Неаполитански мастиф
Публикувано: 20 June 2009 - 12:26 AM
Апартамента не е малък. Пък и една приятелка го гледаше в апартамента си, и лятото ( и по-голяма почивки/ваканций )
го водеше на село в къща с двор.
ПС - не ми убивай мечтата за това куче..(г/д в кръга на шегата)
го водеше на село в къща с двор.
ПС - не ми убивай мечтата за това куче..(г/д в кръга на шегата)

Събирам пари за кученце (party)
Всякакви средства са дробре дошли (rofl)
Публикувано: 20 June 2009 - 07:50 AM
LoveYo, в Jun 20 2009, 02:01 AM, написа:
А от къде мога да си взема такова куче ?
Изчетох пътрите няколко станици, нищо видях че клубът за тази порода няма онлайн връзка, а телефон незнам от къде да намеря.
Изчетох пътрите няколко станици, нищо видях че клубът за тази порода няма онлайн връзка, а телефон незнам от къде да намеря.
КИНОЛОЖКИ КЛУБ НЕАПОЛИТАНСКИ МАСТИФ
Председател : Ивайло Николов : 0888 560 888 : 02 980 5253
Успех в търсенете на пале :)

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 20 June 2009 - 10:28 AM
Ами аз търся в един мой много любим сайт XXXXXXXX натискате го и там от ляво има ''Домашни любимци'' натискате и него после натискате ''Кучета'' и там има едно поле в което има да търсите порода куче и пишете ''неаполитански мастиф'' и ще ви излязат много обяви.
П.С. Ами аз съм давала на кучетата ми сладко,но по малко,за да не им дойде много захарта,нали са диабетици
Така че според мен може,но не много. За другич ти въпрос тя на колко е била,беше на около 1 год и нещо.
П.С. Ами аз съм давала на кучетата ми сладко,но по малко,за да не им дойде много захарта,нали са диабетици

Публикувано: 20 June 2009 - 01:28 PM
charaka, в Jun 20 2009, 11:28 AM, написа:
Ами аз търся в един мой много любим сайт XXXXXXXXX натискате го и там от ляво има ''Домашни любимци'' натискате и него после натискате ''Кучета'' и там има едно поле в което има да търсите порода куче и пишете ''неаполитански мастиф'' и ще ви излязат много обяви.

Моят съвет към LoveYo е да се свърже с клуба на породата и да получи информация за развъдници от там. Или потърси в интернет

Публикувано: 20 June 2009 - 03:17 PM
charaka, в Jun 20 2009, 03:47 PM, написа:
Надявам се да съм помогнала и да се присединат още хора за да се по-съживи тази темичка
Дано намерите подходящо куче за вас,но стопанина на Арти си го гледа в апартамент,даже мисля,че с други породи кучета но не съм сигурна :)

До колкото ми е известно във форума е забранено постването на линкове към обяви за продажби на кучета...
http://www.eurobreeder.com/ - това е много удобен сайт за търсене на развъдници по държави и породи.Успех!

Публикувано: 20 June 2009 - 03:40 PM
О вече е решено, ще си взимам кученце. Писах мейл на един сайт/магазин за кученца и чакам отговор, а и тази седмица може да ходя до.
Проблемче е че наще още незнаят че ми дават да имам куче, ама това е лесно. Мерси на всички!
Проблемче е че наще още незнаят че ми дават да имам куче, ама това е лесно. Мерси на всички!

Събирам пари за кученце (party)
Публикувано: 20 June 2009 - 03:44 PM
LoveYo, в Jun 20 2009, 04:40 PM, написа:
О вече е решено, ще си взимам кученце. Писах мейл на един сайт/магазин за кученца и чакам отговор, а и тази седмица може да ходя до.
Преди да си вземеш каквото и да е куче, прочети това!
http://forum.dog.bg/...showtopic=25973
и това!
http://forum.dog.bg/...?showtopic=1268