Неаполитански мастиф
Публикувано: 22 June 2009 - 05:25 PM
Ами ние решихме да си купим куче и го споделихме с един познат , че този познат имал приятел на който кучката му се била окучила и така отидохме да си изберем кученце . Видяхме Шона , едвам вървеше , беше се наяла до пръсване . Така решихме , че ще е тя , исках куче което да си хапва , че имам слабост към пухкавите . А то за карък тя манекенка стана , нищо да ми е жива и здрава :)
Публикувано: 22 June 2009 - 09:27 PM
Да абсолютно слуайно . Аз даже не знаех как изглежда неаполитански мастиф , влязох в нета , видях и се съгласих да е такова
Любов от пръв поглед
А като видях и Шона на живо нямаше сила , която да ме раздели от нея . Аз си я гледах в къщи при мен 1 год. докато порастне
Много трудно ми беше май месец миналата година като трябваше да я оставя на вън
То едни сълзи бяха ...
Ами Шона я взехме за 800 лв.

Ами Шона я взехме за 800 лв.

Публикувано: 22 June 2009 - 09:42 PM
Ооо обелените пръчки са поцелия двор ... Много е готина , като се прибира някой и тя взема пръчка и идва да ти я дава , колко рани по краката имам :) А за двора да не говорим , целия е в някакви боклуци , тъкмо го измета и Шона решила да бутне пепелника с цигарите или някоя саксия с цветя или нещо подобно . :)
Публикувано: 22 June 2009 - 11:50 PM
О извинявай не те разбрах . Ами в началото си казвахме , че е още малка и не е свикнала на двора и не й се карахме , после пък аз викам на моя защо да й се караме тя няма да ни разбере и така си остана , Шона си вършей из двора както си иска ... Да стараем се да гледаме от веселата страна на нещата
. Единствено й се караме като дойде до масата , защото почва да маха много силно с опашка и всичко става в косми и нали си има навик , точно там да се тръска
И то цялата маса става в лиги и косми
Тя принципно много не се лигави , но като й замирише на нещо вкусно и куса ли си малко , почват едни лиги
Мога да пиша с дни за нея
Сега последно да споделя , че вчера й купихме от СВА пише - храна за домашни любимци , представлява кайма само , че вътре има и кокали ситно минати през машина
Сварих й 1 кг. кайма с 1 ч.ч. ориз и хляб . Дано да го изяде , че малко разнообразие да й направим в храненето , защото иначе само шийки без хляб и ориз най-много обича ...

Мога да пиша с дни за нея

Сега последно да споделя , че вчера й купихме от СВА пише - храна за домашни любимци , представлява кайма само , че вътре има и кокали ситно минати през машина

Публикувано: 23 June 2009 - 08:43 AM
LoveYo от Петя ли ще си вземете
Аз имам едни снимки на бебето й е то ги:

Тук беше на около 2 месеца. И нашата Чарка така се лигавеше,знаеше си кога ще я храним,заставаше пред вратата и започваше да вие като вълк
И започваха да текат едни лиги...Направо чудесия.
П.С. За това ли LoveYo си си написал Събирам пари за куче

Тук беше на около 2 месеца. И нашата Чарка така се лигавеше,знаеше си кога ще я храним,заставаше пред вратата и започваше да вие като вълк

П.С. За това ли LoveYo си си написал Събирам пари за куче

Публикувано: 23 June 2009 - 01:45 PM
@charaka Ако не го е продала от нея ( защото е мъжко ), Аз имам по-яки снимки :P
имам една на която се е прозява и е СУПЕЕЕЕЕЕР !
Събирам пари щото майка ми каза ... толко пари за куче ?!? добре ама ти няма да го гледаш ...
и аз ще си ги събера ( ама нз за колко време ;( )
имам една на която се е прозява и е СУПЕЕЕЕЕЕР !
Събирам пари щото майка ми каза ... толко пари за куче ?!? добре ама ти няма да го гледаш ...
и аз ще си ги събера ( ама нз за колко време ;( )

Събирам пари за кученце (party)
Всякакви средства са дробре дошли (rofl)
Всякакви средства са дробре дошли (rofl)