Отидох да го прибера, но съседите вече го бяха натирили навън.
Обиколих наоколо, хората казваха, че го виждали тук-там, търсел бил нещо... Не го намерих.
 Става дума за района на детската градина на Горски пътник.
 Става дума за района на детската градина на Горски пътник. Моля, ако някой го види, нека го задържи и да се обади - 0897 80 64 81. Снимки, за съжаление нямам, няма и от кого да получа.
За възрастно куче подобна загуба на стопанин и дом най-вероятно ще е фатална...

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Пуснете обява и в дакелския подфорум,може би тям някой ще си я хареса,знам ли...
 Пуснете обява и в дакелския подфорум,може би тям някой ще си я хареса,знам ли...

Проучавам ги в момента...Искат кученце,малка порода.Живеят в апартамент и единственото което искат е да е с хигиенни навици
  Проучавам ги в момента...Искат кученце,малка порода.Живеят в апартамент и единственото което искат е да е с хигиенни навици  
 Каза че е искал да пише във форума,но не е можела да пише (сигурно не е активирала регистрацията) Много благорари за вниманието и много се надява да вземе кученцето след кастрацията. Според мен те могат да са добри стопани на тази душичка
  Каза че е искал да пише във форума,но не е можела да пише (сигурно не е активирала регистрацията) Много благорари за вниманието и много се надява да вземе кученцето след кастрацията. Според мен те могат да са добри стопани на тази душичка   

. Особенно крехко цвете от тази порода...
 . Особенно крехко цвете от тази порода...