Публикувано: 22 March 2010 - 01:43 AM
Сега чак чета, че и тук имало раздвижване и сега чак чувам името, за което щях да попитам познати във форума.
Ще "разлая кучетата" май, но няма да го спестя и споделя само с приятели. Ще цитирам само по памет един телефонен разговор от преди няколко дни. Пък кой както иска да го тълкува. Може да е объркване на чоека, който ми се обади, но може и да не е... Звънят на моблиния ми - непознат номер.
Вдигам - търси ме мъж по име и фамилия. Иска да ме помоли за нещо, обажда се от БНТ Пловдив, ако не се лъжа, може и друга телевизия да беше. Разговорът, цитиран по памет :
- Искам да ви помоля, ако имате да ми дадете телефон на Людмил Попов от Пловдивското сдружение за защита на животните, с когото влезнахте в спор за кастрациите на бездомните котки.
Замислям се аз за кратко, стори ми се, че във форума лична информация не съм давала, нито мобилен телефон, а само и единствено тук съм имала "спор" с някой от Пловдивското сдружение за защита на животните относно кастрациите. Помислих си, че явно някой от познатите тук му е дал номер ми и какво пък...
- В движение съм в момента, мога да попитам за негови координати после, като седна на компютъра, но аз мисля, че човкът, с когото влезнахме в спор от Пловдивското сдружение за защита на животните, е Георги Сербезов, този г-н Попов не съм го чувала никога.
- Странно. Аз на Сербезов му имам телефона, и той ли е от сдружението?
- Ами аз само него знам от това сдружение, и то не лично, но защо не се обадите на него, щом му имате телефона, и да го попитате за номера на г-н Попов.
- Звънях му, но не си вдига телефона, ще пробвам пак.
- ОК, ако не успеете, звъннете ми пак към 3 ч следобед, ще се върна в офиса и ще разпитам за г-н Людмил Попов.
- ОК, благодаря ви много! Лек ден за сега!
- Благодаря, и на вас също.
Човекът не ми звънна към 3, явно бе намерил номера.
Няма да анализирам. Мен ме гризе от вътре, след като прегледах тази тема сега.
Относно коренячка пловдивчанка - ума ми не го побира как със зъби и нокти, по всякакви възможни начини се мъчи да настрои хората срещу 4 лапи. Не вярвам, наистина вече не вярвам, че е от чиста преданост към каузата им.
Нещо вони в цялата тая работа, ама вече яко...
Относно момчетата от екипа на 4 лапи... - нахвърлили се? Онези две тихи, внимателни, възпитани, търпеливи момченца? хаха, майтапите ли се бе хора? Боже, опази...
Относно статията, която прочетох за "случката"... Е, няма такова скалъпване на скандал...
Има нещо гнило в ЦЯЛАТА ТАЗИ ИСТОРИЯ...
Нещо не е наред. Нещо навързано има. Някаква логика има. Явно нечиста, щом се пази в тайна.
'Щото аз не я виждам... явно е тайна наистина.
Но определено има нещо гнило тук...