Знам,че няма да се откажете от нея и вярвам,че тя някой ден ще осъзнае,че нищо лошо няма да я сполети във вашата къща и ще си позволи да ви се довери... Тя явно още не може да схване,че някои хора могат да обичат...
Борба за обич и доверие малката Дея-зеленоочка от Сеславци
Публикувано: 10 July 2011 - 06:18 PM
Душичка мила... Откакто се е родила,нищо хубаво не е видяла от човеците - смърт,студ,глад,мизерия ... Разбирам я защо е изгубила вярата си и желанието да контактува с хора. Това,че се разбира с кучета показва,че не е лошо куче,нито зло... От куче лошо не е видяла...само от човека... Разбирам я....и още как даже....
Знам,че няма да се откажете от нея и вярвам,че тя някой ден ще осъзнае,че нищо лошо няма да я сполети във вашата къща и ще си позволи да ви се довери... Тя явно още не може да схване,че някои хора могат да обичат...

Life Sucks,And Then You DIE!
We're spinning round on this ball of hate,there's no parole, there's no great escape.
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 10 July 2011 - 07:38 PM
Много упорито излезе това диване, само дето е попаднала на още по-упорити от нея. Радвам се, че сте стигнали дотук, надявам се нататък да е по-лесно.
От мен
(Много ми е на сърце тази Дея, така мило ме връща към спомените с моята пикла отпреди 3 години...
)
От мен
(Много ми е на сърце тази Дея, така мило ме връща към спомените с моята пикла отпреди 3 години...

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 11 July 2011 - 06:40 PM
Вижда се, вижда се

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 December 2011 - 10:23 AM
Честито на Дея, а и на вас! Прочетох пак цялата тема, много перипетии са били, но ето го и щастливия край!
Публикувано: 04 December 2011 - 09:44 PM
Леле, как се радвам да видя тази тема тук
Галя, страхотни сте! Щом успяхте да опитомите и това диване - не знам какво може да ви се опре
Галя, страхотни сте! Щом успяхте да опитомите и това диване - не знам какво може да ви се опре

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!
Публикувано: 06 December 2011 - 11:51 AM
nort2005, в 17 March 2010 - 09:12 PM, написа:
Сега, като чувам как няма никакъв напредък, започвам да мисля, че това за нея би бил най-добрият вариант - двор с къща и грижовни хора в нея. Така ще има храна, вода и спокойствие.
Другият вариант е евтаназия, защото още по-жестоко ще е куче, израстнало в изолатора, да се пусне на улицата. Смъртта му там ще е жестока и скорошна.
Другият вариант е евтаназия, защото още по-жестоко ще е куче, израстнало в изолатора, да се пусне на улицата. Смъртта му там ще е жестока и скорошна.
Галя, велики сте
Малко хора биха дали дом на такава "неблагодарница" като Дея, особено пък ако са професионалисти... Обаче при вас е видно, че обичта към животните надделява над "здравия разум". Да сте живи и здрави, добре, че има още такива хора.
На малката калпазанка Дея какво да пожелая - само здраве, тя другото си го има вече - топъл дом и стопани, които да я обичат.
И Галя, при възможност пускай по някоя снимчица на детето, че тя иначе е лошотия, но виждам, че има доста почитатели
Публикувано: 06 December 2011 - 02:27 PM
Не бях попадала на темата.Да си призная вниманието ми беше привлечено от заглавието на темата, Но най вече от името на таз четиринога прекрасница
(Уникално име, едно от най специалните и любимите ми).Само искам да ви кажа на всички, че Деа на италиански означава Богиня...така, че нали...Няма какво да се чудите и маете, че на момичето му трябваше повечко време да се довери на някои простосмъртен.Една Богиня не може туко така да се спечели, но явно съвсем предвидливо и нарочно си е преследвала целта...а именно да остане при набелязаните ХОРА.
Галя и семейство..нямам думи да ви изразя възхищението си
.Пожелавам ви много хубави и незабравими мигове с това специално същество.
p.с...Sinioku4e уникални снимки
, просто останах запленена от тази натурална красота и излъчване , като цяло.
p.с.2.Галя да знаеш, че когато и ако ми се отдаде възможност..най нагло ше крада име...Мисля, че няма да е скоро, но все някога ще се случи.Надявам се от сърце, да нямаш нищо против.
Галя и семейство..нямам думи да ви изразя възхищението си
p.с...Sinioku4e уникални снимки
p.с.2.Галя да знаеш, че когато и ако ми се отдаде възможност..най нагло ше крада име...Мисля, че няма да е скоро, но все някога ще се случи.Надявам се от сърце, да нямаш нищо против.

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

Вход

Горе
Цитиране +