Неаполитански мастиф
Публикувано: 07 October 2006 - 08:01 PM
наистина пудрите и каишките(на ПРити е такава) на баиер са мн хубави!!! 1super
ех тази Габи-става все по сладурска бе!! w)
Публикувано: 10 October 2006 - 10:04 AM
инече мъжкия е много агресивен-снощи вечерта сдави на съседа питбула(направо го разкъса с 2-3 захапки)
Моля, пишете на български !
Публикувано: 10 October 2006 - 06:59 PM
Публикувано: 10 October 2006 - 08:35 PM
Цитат
айде чакаме снимките,тя каво прави твоята хубавица-ощели лапа квото намери l) !?
Днеска я пуснах привечер из двора, тича души, не лапа кръжи гордо и като чуе силен шум идва при мен, оперва се и почва да лае кръвожадно МУХАХА :) Вади прилично басов глас за тия месеци dribble
Публикувано: 12 October 2006 - 01:02 PM
Цитат
темата следя само заради Габи-такава е дундеста бебешорка w) , че ако я срещна на улицата направо ще я омаломощя от мачкане l) .
Очичките сини или зелени са.... w)
Хайде ,Наполетано, гаджетата са си гаджета, за снимки на Габи имаш време, не се оправдавай wink ....

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 12 October 2006 - 09:14 PM
oo

и филмче относно процеса на намачкване Даниса да тренира на сухо dribble
http://www.youtube.c...h?v=nKfQSdOa93M
Публикувано: 13 October 2006 - 12:55 PM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 13 October 2006 - 02:32 PM
Направи мноооооооого снимки (сигурно скоро няма да се побира в обектива на фотоапарата и ще трябва да я снимаш на два пъти... b) ).
Публикувано: 13 October 2006 - 02:59 PM
Цитат
Мислех си го, ама ме беше срам да питам....Може и вход да сложи-с кеф ще си го плащам.... w)

Публикувано: 13 October 2006 - 07:09 PM
Най-добре го преквалифицирай на прахосмуч- мастиф, защото съм сигурна, че дебне за падащи мръвки. l)

Публикувано: 13 October 2006 - 07:15 PM
голяма сладурана!!!и да пускаш още снимки!! w)
Публикувано: 14 October 2006 - 07:39 PM

Вход

Горе
Цитиране +