Малко женско кученце, кастрирано от Екоравновесие Мекичката Зина
Публикувано: 12 March 2010 - 11:47 PM
Кучето след 20-25 дни има възможност да замине за чужбина. Престоя ще е съвсем временен. Иначе маймуната е в много добра форма, не е никак слабчка, явно добре се е хранила някъде, и е чиста. Какво да кажа - не заслужава да остане на улицата тук.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 13 March 2010 - 12:02 AM
Кучето след 20-25 дни има възможност да замине за чужбина. Престоя ще е съвсем временен. Иначе маймуната е в много добра форма, не е никак слабчка, явно добре се е хранила някъде, и е чиста. Какво да кажа - не заслужава да остане на улицата тук.
За съжаление наистина няма как да влезе при мен, понеже бебетата са болни, което уточнихме днес преди въобще да я прибера от улицата. Засега ще се опитаме да настаним малката в Добро Хрумване утре, така че моля те сутринта се чуйте и я закарай там. Nort2005 с огромното си сърце поема засега разхода там, дано имат място.
Кучето има СПЕШНА нужда от временен дом.

but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 13 March 2010 - 07:48 PM
Благодаря и на д-р Бобадова за спешния подслон, и на my_kaya и asar за брилянтната издирвателна акция. Милата кучица явно си има късмет, това е, и с помощта на всички тези хора бързо ще преодолее сеславсия шок.
Публикувано: 14 March 2010 - 03:12 PM

Аз знам, страхотна козинка има, направо е като кадифе. И е голяма гушла.

Публикувано: 14 March 2010 - 08:01 PM
Благодаря и на д-р Бобадова за спешния подслон, и на my_kaya и asar за брилянтната издирвателна акция. Милата кучица явно си има късмет, това е, и с помощта на всички тези хора бързо ще преодолее сеславсия шок.
Въпреки че се наложи спешна промяна в плана малката лигла е вече прибрана. Ще живее при най-малкия ми брат, той ще я разхода и лигави, а за всичко друго ще имам ангажимент аз. За сега я наричам Жужи ама не съм убедена. Да кажа не диванче , веднага си заплю спалнята на брат ми и в момента се е изтегнала там.
трябва да кажа че е такова добро същество, веднага започва да се радва на всички и се мята на земята да и чешат коремчето. А козинката и е уникална, прилича на таралежче а всъщност е много мека, с едни такива сребристи отблясъци а пък всъщност е кафява.
Ще пробвам утре да пусна снимчици.
Публикувано: 14 March 2010 - 08:06 PM
T-Bar, благодаря за светкавичната реакция и шанса, който даваш на тази плюшена играчка. А как сте със скимтенето? Мрънка ли? Пробвахте ли да я оставите сама?

Публикувано: 14 March 2010 - 08:25 PM
Само в началото, но брат ми живее в къща с баба ми и майка ми и въпреки че са на друг етаж, явно ги усеща и е много спокойна.
Публикувано: 15 March 2010 - 01:31 PM
И понеже не знам как да го добавя в заглавието моля помогнете!
Публикувано: 15 March 2010 - 02:52 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 March 2010 - 05:38 PM
Благодаря много.
Идеално е .
Публикувано: 29 March 2010 - 06:44 PM
Вижте само колко е пораснала.

1864:SL371426.JPG],

На някои снимки изглежда послушна и даже "мъдра" ама не го вярвайте.
Имам чувството че всичките кученца веднага усещат че могат да ми се качат на главата и да танцуват,
скачат, и всичко което се сетят.
Ама нали вече казах

Публикувано: 06 April 2010 - 07:31 PM

Зина е много весела животинка, но малко се изнерви от търсене на Т_bar и всеки път изскачаше като тапа от шампанско от колата, явно надявайки се да я види навън. Имам едно предложение да и добавим фамилно име и да звучи Зина Джекил-Хайд, защото като и гледам различните шарени очи в профил, имам чувството, че гледам 2 различни кучета

Да, човекът наистина е цар на зверовете, защото многократно ги превъзхожда по жестокост. Ние живеем с цената на чужди животи. Нашите тела са истински гробници! Ще дойде време, когато хората ще гледат на убиеца на животни така, както на убиеца на човеци. Леонардо да Винчи
Публикувано: 22 January 2012 - 06:44 PM
Ще поспамя малко вдигайки забравени теми.
С цел да разчистя малко форума. А се и надявам - голяма част от забравените да мигрират в чудния край.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 January 2012 - 07:33 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.