; Шона днес
 ; Шона днес    

Публикувано: 22 June 2009 - 05:25 PM

Публикувано: 22 June 2009 - 09:27 PM
 Любов от пръв поглед
 Любов от пръв поглед   А като видях и Шона на живо нямаше сила , която да ме раздели от нея . Аз си я гледах в къщи при мен 1 год. докато порастне
  А като видях и Шона на живо нямаше сила , която да ме раздели от нея . Аз си я гледах в къщи при мен 1 год. докато порастне   Много трудно ми беше май месец миналата година като трябваше да я оставя на вън
 Много трудно ми беше май месец миналата година като трябваше да я оставя на вън   То едни сълзи бяха ...
  То едни сълзи бяха ...  

Публикувано: 22 June 2009 - 09:42 PM

Публикувано: 22 June 2009 - 11:50 PM
 . Единствено  й се караме като дойде до масата , защото почва да маха много силно с опашка и всичко става в косми и нали си има навик , точно там да се тръска
 . Единствено  й се караме като дойде до масата , защото почва да маха много силно с опашка и всичко става в косми и нали си има навик , точно там да се тръска   И то цялата маса става в лиги и косми
  И то цялата маса става в лиги и косми   Тя принципно много не се лигави , но като й замирише на нещо вкусно и куса ли си малко , почват едни лиги
 Тя принципно много не се лигави , но като й замирише на нещо вкусно и куса ли си малко , почват едни лиги   

Сварих й  1 кг. кайма с 1 ч.ч. ориз и хляб . Дано да го изяде , че малко разнообразие да й направим в храненето , защото иначе само шийки без хляб и ориз най-много обича ...
 Сварих й  1 кг. кайма с 1 ч.ч. ориз и хляб . Дано да го изяде , че малко разнообразие да й направим в храненето , защото иначе само шийки без хляб и ориз най-много обича ...

Публикувано: 23 June 2009 - 08:43 AM
 Аз имам едни снимки на  бебето й е то ги:
 Аз имам едни снимки на  бебето й е то ги:

И започваха да текат едни лиги...Направо чудесия.
 И започваха да текат едни лиги...Направо чудесия. 

Публикувано: 23 June 2009 - 01:45 PM