- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Ветеринарен лекaр във Варна Предложение за добър ветеринар във Варна
Публикувано: 04 March 2010 - 02:25 PM
Публикувано: 04 March 2010 - 02:55 PM
Публикувано: 04 March 2010 - 03:36 PM

Публикувано: 04 March 2010 - 04:17 PM
Публикувано: 04 March 2010 - 04:22 PM
Има един ветеринар зад Хали Шипка, където често водя песа. Иначе ползваме и услугите на Обединена на Царевец...

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"
Публикувано: 04 March 2010 - 07:26 PM
Можеш да се довериш на случайните писания на непознати хора, попаднали случайно този момент на твоята тема?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 March 2010 - 07:33 PM
Публикувано: 04 March 2010 - 08:14 PM
Петкови имат огромна клиника, в която има и магазин, но са големи печелбари. Ще гледат да набутат най-скъпата храна, която може да се закупиш от друго място за по-малко пари. Чувала съм, че лекарят бил уморил едно кученце.
Мога да предложа по-добро място, макар че е прекалено малка тази клиника, там лекарите са добри.
ул."Петко Славейков" 6 имат и телефон 052/ 635 505, 0888 340 010- Ветеринарен център "Ултра вет"
Публикувано: 04 March 2010 - 08:29 PM
Петкови имат огромна клиника, в която има и магазин, но са големи печелбари. Ще гледат да набутат най-скъпата храна, която може да се закупиш от друго място за по-малко пари. Чувала съм, че лекарят бил уморил едно кученце.
Мога да предложа по-добро място, макар че е прекалено малка тази клиника, там лекарите са добри.
ул."Петко Славейков" 6 имат и телефон 052/ 635 505, 0888 340 010- Ветеринарен център "Ултра вет"
Ми то и за обединена такива неща се чуват,както каза бушката всичко е много субективно.

Публикувано: 04 March 2010 - 08:37 PM
Има един ветеринар зад Хали Шипка, където често водя песа. Иначе ползваме и услугите на Обединена на Царевец...
Май говорите за д-р Жеков.Лично не съм водила животно при него само от време на време съм задавала въпроси за това онова, винаги е много отзивчив и обръща достатъчно внимание на проблема както и персонала във ветеринарната му аптека.Бих водила Зина там за прегледи и ваксинации, но работното му време е неудобно за мен, а Обединена Ветеринарна Клиника са денонощно.От там също съм доволна, но всеки път се пада различен доктор (на смени са), обурудването и базата им са отлчни.Преди месец Зина имаше гъбички на муцунката и успяха да ни ги излекуват :) Миналото лято водих котките си(женска и мъжка) за кастрация във вет. клиника Кентавър, препоръча ми я приятелка която също си е кастрирала котарака там.Операциите минаха отлично без усложнения, даже ми позволиха да ги оставя сутринта и да си ги взема вечерта след работа.Но там условията са малко .... как да кажа мизерни.Иначе цените на процедурите са им по-евтини от ОВК.
Публикувано: 05 March 2010 - 09:49 AM
Публикувано: 05 March 2010 - 10:45 AM

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!!!

Save-darina.org - Спаси, дари на...
Публикувано: 05 March 2010 - 10:49 AM
За Обединена: да, денонощна е, но това с различните доктори може да е проблем понякога.

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"
Публикувано: 05 March 2010 - 03:22 PM
С ОВК имам лоши спомени, както споменаха и други преди мен - предпочитам един лекар, който познава кучето ми, а не различен при всяко посещение. Доброто оборудване и денонощното работно време не помогнаха на предишния ми рот.
За д-р Жеков също съм чувала добри отзиви, което не може да се каже за Петкови и Маринов.
Публикувано: 05 March 2010 - 05:37 PM
Много се радвам, че сте завели кученцето си при него. Наистина е много добър, нали затова го препоръчах

Публикувано: 05 March 2010 - 11:21 PM

Публикувано: 09 March 2010 - 10:08 AM
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »