сКели Бяхме я отписали вече
Публикувано: 28 March 2010 - 11:17 AM
Оказва се, че Кели има само един проблем - трудно ще свикне с извеждането. Сега е с нашийник, няма проблеми. Обаче на прибиране от клиниката се е наложило да прекосят една поляна до вкъщи, тя се е ошашкала и не е искала да помръдне, та се е наложило да я носи приятеля ми. Та след като се излекуваме, че сега не може, се почва учене на що е това разходка и страшна ли е тя.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 19 April 2010 - 07:17 PM
Поради тези 2 факта ДНЕС беше ПЪРВАТА й разходка.
Е, не беше адът, който си представях, но имаше мятане, хапане на повода, лягане на земята, дърпане назад, буйстване и какъвто друг метод за протест срещу това лошо нещо повода си представите.
Иначе благодарение на кака си Сара Кели потича, пояде трева, надуши де що видя снопчета треви, и като цяло се запозна с кварталната полянка. Резултат - Кели е мокра, изморена, предполагам щастлива, защото през цялото време махаше с опашка, и сега спи. Снимки има 2, обаче са много лоши, от тел. са. Батериите се зареждат, утре ще снимам.
Туй за днес от нас.

Публикувано: 22 April 2010 - 04:27 PM
И специално blueocean да надникне там, че Кели се запозна вчера с един нейн подопечен ;)
Албума - http://kokerka.snimk...ls/skeli.479825

Публикувано: 22 April 2010 - 04:56 PM
А сега се радвайте на диване в тревичка, милата много й хареса, тича, щурее, на всички непознати хора, кучета така се радва... вчера ближеше муцуната на Джони.
Само малко още не е свикнала с повода, ама много бързо учи и съвсем скоро ще е куче за пример.

Публикувано: 22 April 2010 - 08:16 PM

Джони и той е много сладък, успех и на двамата!
Публикувано: 23 April 2010 - 12:53 AM
Публикувано: 23 April 2010 - 02:12 PM
И пак искам да БЛАГОДАРЯ на Elizd, която всъщност й осигурява качествената храна, игачките, лечението, на Ината, че праща също парички за нея и се интересува как е. На д-р Бобадова и екип, които всъщност я излекуваха.
И въпреки, че не чете искам да благодаря и на мойто мило, който всъщнсот е с нея през по-голямата част от времето, защото аз търча от училище на работа и обратно, а той си играе с нея вкъщи, чисти й, храни я и й говори.
Тези дни ще има и истински снимки с хубав апарат.

Публикувано: 26 April 2010 - 09:17 PM
Имаме и напредък от днес - пишкане и акане навън

Публикувано: 26 April 2010 - 09:37 PM
Публикувано: 29 April 2010 - 12:25 PM
от днес новините са само хубави.
Пишка и ака все повече навън, свиква все повече с повода, разхожда се все повече като куче, вече седи даже като куче, и най-важното - имаме разрешение да я ваксинираме.
В този ред на мисли търсим някой добродетел, който би желал да ни отдели един час да ни хвърли с кола от ж.к. Гевгели /преди тунела за люлин/ до Добро Хрумване и да ни върне. Петък, събота, неделя, няма значение, само клиниката да работи.
Освен това аз зад гърба на Elizd ще поискам и ако някой има трохички за нас да й помогнем малко финансово, че всичко поема тя /с малко помощ от Ината/, а знам, че Кели не е единствената, за която се грижи. Кели има нужда от ваксина, чип и по малко храна, за да си задържи трудно качените килограми.
Надявам се, че ELizd няма да ми се разсърди, че искам малко помощ :)