Неаполитански мастиф
Публикувано: 21 October 2006 - 07:15 PM
Много е неприятно в тази възраст да се сблъскват с плашещи неща-остава им лош спомен,а като осъзнае силата си някога лошото ще е за отсрещната страна...
Публикувано: 21 October 2006 - 07:25 PM
Цитат
Това е любов, шА знаеш. w) b)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 21 October 2006 - 07:32 PM
Цитат
това ще е тежкотоварна любов. l)
Нищо де, няма нужда да си миеш лицето, Габи го върши. l)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 22 October 2006 - 05:30 PM
Прикачени файлове
-
thumbbig.jpg (29.88K)
Брой сваляния: 476
Публикувано: 22 October 2006 - 05:33 PM
Публикувано: 22 October 2006 - 06:06 PM
Седим си ние отвън със собственика на ку4етата и моя дзвер,а двата неаполитанеца са легнали и яко лиги им те4ат а ХАН лудее след което женската отива при Хан и все едно му е майка и запо4наха да си играят-Хан и дърпа ушите,ска4а по нея и кво ли още не.След което и мъжкиа идва и запо4на да рамжи на ХАН,женската се обърна кам мъжкаря и запо4на да му се спуска да го хапе при което тои се отдели4и
просто за първи път виждам такова нещо,и ище немога да повярвам
даже ме беше страх да го изведа при тиа дзверове ,след като видях кжо стана с един питбул.
Направо несам о4аквал такова нещо от такива ку4ета,дори от всякакви мастиви
Публикувано: 23 October 2006 - 06:04 PM

Публикувано: 26 October 2006 - 04:33 PM
Габи много хубава е станала - браво на теб! super best Емо (дето ми даде копрдинатите за Габи) казва, че и таткото бил страхотен... wink Той му е ученик и е доста добре обучен - общо възпитание и охрана.
А как се справяте с Габи с възпитанието? Имаш ли снимки на мама и тати?
Сетих се да ти разкажа и една история за един друг неполитанец (пак негов ученик - на Емо), ама утре че сега ще имам други ангажименти... бебешки... dribble
Публикувано: 28 October 2006 - 10:58 AM
Сега като е топло времето сигурно по цял ден се разхождате. 1super

Публикувано: 28 October 2006 - 03:26 PM
Прикачени файлове
-
060403_03.jpg (80.35K)
Брой сваляния: 463