Арон си търси съвестни стопани Спасен от Сеславци !!!
Публикувано: 18 March 2010 - 03:45 PM
Жив и здрав да е Рони, също и новото му семейство. Дано повече български добродушковци имат неговия късмет!
vikiangelova, ти спаси това момче,
!
vikiangelova, ти спаси това момче,
Публикувано: 20 April 2010 - 05:35 PM
Уникални снимки!
Илит, vikiangelova
Личи си, че е ужасно "агресивен".
Личи си, че е ужасно "агресивен".
Публикувано: 20 April 2010 - 05:47 PM
Ох,майко мила.Ще ми се пръсне сърцето повярвайте ми.Разревах се като кифла. Толкова много го мислех миличкия.Милото ми момченце,толкова го обичам.Благодаря на Илит,Mamiha и всички останали,които направиха неговия живот толкова щастлив.Колко е усмихнат и колко е щастлив.Такова прекрасно семейство.Оххххххххххххх,това е първия ми щастлив ден от много време насам.Благодаря ви от сърце.Аз просто не мога да намеря думи.
Милото ми момче
Милото ми момче
Публикувано: 20 April 2010 - 05:58 PM

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 20 April 2010 - 08:25 PM
Ох...
А това как обявяват в Сеславци някое куче за агресивно няма да го коментирам, че ще се покажа много некултурен...
А това как обявяват в Сеславци някое куче за агресивно няма да го коментирам, че ще се покажа много некултурен...

Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди
Махатма Ганди
Публикувано: 20 April 2010 - 08:43 PM
Цитат(vikiangelova @ Apr 20 2010, 02:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ох,майко мила.Ще ми се пръсне сърцето повярвайте ми.Разревах се като кифла. Толкова много го мислех миличкия.Милото ми момченце,толкова го обичам.Благодаря на Илит,Mamiha и всички останали,които направиха неговия живот толкова щастлив.Колко е усмихнат и колко е щастлив.Такова прекрасно семейство.Оххххххххххххх,това е първия ми щастлив ден от много време насам.Благодаря ви от сърце.Аз просто не мога да намеря думи.
Милото ми момче
Милото ми момче
Вики, ако знаеш как те разбирам. Почти същото напсах и аз преди няколко дни. Получих сърцебиене докато отворя и видя снимките на Айя, а следващата реакция беше да благославям и благодаря на всички от ARS. Тук, освен на тях, благодаря и на теб, че взе голямото момче и му даде шанс. Прегръщам те, наслаждавай се на щастието.
Публикувано: 20 April 2010 - 11:14 PM
Цитат(Pepi71 @ Apr 20 2010, 08:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Вики, ако знаеш как те разбирам. Почти същото напсах и аз преди няколко дни. Получих сърцебиене докато отворя и видя снимките на Айя, а следващата реакция беше да благославям и благодаря на всички от ARS. Тук, освен на тях, благодаря и на теб, че взе голямото момче и му даде шанс. Прегръщам те, наслаждавай се на щастието.
Благодаря,знам че ме разбираш :)
Публикувано: 21 April 2010 - 12:28 AM
Цитат(terra1 @ Apr 21 2010, 12:15 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Няма по-голямо щастие от това да видиш твоя сладур усмихнат и в добри ръце
Много се радвам за Арон !
Усещането е страхотно наистина.Отново благодаря на всички от ARS ,както и на Д-р Миряна Караславова
Публикувано: 21 April 2010 - 08:59 AM
Цитат(nort2005 @ Feb 27 2010, 06:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
и добър, като голяма играчка за мачкане е. И търпелив, абе куче-мечта.
Сладкия голям сладкиш си е намерил прекрасно семейство, личи си. И дечица, за да го мачкат, и стопанин, който да го тества колко е търпелив. И бяло диванче, и пързалка, и дворче - Арончо си ги заслужава всички тези неща, на 100%!
За пореден път
Снимките на Арон в Сеславци, зад решетките, където е прибран като агресивно куче след сигнал, и чакащ да мине 14-дневния срок за евтаназия, и холандските му снимки, могат да послужат за илюстрация на това колко са им читави наредбите и как се изпълняват.

Вход

Горе
Цитиране +