате и да имате много весели моменти с него :wub:

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 29 November 2008 - 08:35 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 November 2008 - 12:00 AM
Кои са родителите му?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com