Анджи,отредена за лозе
Публикувано: 06 March 2010 - 05:25 PM
Публикувано: 07 March 2010 - 12:27 AM
На малката красавица - успешно задомяване!
Публикувано: 07 March 2010 - 11:24 AM

Публикувано: 07 March 2010 - 01:10 PM
Публикувано: 14 March 2010 - 05:57 PM
Надявам се, че днес започва приказката на Анджи. Тя е в нов дом в София, в къща с други животни. Направихме среща с Elizd в Пловдив, където се осъществи "размяната". За повече инфо, очакваме включване. Благодаря на Ели за намирането на дом.
Буш, мести темата!
Публикувано: 14 March 2010 - 07:41 PM

По-късно през седмицата ще пусна снимки и ще се радвам да ви зарадвам :) Оливия е чужденка и ще й е трудно да пише тук, затова посреднича. Принципно Анджи я взехме в София за близка на Оливия, но нещата мисля, че вървят към това малечка да си остане при Оливия, която от петък ми повтаря, че 'няма да я пусне'.
Преди малко се чухме с Оливия, Анджи все още е уплашена, но си е хапнала вкусно висок клас храна. Ще я изведат навън за тоалетна, нищо не е свършила вътре, принцесата си е с обноски, свикната е в двора.
Много благодарности от Оливия и мен на dikari за всичко - че я е грижа, че се е осмелила да се намеси в предрешената съдба на тази малечка, че полага невероятни грижи и влага толкова любов. И най-вече, че ни се довери да ни даде Анджи при тези объркващи обстоятелства.
Искам да благодаря и на my_kaya, без която Анджи нямаше да има този шанс.

Публикувано: 22 March 2010 - 11:51 AM

Всъщност нищо особено не съм направила, бях посредник само. Но нека ви разкажа за принцесата: може да съм коткарка, ама заради това куче току-виж съм минала в кучешкия лагер. Е, не мога да забравя първата любов, та го играя двоен кучешко-котешки агент :)
Принцесата си живее царски, както подобава. Ето какво ми писа нейната приемна грижовница още в деня, след като я докарахме от Пловдив: Всичко е наред, тя се промени много, сега е щастлива и готова за игра и беше до тоалетната. В момента е навън с Мария (момичето, наето, за да разхожда всяко от кучетата отделно ежедневно по мин 30 минути). И от вторник: Анджи е добре, яде, играе, разхожда се, страхува се по-малко, но все още внимава с новата среда. Мария я разхожда всеки ден с различно куче, за да ги опознае по отделно. Вчера си игра малко с Пети-Пети, днес ще излизат с Плиска (това са имената на другите кучовци). Лека-полека социализират Анджи като я вземат на разходка с отделно куче. Честно казано много се изумих, че Анджи така бързо тръгна на повод. Даже почти през цялото време върви редом, само отвреме-навреме се спира да подуши. Изгражда хигиенни навици, но тъй като живее в къща, както и преди, не е проблем често да излиза.
Едит: пропуснах да кажа, че на 20ти март, както си беше предвидено по паспорт, й дадоха обезпаразитяващото. dikari, благодаря, че сте се погрижили за пълния план, определено, така е по-лесно да се следи.
В неделя Анджи ми беше на гости, имам нови снимки и 2 клипчета, довечера ще ги кача някъсе и ще сложа и тук линкове. Тя е страхотна, наистина не съм вярвала, че има толкова спокойни кучета. Моята дзверокотка се опита да я изяде, но в крайна сметка, ми заспаха двете в скута :) Снимах Анджи в розовия й суичър до една книга, да видите каква е дребла и колко е изтънчена, макар и малко да прекалява с тез увлечения по модата :))) Но какво да се прави, така се те, глезените принцеси.

Публикувано: 22 March 2010 - 04:28 PM

Публикувано: 23 March 2010 - 10:03 AM
От името на Анджи, благодарим за страхотните ви думи.

Публикувано: 23 March 2010 - 03:04 PM
Без звук е :( Или наш'то фото не снима със звук или аз съм калпав оператор (тих глас нашепва: "Второто е, второто е").
Мдаа, Фили не е споделя игрите на Анджи, предпочита да налита на бой...

Публикувано: 23 March 2010 - 10:37 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.