Здравейте!
Току-що разбрах от моя позната, че в столичния квартал Бъкстон, на голяма поляна редовно се изхвърлят с камион заразени пилешки крака, които бездомните кучета ядат като обезумели.
Не знам дали темата е обсъждана преди, не намерих нищо във форума, но ми е много интересно дали това е истина. Според познатата ми е имало и репортаж по новините за това.
Ако е вярно, какво направим ние по въпроса?
Бъкстон - изхвърля се инфектирани остатъци от "храна" вярно или не?
Публикувано: 10 March 2010 - 03:35 PM
Не знам, с нещо, което кара пилетата да растат по-бързо..
Публикувано: 10 March 2010 - 04:09 PM
Тук проблемът не е в това дали са заразени или не, а че се случва такова безумие насред "подредения и чист столичен град." Просто трябва да се запише номера на камиона и да се информират съответните служби. За съжаление у нас като опре до това, всички сме "ни чул, ни видял", т.е. отсъства гражданската позиция, а от тук и гражданското общество, а в резултат на това всички сме на този хал и простотиите ще продължават до безкрай.
Публикувано: 10 March 2010 - 04:29 PM
Цитат(Ники Колев @ Mar 10 2010, 04:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Тук проблемът не е в това дали са заразени или не, а че се случва такова безумие насред "подредения и чист столичен град." Просто трябва да се запише номера на камиона и да се информират съответните служби. За съжаление у нас като опре до това, всички сме "ни чул, ни видял", т.е. отсъства гражданската позиция, а от тук и гражданското общество, а в резултат на това всички сме на този хал и простотиите ще продължават до безкрай.
Тогава какъв е смисъла??? Никой не го интересува какво се случва в тая държава. То нас самите не ни засяга за случващото се. Докато са ни такива законите ще има такива теми постоянно.
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +