5 малки, сладки палета... в бургаския "Славейков"
Публикувано: 06 April 2010 - 11:14 PM
От мен-чувствам, че съм се провалила. В неделя сутринта, когато минахме със Зорница, качихме се на етажа и видяхме празна "стаята" и това беше едно рядко изпитвано чувство на ужас. Обиколихме, намерихме ги :) на същия етаж откъм огряната страна и решихме, че вече нищо не може да ги спре и махнахме преградите.

Публикувано: 08 April 2010 - 11:48 AM
Здравейте,вчера беше един чудесен ден.Едно от момиченцата беше осиновено.Най-накрая малък лъч светлина в тунела.Дано това да е на късмет и за другите...останаха 2 момчета и едно момиче.Ето снимки на Шарона,в новата и къща

Извинявам се за качеството на снимките,дано двете момичета са щастливи

Извинявам се за качеството на снимките,дано двете момичета са щастливи
Публикувано: 09 April 2010 - 10:46 PM
Все още сме в еуфория - за един ден две осиновени - момченцата ще бъдат пазачи на село. КЪСМЕТ И ГРИЖОВНИ СТОПАНИ !!!
Остана другото момиче...у нас. У нас са още мъж ми, детето ни на година и нещо и моя хайван. Сега момата ми е върху краката и мислено си прехвърлям две имена - Чара (моят се казва Чарли-поради липса на въображение) и Шарки (унисекс е и е от анимацията "Котарака Ийк"). Чарли мислено си прехвърля най-изгодната позиция да я качи, нещо неочаквано за крипторхит като него...не се сещам на какво да отдам педофилските му страсти
. Малката не се дава лесно -отвреме на време проръмжава и пролайва смело
С нетърпение очаквам утрешния ден, стискайте палци развръзката да е благорпиятна.
Остана другото момиче...у нас. У нас са още мъж ми, детето ни на година и нещо и моя хайван. Сега момата ми е върху краката и мислено си прехвърлям две имена - Чара (моят се казва Чарли-поради липса на въображение) и Шарки (унисекс е и е от анимацията "Котарака Ийк"). Чарли мислено си прехвърля най-изгодната позиция да я качи, нещо неочаквано за крипторхит като него...не се сещам на какво да отдам педофилските му страсти
С нетърпение очаквам утрешния ден, стискайте палци развръзката да е благорпиятна.

Публикувано: 09 April 2010 - 11:51 PM
Извинявам се за спама, ама като казахте крипторхит - надявам се скоро да го оперирате кучо, защото непадналите тестиси много бързо се превръщат в изключително вредни и смъртоносни тумори. Тогава шансовете за спасение намаляват драстично. А това не го пожелавам на никое животно и стопанин.
Публикувано: 10 April 2010 - 12:39 AM
Цитат(klarisss @ Apr 9 2010, 07:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Все още сме в еуфория - за един ден две осиновени - момченцата ще бъдат пазачи на село. КЪСМЕТ И ГРИЖОВНИ СТОПАНИ !!!
. Малката не се дава лесно -отвреме на време проръмжава и пролайва смело
Аз съм за Чара.
Дано и момченцата са щастливи. Там на село дано не прекарат живота си вързани...
Публикувано: 10 April 2010 - 11:47 AM
Цитат(gabi3 @ Apr 10 2010, 12:01 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Те твой ли са малко не те разбрах???...!!! 
Моля те,прочети темата отначало и ще разбереш.
аз ходих вчера с кларис за да се видя с кандидат-осиновителите.Кученцата ще са пазачи на село,едното за стадо,а другото за двор,момчето каза, че ще е пуснат свободно.Ще си прави компания с тяхното 14г куче.
Мисля си, че това е чудесна развръзка в предвид това къде бяха родени и израстнаха и какво можеше да им се случи на улицата,до близкото училище или в общинския приют.Да стискаме палци и на последната,най-дребна госпожица да намери своят дом.
Публикувано: 11 April 2010 - 12:00 AM
Модератора да мести темата където й е мястото
.
В петък момата, която сега така сладко си поспива ще заживее на село. Преди това ще поживее за малко със сестричката си.
Ще разкажа мъничко - вече премина първите си разходки с нагръдник и повод доста успешно, като за кученце, което за пръв се запознава с външния свят. Вече се чувства като у дома си, проръмжава на моя хайван заради паничката с храна и да не пропусна изгризано кабелче...
gabi3, приех мъниците за "свои".
blueocean, вече съм се консултирала с достатъчно ветеринари.
В петък момата, която сега така сладко си поспива ще заживее на село. Преди това ще поживее за малко със сестричката си.
Ще разкажа мъничко - вече премина първите си разходки с нагръдник и повод доста успешно, като за кученце, което за пръв се запознава с външния свят. Вече се чувства като у дома си, проръмжава на моя хайван заради паничката с храна и да не пропусна изгризано кабелче...
gabi3, приех мъниците за "свои".
blueocean, вече съм се консултирала с достатъчно ветеринари.

Публикувано: 15 April 2010 - 10:42 PM
Тази вечер й е последна при мен, Да, отново е у нас,след две безсънни нощи на момичето на сестричката й
. учудих се, когато ми го написа, защото тук се държеше много добре, пишка на големи локви, не ака в стаите, ходи на повод идеално, все едно досега само така се е придвижвала, но не ще сама и скимти изключително в една невероятна висока тоналност. Отделно моят от желание за доминиране съвсем прегря от превъзбуда, аха да припадне.
Тя вече се казва Торнадо, нищо че не си познава името, нищо че днес без шпаньолския си водач и на съвсем непознато място изпадна в паника от ужас, до степен да се скове и да не иска да продължи
. И тази вечер, нали и е последна и може би онези двамата косматковци го разбраха, защото си организираха една много нежна кучешка игра, няма качване, няма ръмжене, няма сплашване, няма скимтене, те лежаха един срещу друг, с много кучешки целувки
.
Ще ни липсва!
И на всичкото отгоре второ такова самарянстване няма да ми се случи, защото другия член на семейството отсече твърдо не и рече, че това повече да не се повтаря. Как се справяте с вашите мъже........?
Грижовни и обичащи ги стопани на всички мъници!!!
Тя вече се казва Торнадо, нищо че не си познава името, нищо че днес без шпаньолския си водач и на съвсем непознато място изпадна в паника от ужас, до степен да се скове и да не иска да продължи
Ще ни липсва!
И на всичкото отгоре второ такова самарянстване няма да ми се случи, защото другия член на семейството отсече твърдо не и рече, че това повече да не се повтаря. Как се справяте с вашите мъже........?
Грижовни и обичащи ги стопани на всички мъници!!!

Публикувано: 19 April 2010 - 10:34 PM
Не искам да пропусна....http://photo-zona.ne...;ALBUM_ID=22783
http://www.vbox7.com/play:8a93a444 и http://www.vbox7.com/play:73d0c7af
нищо, че това тяхно щастие ми коства много емоция, и почти се разколебах в правилността на решението си-да я предам на новия и дом - вече се казва Рая
http://www.vbox7.com/play:8a93a444 и http://www.vbox7.com/play:73d0c7af
нищо, че това тяхно щастие ми коства много емоция, и почти се разколебах в правилността на решението си-да я предам на новия и дом - вече се казва Рая

Вход

Горе
Цитиране +