Тинка полу-далматинка търси своя човек разминала се на косъм от гладна смърт
Публикувано: 25 February 2013 - 10:01 PM

Публикувано: 01 March 2013 - 10:54 AM
Muka, в 25 February 2013 - 09:41 AM, написа:
Здравейте! Не съм писала отдавна, но ние сме добре.
Направихме обаче едно откритие- наложи се да й правим рентгенова снимка, всичко беше наред към настоящия момент, но имаше останал спомен от миналото й. някой я е стрелял с въдушна пушка и сега си има съчма в бутчето. не е проблем да си стои там. Е, горкото ми момиче, никога явно няма да разбрем какво й се е случвало. Ако можеха да говорят....
Направихме обаче едно откритие- наложи се да й правим рентгенова снимка, всичко беше наред към настоящия момент, но имаше останал спомен от миналото й. някой я е стрелял с въдушна пушка и сега си има съчма в бутчето. не е проблем да си стои там. Е, горкото ми момиче, никога явно няма да разбрем какво й се е случвало. Ако можеха да говорят....
Кога минаха 3 години,толкова са ми живи спомените от Тинка,сякаш вчера беше

Горката,само тя си знае какво е преживяла....Ама наистина опитваше да "говори"- все ми обяснваше нещо,вълнуваше се,преживяваше....Милата тя,дано е забравила всичко лошо

Muka,надявам се че е добре муцунката,леко се притесних като прочетох че е трябвало да правите рентгенова снимка.
Публикувано: 03 April 2014 - 02:36 PM
Честит Рожден Ден на момичето!!!
Да сте живи из драви всичките и да ни радвате по често със снимки и инфо
Да сте живи из драви всичките и да ни радвате по често със снимки и инфо

Публикувано: 13 March 2015 - 09:59 PM
Ах, как ни радвате! Да сте живи и здрави още дъъълги години - заедно!

*
Толкова по-зле:
"Пуснете вкъщи кучето, покрито с кал.
И толкова по-зле за хората, които не обичат
нито кучетата, нито пък калта.
....
Не могат никога да се измият тези,
които казват, че обичат кучета,
но при условие, че... "
Жак Превер, Превод: Иван Бориславов
Публикувано: 31 March 2016 - 11:02 AM
Здравейте!
Вече 6 години си се гледаме с Тинка! Няма пак да ви обяснявам колко е невероятна и как ни радва; просто знайте, че е добре и понякога /особено като се завие с одеялцето:)/ улавям този неин поглед- тъжен, пълен със спомени, Сигурна съм, че е много щастлива и оценява настоящето си.
Да ми е жива и здрава!/че годинките й явно напредват/
Благодаря Ви!
Вече 6 години си се гледаме с Тинка! Няма пак да ви обяснявам колко е невероятна и как ни радва; просто знайте, че е добре и понякога /особено като се завие с одеялцето:)/ улавям този неин поглед- тъжен, пълен със спомени, Сигурна съм, че е много щастлива и оценява настоящето си.
Да ми е жива и здрава!/че годинките й явно напредват/
Благодаря Ви!