Прошко и Маугли кученце и котенце
Публикувано: 03 October 2010 - 03:26 PM
Ето какво получих от стопаните на Прошето.
Още веднъж изказвам голямата си благодарност към всички, помогнали Прошето да е толкова щастлив!
Още веднъж изказвам голямата си благодарност към всички, помогнали Прошето да е толкова щастлив!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 03 October 2010 - 08:18 PM
Маугли го отровиха...така и не го намерихме. Намерихме само отровата.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 04 June 2011 - 11:09 AM
Притеснена, че не получавам новини от Прошето, писах на координатора на холандската АРС. Госпожата провери и ми отговори, че Прошката е добре и да не се притеснявам, защото стопанката му е известна с това, че не обича да пише, но е осиновила след него още едно кученце от АРС. Казва се Пеги. Не ми е останало време да разгледам сайта и да видя кое е това момиченце, ако някой знае, моля да пише.
Изводът ми е, че Прошето се представя добре, щом са му взели и приятелка пак от тук!
АРС
Изводът ми е, че Прошето се представя добре, щом са му взели и приятелка пак от тук!

АРС

Публикувано: 10 July 2012 - 05:38 PM
Първо, да се извиня, че не си намерих темата!
Второ, благодаря на Бушката, че ми "отвори очите"!
Сега за Прошето. От септември миналата година той живее в Белгия със стопанина си. Стопанката му е в Амстердам. За съжаление, хората се разделят понякога...Бях много притеснена Прошо да не бъде оставен в приют. Имал е късмет и щастието му продължава. Аз също съм много щастлива!
Ето снимките му.

И пак да благодаря на всички, които помогнаха на Прошко да замине!!!
Второ, благодаря на Бушката, че ми "отвори очите"!
Сега за Прошето. От септември миналата година той живее в Белгия със стопанина си. Стопанката му е в Амстердам. За съжаление, хората се разделят понякога...Бях много притеснена Прошо да не бъде оставен в приют. Имал е късмет и щастието му продължава. Аз също съм много щастлива!
Ето снимките му.

И пак да благодаря на всички, които помогнаха на Прошко да замине!!!

Публикувано: 01 August 2012 - 12:37 AM
Когато съм се отчаяла до безкрай, когато вече нямам сили, едно видео ме "изправя на крака"! Много съм щастлива!
Прикачени файлове
-
прошко.htm (241.97K)
Брой сваляния: 50