Новата питбулка от Сеславци трябва й помощ, за да започне нов живот
Публикувано: 08 March 2011 - 12:08 PM
Ама вярно,една година,кога мина това време!?Като се сетя,какво чудо беше като я вадихме,сняг, виелица,тя скелет,с Албена се чудехме дали ще оцелее до Син Кръст,но тя се пребори милата и поне последната една година е щастлива,надявам се да ни радва още дълго време

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 11 May 2011 - 04:37 PM
Моите съболезнования.Върнахте я обратно на този свят и й подарихте година живот да бъде обичана!!!

Публикувано: 13 May 2011 - 11:30 AM
Съболезнования и то мен. И също така поздравления,че дарихте на милата дама сигурен и уютен дом,в който да изживее заслужено старините си. Поклон пред всички замесени.

Life Sucks,And Then You DIE!
We're spinning round on this ball of hate,there's no parole, there's no great escape.
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 13 May 2011 - 06:20 PM
Много се чудех да пиша или не, все пак не съм се включила по никакъв начин досега. Лично аз имам особен афинитет към тези кучета, защото са набедени и най-пострадали от нас, хората. И за мен е двоен подвиг това, което момичетата са направили за бабчето. Често поглеждах темата и се радвах какво се случва. Съжалявам, че Ада си е отишла...
Момичета, благодаря ви, че ви има и че сте дали на това куче шанс да има спокоен и щастлив живот
Момичета, благодаря ви, че ви има и че сте дали на това куче шанс да има спокоен и щастлив живот

*
Толкова по-зле:
"Пуснете вкъщи кучето, покрито с кал.
И толкова по-зле за хората, които не обичат
нито кучетата, нито пък калта.
....
Не могат никога да се измият тези,
които казват, че обичат кучета,
но при условие, че... "
Жак Превер, Превод: Иван Бориславов