Dog.bg Форуми : Конфискуваха тигрите и ягуара на Дамбовци

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Конфискуваха тигрите и ягуара на Дамбовци Оцени темата: -----

#21 Потребителят е офлайн   when_earth_met_heaven Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 March 2010 - 04:25 PM

Цитат(yavor50 @ Mar 29 2010, 09:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Онези от четирите лапи ще направят така, че лъвчето на петричкия бизнесмен да замине за южна африка и ще се надяват хората да си правят труда да четат повечко преди да пишат глупости из форумите.

Без каквито и да било аспирации към словесни схватки и полемики... човекът от четирите лапи или някой друг спец каза, че нямало как да се изпратят там, тъй като били крайно непроспособими към условията на дивия живот... zz_219.gif
Наистина... просто мисля, че тази фондация не ми е направила впечатление с нито едно съществено постижение в областта на разстроената българска фауна.... Искаме действия просто, не искаме идеология, искаме действия, искаме материален израз на добрите ви намерения (ако не греша, вие може би подкрепяте фондацията, може и да сте член?!)
Защото много фондации за бедните и голите... А все едни крайно богати и едни останали си крайно бедни в тази държава. ea_103.gif
User's Signature

If an animal mauls a kid, chances are the animal will be destroyed. It's really too bad the same law doesn't apply to a kid that tortures an animal.

#22 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 30 March 2010 - 04:41 PM

Ами влезте на сайта им и вижте дали е направила нещо или не.
ТУК.

#23 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 30 March 2010 - 04:57 PM

Цитат(when_earth_met_heaven @ Mar 30 2010, 01:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Искаме действия просто, не искаме идеология, искаме действия, искаме материален израз на добрите ви намерения

Ам ... и аз не искам да влизам в полемики, нито пък да адвокатствам на някой ама ... вече наистина не мога да се удържа!!! Мило момиче, такива недомислици като твоите винаги са ужасно грозни и нелепи, защото е повече от очевидно, че никак (ама наистина никак!!!) не си на ти с материята, по която се изказваш. В твоя случай обаче са направо гротескни като се има предвид, че ти за лечението на собствената си котка не можеш да се погрижиш адекватно да не би сакън да прихванеш нещо от нея и това да попречи на интимните ти контакти! За кученцето, което от чист егоизъм и липса на здрав разум ще съсипеш хората вече ти казаха в съответната тема какво мислят. Моето мнение напълно съвпада с тяхното и за да не се повтаряме, а и защото не е тук мястото, ще си го спестя. Дали са ти линк по-горе. Попрочети, поосведоми се и после пак заповядай да се изкажеш. Ако имах и най-малка надежда да ме разбереш бих ти обяснила някои неща за трафика на екзотични животни, за това колко от тях умират докато ги пренасят контрабандно в нечовешки условия, за това че това е бизнес, в който се въртят пари съизмерими само с трафика на наркотици и оръжие и още много неща! Ама в крайна сметка има интернет и той не е само за чатене и онлайн свалки. Който се интересува и има умствен капацитет да разбере, ще си намери нужната информация.

#24 Потребителят е офлайн   when_earth_met_heaven Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2010 - 09:44 PM

Цитат(MechoPuh @ Mar 30 2010, 05:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(when_earth_met_heaven @ Mar 30 2010, 01:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Искаме действия просто, не искаме идеология, искаме действия, искаме материален израз на добрите ви намерения

Ам ... и аз не искам да влизам в полемики, нито пък да адвокатствам на някой ама ... вече наистина не мога да се удържа!!! Мило момиче, такива недомислици като твоите винаги са ужасно грозни и нелепи, защото е повече от очевидно, че никак (ама наистина никак!!!) не си на ти с материята, по която се изказваш. В твоя случай обаче са направо гротескни като се има предвид, че ти за лечението на собствената си котка не можеш да се погрижиш адекватно да не би сакън да прихванеш нещо от нея и това да попречи на интимните ти контакти! За кученцето, което от чист егоизъм и липса на здрав разум ще съсипеш хората вече ти казаха в съответната тема какво мислят. Моето мнение напълно съвпада с тяхното и за да не се повтаряме, а и защото не е тук мястото, ще си го спестя. Дали са ти линк по-горе. Попрочети, поосведоми се и после пак заповядай да се изкажеш. Ако имах и най-малка надежда да ме разбереш бих ти обяснила някои неща за трафика на екзотични животни, за това колко от тях умират докато ги пренасят контрабандно в нечовешки условия, за това че това е бизнес, в който се въртят пари съизмерими само с трафика на наркотици и оръжие и още много неща! Ама в крайна сметка има интернет и той не е само за чатене и онлайн свалки. Който се интересува и има умствен капацитет да разбере, ще си намери нужната информация.

Много негативно разсъждавате, човеко, просто се усмихнете и подминете с чисто сърце... както е направил rodegunda Използвах линка, който усложливо ми е посочил. В момента чета...
А на вас мога да разкажа една притча, която да ви поучи за цял живот smile.gif На мен много ми промени светогледа.... smile.gif
Иначе не знаете наистина за каква мизерия става въпрос в благоевградския зоопарк...Язък за красивите котки... Когато престъплението вече е факт... да се измисли вратичка в закона, тъй че тези животни да останат поне временно където са, или пък в някой по-сносен парк... Иначе не, не става...
Мечо пух, идете някой ден да видите... Вашата фондация някак е пропуснала да забележи това свърталище на болни и гладни животни... sad.gif
User's Signature

If an animal mauls a kid, chances are the animal will be destroyed. It's really too bad the same law doesn't apply to a kid that tortures an animal.

#25 Потребителят е офлайн   Grassia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2010 - 12:01 PM

То хубаво са спазили закона и са ги иззели, но нима в зоопарковете тези животни ще бъдат обгрижвани така, както собственикът им ги е обгрижвал? Поне да ги бяха изпратили в резерват. Ако зависеше от мен и единствената алтернатива беше да бъдат изпратени в български зоопарк, бих ги оставила при стопанина им. Те са свикнали с ласки и специално внимание и обстановката в зоопарковете би ги съсипала. Защо не го накараха да регистрира частен зоопарк, да го глобят с някоя по-тлъста сума и така хем животните ще са добре, хем държавицата ни ще получи парички (от глоби, регистрации, данъци). Унизително е такива животни, гледани при такива добри условия да стоят в мизерна малка клетка.
User's Signature

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни