(Кирилов само гледа страшно... и се ръкостиска страшно.... но иначе е сладур. А жена му категорично забранява някой ПРОСТАК да й пипа кучето!)
Осиротял дакел търси дом
Публикувано: 25 March 2010 - 02:32 PM
заповедайте молим
(Кирилов само гледа страшно... и се ръкостиска страшно.... но иначе е сладур. А жена му категорично забранява някой ПРОСТАК да й пипа кучето!)

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 26 March 2010 - 01:19 AM
Днес нали ни беше на гости. Ей, не се отдели от крака на Влади! А си имахме 3 операции. Затворих я в клетка на "етаж 2", демек клетка, която е върху друга, затворих вратата. Еми... Това не можа да я отдели от Богът Влади... на 4тия път се отказах, отваря, скача и сяда до него. Та с повода...До мен...

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 26 March 2010 - 10:01 AM
Много красива Бибри, нежна миниатюра.
И вече е случила на страхотни стопани. Супер!

Публикувано: 30 March 2010 - 12:28 AM
Зловеща снимка. Можем ли да я ползваме за някоя акция като онагледяване на жестокост към животни?!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 March 2010 - 01:27 AM
Цитат(tey4e @ Mar 14 2010, 01:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(d-r Bobadova @ Mar 14 2010, 11:36 AM) <{POST_SNAPBACK}>
След като първата нощ мина ужасяващо, се оказа че кучето просто има нужда да му се обясни как да се държи. На този етап нещата се развиват повече от прекрасно. Ще изчакаме още седмица и ще решим дали пък да не преместим тази тема в Онзи раздел:)
Да,все пак става дума за дакел

Сладуранка,сигурна съм,че нещата ще потръгнат добре!
Аз имам вече 15 години дакели, дядо и внук, но вече е само един и НОК: дакел №1 по инат порода, НОК №1 по послушание. Не знам дали може да обясниш на дакел как да се държи. Но в с търпеливи усилия, дакелът може да научи всички как да се държат, за да му е комфортно на него.

Да, човекът наистина е цар на зверовете, защото многократно ги превъзхожда по жестокост. Ние живеем с цената на чужди животи. Нашите тела са истински гробници! Ще дойде време, когато хората ще гледат на убиеца на животни така, както на убиеца на човеци. Леонардо да Винчи
Публикувано: 30 March 2010 - 08:01 AM
Много сладурска снимка

Публикувано: 30 March 2010 - 01:06 PM
Рядко пиша, но следях темата за малката красавица от самото начало, защото ми легна на сърцето и пролях една сълза над тъжната й съдба . Само невъзможността в момента да гледаме още едно куче ме спря, иначе бях на много малко да я й дам цялата обич на човешко-дакелското ни семейство
Радвам се, че си намери хората момичето, много цунки по сладката муцунка!! На това му казвам щастлив край!