Изстрадал питбул търси сигурен и любящ стопанин Роки от Бургас
Публикувано: 08 April 2010 - 08:01 AM
Здравейте,
малко вести от нас.Рокича е повече от добре, от кашлицата няма и следа.Появиха се други дребни проблемчета, но на фона на това през, което минахме
.Имаме зачервени очи, алергия към нещо ( най-вероятно лакомствата, които постоянно яде ), себурея...и май е това.Чакаме си още нашия човек.Идват хора, отиват си, обаждат се говорим, но никой сериозен за сега.Роки вече е "домашно" куче.Знае "не", "чакай" и "марш на другото легло"
.
По-послушен от него няма...докато съм в къщи, изляза ли от мъка руши стаята ми, но за сега няма непоправими щети.Трябва му един търпелив човек на този Рокич, който много да го обича и да знае как да се справи с буйния му характер
.Ще почакаме...
п.п.Благодаря на liuliak и Fullmoon за финансовата помощ.

малко вести от нас.Рокича е повече от добре, от кашлицата няма и следа.Появиха се други дребни проблемчета, но на фона на това през, което минахме

По-послушен от него няма...докато съм в къщи, изляза ли от мъка руши стаята ми, но за сега няма непоправими щети.Трябва му един търпелив човек на този Рокич, който много да го обича и да знае как да се справи с буйния му характер

п.п.Благодаря на liuliak и Fullmoon за финансовата помощ.

Публикувано: 08 April 2010 - 11:36 AM
С рушенето трябва да се примириш
Бъкси изяде чехли, обувки и джапанки за цяла рота хора.
Толкова дистанционни и един JSM.
Всички дървени дръжки на едни шкафове, добре, че са стари.
Яде не защото му растат зъбите, а от скука и от яд, че е оставен сам.

Бъкси изяде чехли, обувки и джапанки за цяла рота хора.
Толкова дистанционни и един JSM.
Всички дървени дръжки на едни шкафове, добре, че са стари.
Яде не защото му растат зъбите, а от скука и от яд, че е оставен сам.
Публикувано: 14 April 2010 - 09:52 AM
Публикувано: 14 April 2010 - 10:18 AM
Боже Боже колко е готин
каква енергия и ентусиазъм бликат от него, жалко че не може да играе със себеподобни ... определено има нужда от много игра
От снимките които бях виждала останах с впечатление за едно спокойно куче, което обича да се препича на слънчице в мекото легло, а то каква фурия се криела в него!!!!
Прекрасно изглежда, и много щастлив! Нели,

каква енергия и ентусиазъм бликат от него, жалко че не може да играе със себеподобни ... определено има нужда от много игра

От снимките които бях виждала останах с впечатление за едно спокойно куче, което обича да се препича на слънчице в мекото легло, а то каква фурия се криела в него!!!!
Прекрасно изглежда, и много щастлив! Нели,

Публикувано: 04 May 2010 - 10:30 AM
Намерихме човека на Роки
Момчето е от Бургас, работи в охранителна фирма.В момента пазят Захарна фабрика до Бургас.Роки ще е постоянно с него на работа и в къщи.Подписахме договор за осиновяване.Предупреден е , че Роки е кастриран.Черното дяволче си го хареса много, лигави му се и после се кротна в краката му.
.
Ревнувам малко, но и съм ужасно щастлива.Рокича ще бяга на воля, (няма други животни в радиос от 3 километра там) и ще е постоянно със своя Човек.
Очаквайте скоро снимки!
Моля МОД да премести темата
!

Момчето е от Бургас, работи в охранителна фирма.В момента пазят Захарна фабрика до Бургас.Роки ще е постоянно с него на работа и в къщи.Подписахме договор за осиновяване.Предупреден е , че Роки е кастриран.Черното дяволче си го хареса много, лигави му се и после се кротна в краката му.

Ревнувам малко, но и съм ужасно щастлива.Рокича ще бяга на воля, (няма други животни в радиос от 3 километра там) и ще е постоянно със своя Човек.
Очаквайте скоро снимки!
Моля МОД да премести темата

Публикувано: 04 May 2010 - 10:38 AM
Уха а аз вчера тъкмо си мислех къде ли му е изпаднала темичката.Браво на момчето,всъщност и на 2-те момчета.Чакаме снимчици :)
Публикувано: 04 May 2010 - 06:23 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !