Шест кутрета и мама търся помощ и съвети
Публикувано: 08 May 2011 - 12:16 PM
Не съм съвсем сигурен дали се радвам или съм тъжен, докато пиша това... Кроки вече е Холандец! След като накара всеки, който е имал контакт с него, да се влюби безвъзвратно - Крокодила отиде да превзема Долната земя
Мина повече от година, докато му излезе късмета... странно, при положение, че е безумно красив (особено за крокодил
). Въпреки това, нито за миг не съм съжалявал, че нещата се проточиха толкова. От първите дни, в които имаше нужда от постоянни грижи за възстановяването, до последните, когато показваше склонността си да забягва и да се шляе безгрижно - всеки ден с това същество си струваше!
Пожелавам на всеки поне веднъж в живота си да срещне такова създание! За мен той си остава уникален... кучето с човешки поглед, което не отказа да се бори и в най тежките моменти... кучето което прие човек за водач и приятел, но без да бъде подчинен и без да загуби и капка от гордостта си... кучето, което се разбираше с всяко живо същество, но без да отстъпва пред никого...
In_none, на вас в най-голяма степен се дължи всичко хубаво, което се случи на Кроки! Благодаря ви!!!
На добър път момчето ми

Мина повече от година, докато му излезе късмета... странно, при положение, че е безумно красив (особено за крокодил

Пожелавам на всеки поне веднъж в живота си да срещне такова създание! За мен той си остава уникален... кучето с човешки поглед, което не отказа да се бори и в най тежките моменти... кучето което прие човек за водач и приятел, но без да бъде подчинен и без да загуби и капка от гордостта си... кучето, което се разбираше с всяко живо същество, но без да отстъпва пред никого...
In_none, на вас в най-голяма степен се дължи всичко хубаво, което се случи на Кроки! Благодаря ви!!!

На добър път момчето ми

Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди
Махатма Ганди
Публикувано: 09 May 2011 - 09:41 PM
Най-добрите стопани и щастлив дълъг кучешки живот ти пожелаваме, Кроки!
С.Петров, просто не ми се мисли какво ви е да се разделите с него след толкова време. Благодаря ви, че спасихте това момче и му доказахте, че човекът може да е приятел, а животът - хубав
С.Петров, просто не ми се мисли какво ви е да се разделите с него след толкова време. Благодаря ви, че спасихте това момче и му доказахте, че човекът може да е приятел, а животът - хубав

everything will be okay in the end.
if it's not okay, it's not the end.
if it's not okay, it's not the end.