Тази вечер й е последна при мен, Да, отново е у нас,след две безсънни нощи на момичето на сестричката й

. учудих се, когато ми го написа, защото тук се държеше много добре, пишка на големи локви, не ака в стаите, ходи на повод идеално, все едно досега само така се е придвижвала, но не ще сама и скимти изключително в една невероятна висока тоналност. Отделно моят от желание за доминиране съвсем прегря от превъзбуда, аха да припадне.
Тя вече се казва Торнадо, нищо че не си познава името, нищо че днес без шпаньолския си водач и на съвсем непознато място изпадна в паника от ужас, до степен да се скове и да не иска да продължи

. И тази вечер, нали и е последна и може би онези двамата косматковци го разбраха, защото си организираха една много нежна кучешка игра, няма качване, няма ръмжене, няма сплашване, няма скимтене, те лежаха един срещу друг, с много кучешки целувки

.
Ще ни липсва!
И на всичкото отгоре второ такова самарянстване няма да ми се случи, защото другия член на семейството отсече твърдо не и рече, че това повече да не се повтаря. Как се справяте с вашите мъже........?
Грижовни и обичащи ги стопани на всички мъници!!!