А тя е добре. Вече яде всичко, няма при мен туй-онуй

Съмър е изключително забавано коте, интересно компаньонче, в което е лесно да се влюбиш и да обикнеш задълго. Направо се учудвам безкрайно много КАК може да заведеш такова същество на евтаназия! Защото, наистина, поведението й е много разнообразно и тя направо си е всичко, което може да се желае от едно коте. На моменти се заиграва с хората, сама ги закача и приканя. Знае как да цапва на игра, за да не те заболи. На моменти идва просто да те помеси, помърка и погали. Прави идеално, просто като от снимка онази сладка поза с вдигнатата гушка за галкане. Чинно лови мухите вкъщи. Всяка сутрин поздравява ентусиазирано хората: "Здравееей! Радвам се, че и днес си тук, много се радвам!" А и други лафове ни разправя някакви - вицове, историйки нейни си

Интересно е, че Съмър си осинови мъжкото ми детенце и го облизва по главата много старателно, с цялата любов на грижовна майка. Което на мен много ми помага, защото синчето едно, че е трудно да го прилъжа в банята, а пък после трябва да го връщам по няколко пъти все за някоя "забравена" за измиване част