Неаполитански мастиф
Публикувано: 21 October 2006 - 07:15 PM
И моя дзвер в началото го беше страх като се отдалечаваше от къщи,сега понякога едвам го извличаме от парка като се прибираме-ще свикне и ще и стане интересно,а и като върви по един и същ път ще е по-спокойна,защото ще и е познато,аз и сега забелязвам,че като сменим маршрута Чоки става неспокоен и все се оглежда,а най-гадно е на тъмно когато някой върви отзад-все се обръща,ръмжи и едвам го водя понякога.Днес например имахме интересна случка в парка-едни деца мъкнеха няколко малки кученца и дойдоха на поляната при нас,в суматохата едното се опитало да ритне Чоки,аз не съм видяла, а той като почна да лае,няма удържане...защитава се горкия,направо ме хваща страх като си помисля,ако го ритне наистина някой какво ще стане...и той ще се травмира,но и оня ще си ходи на куц крак!
Много е неприятно в тази възраст да се сблъскват с плашещи неща-остава им лош спомен,а като осъзнае силата си някога лошото ще е за отсрещната страна...
Много е неприятно в тази възраст да се сблъскват с плашещи неща-остава им лош спомен,а като осъзнае силата си някога лошото ще е за отсрещната страна...
Публикувано: 21 October 2006 - 07:25 PM
Цитат
Не знам като порасне какво ще правя... Днеска в 8:30 сутринта със засилка се изстреляла и както си спях усетих 20тина кила козина език и нокти по мен :D Няма такова стресово събуждане, чесно ouu
Това е любов, шА знаеш. w) b)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 21 October 2006 - 07:32 PM
Цитат
Ама после 70 кила език, козина и нокти в 8:30 не знам дали ще ги преживя oleeee dribble bravoS
това ще е тежкотоварна любов. l)
Нищо де, няма нужда да си миеш лицето, Габи го върши. l)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 22 October 2006 - 05:30 PM
PpPpPpPpP:
Прикачени файлове
-
thumbbig.jpg (29.88K)
Брой сваляния: 476
Публикувано: 22 October 2006 - 05:33 PM
Публикувано: 22 October 2006 - 06:06 PM
Napoletano на съседа ку4етата направо ме разбиха днес
Седим си ние отвън със собственика на ку4етата и моя дзвер,а двата неаполитанеца са легнали и яко лиги им те4ат а ХАН лудее след което женската отива при Хан и все едно му е майка и запо4наха да си играят-Хан и дърпа ушите,ска4а по нея и кво ли още не.След което и мъжкиа идва и запо4на да рамжи на ХАН,женската се обърна кам мъжкаря и запо4на да му се спуска да го хапе при което тои се отдели4и
просто за първи път виждам такова нещо,и ище немога да повярвам
даже ме беше страх да го изведа при тиа дзверове ,след като видях кжо стана с един питбул.
Направо несам о4аквал такова нещо от такива ку4ета,дори от всякакви мастиви
Седим си ние отвън със собственика на ку4етата и моя дзвер,а двата неаполитанеца са легнали и яко лиги им те4ат а ХАН лудее след което женската отива при Хан и все едно му е майка и запо4наха да си играят-Хан и дърпа ушите,ска4а по нея и кво ли още не.След което и мъжкиа идва и запо4на да рамжи на ХАН,женската се обърна кам мъжкаря и запо4на да му се спуска да го хапе при което тои се отдели4и
просто за първи път виждам такова нещо,и ище немога да повярвам
даже ме беше страх да го изведа при тиа дзверове ,след като видях кжо стана с един питбул.
Направо несам о4аквал такова нещо от такива ку4ета,дори от всякакви мастиви
Публикувано: 23 October 2006 - 06:04 PM
като гледам спящата снимка на бебораната и се сещам за реклама против бръчки с жена и шарпей и се акцентираше върху бръчките на кучето. b) Габи е готов модел за такава рекламна кампания. 1super

Публикувано: 26 October 2006 - 04:33 PM
Здрасти, Napolitano, добре че си взе Габи, че да живне тая тема... b) Ами то може ли такава хубава порода, а да няма фенове... r)
Габи много хубава е станала - браво на теб! super best Емо (дето ми даде копрдинатите за Габи) казва, че и таткото бил страхотен... wink Той му е ученик и е доста добре обучен - общо възпитание и охрана.
А как се справяте с Габи с възпитанието? Имаш ли снимки на мама и тати?
Сетих се да ти разкажа и една история за един друг неполитанец (пак негов ученик - на Емо), ама утре че сега ще имам други ангажименти... бебешки... dribble
Габи много хубава е станала - браво на теб! super best Емо (дето ми даде копрдинатите за Габи) казва, че и таткото бил страхотен... wink Той му е ученик и е доста добре обучен - общо възпитание и охрана.
А как се справяте с Габи с възпитанието? Имаш ли снимки на мама и тати?
Сетих се да ти разкажа и една история за един друг неполитанец (пак негов ученик - на Емо), ама утре че сега ще имам други ангажименти... бебешки... dribble
Публикувано: 28 October 2006 - 10:58 AM
Какви лапища има вече малката дебеланка-а-а-а! w) Хубаво ще е да заздравите подовете у вас, че като стане тежка категория да не направи някъде дупка. l)
Сега като е топло времето сигурно по цял ден се разхождате. 1super
Сега като е топло времето сигурно по цял ден се разхождате. 1super