Ами ние решихме да си купим куче и го споделихме с един познат , че този познат имал приятел на който кучката му се била окучила и така отидохме да си изберем кученце . Видяхме Шона , едвам вървеше , беше се наяла до пръсване . Така решихме , че ще е тя , исках куче което да си хапва , че имам слабост към пухкавите . А то за карък тя манекенка стана , нищо да ми е жива и здрава :)
Да абсолютно слуайно . Аз даже не знаех как изглежда неаполитански мастиф , влязох в нета , видях и се съгласих да е такова Любов от пръв поглед А като видях и Шона на живо нямаше сила , която да ме раздели от нея . Аз си я гледах в къщи при мен 1 год. докато порастне Много трудно ми беше май месец миналата година като трябваше да я оставя на вън То едни сълзи бяха ...
Ами Шона я взехме за 800 лв.
На кучето не му трябват скъпи коли,големи къщи или дизайнерски дрехи.Една обелена пръчка ще свърши отлична работа.То не се интересува дали си богат или беден,глупав или умен...Дай му сърцето си и то ще ти даде своето.
Ооо обелените пръчки са поцелия двор ... Много е готина , като се прибира някой и тя взема пръчка и идва да ти я дава , колко рани по краката имам :) А за двора да не говорим , целия е в някакви боклуци , тъкмо го измета и Шона решила да бутне пепелника с цигарите или някоя саксия с цветя или нещо подобно . :)
Не можах да те разбера . Какво значи винаги сме в добро настроение за 800 лв . ? Имаш предвид , че защото сме дали толкова пари и я обичаме ли , не мога да те разбера ...
О извинявай не те разбрах . Ами в началото си казвахме , че е още малка и не е свикнала на двора и не й се карахме , после пък аз викам на моя защо да й се караме тя няма да ни разбере и така си остана , Шона си вършей из двора както си иска ... Да стараем се да гледаме от веселата страна на нещата . Единствено й се караме като дойде до масата , защото почва да маха много силно с опашка и всичко става в косми и нали си има навик , точно там да се тръска И то цялата маса става в лиги и косми Тя принципно много не се лигави , но като й замирише на нещо вкусно и куса ли си малко , почват едни лиги
Мога да пиша с дни за нея
Сега последно да споделя , че вчера й купихме от СВА пише - храна за домашни любимци , представлява кайма само , че вътре има и кокали ситно минати през машина Сварих й 1 кг. кайма с 1 ч.ч. ориз и хляб . Дано да го изяде , че малко разнообразие да й направим в храненето , защото иначе само шийки без хляб и ориз най-много обича ...
LoveYo от Петя ли ще си вземете Аз имам едни снимки на бебето й е то ги:
Тук беше на около 2 месеца. И нашата Чарка така се лигавеше,знаеше си кога ще я храним,заставаше пред вратата и започваше да вие като вълк И започваха да текат едни лиги...Направо чудесия.
П.С. За това ли LoveYo си си написал Събирам пари за куче
@charaka Ако не го е продала от нея ( защото е мъжко ), Аз имам по-яки снимки :P
имам една на която се е прозява и е СУПЕЕЕЕЕЕР !
Събирам пари щото майка ми каза ... толко пари за куче ?!? добре ама ти няма да го гледаш ...
и аз ще си ги събера ( ама нз за колко време ;( )
Събирам пари за кученце (party) Всякакви средства са дробре дошли (rofl)
Ох,да и на мен така ми казаха,ама аз не знамот какво да искарам парички Ако имате някакви предложения моля кажете,че и на мен ми трябват пари.Може ли да пуснеш снимките,които ти е пратила :) ?
Ами да аз се пробвах като куче гледачка,но никой не се обади И като разхождачка на кучета,но пак без резултат.Снимки на бебето ще поискам малко след това ккато ми отговорят ;)