Космата красавица не иска вече да живее на улицата ! котка
Публикувано: 19 March 2010 - 04:05 PM
Публикувано: 19 March 2010 - 04:14 PM
Много жалко за мацата! Нелепа смърт!
Публикувано: 19 March 2010 - 05:03 PM

Винаги съм мислила, че е невъзможно и също редовно си оставям прозореца така. Сега и аз съм шаш.

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 19 March 2010 - 05:11 PM
Имала съм и преди котки, никоя не й е минавало през акъла да прави такова нещо, но има котки и котки... Опасността е налице - я някоя муха ще прехвърчи, я нещо друго... Горе е широко и те не могат да преценят, опитват се да се отблъснат, но пропаднат ли - нямат никакъв шанс! Паниката и болката прави всичко още по-лошо...
Наистина е ужасяващо, така че правете си изводите и който иска да мисли над обезопасяване на прозорците - именно за такъв тип отваряне на прозорците също се предлагат обезопасяващи джаджи. Мога да потърся и да кача снимка и линк при интерес.
Жалко за мацата...
Публикувано: 19 March 2010 - 05:14 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 19 March 2010 - 05:17 PM
асар, и при нас беше с главичката навътре...
Наистина съжалявам много!
Публикувано: 19 March 2010 - 05:18 PM
Да, моля те. Дай линкове към такива приспособления.
Публикувано: 19 March 2010 - 05:41 PM
Намерих разни неща, ама не се справям с качването в момента... Довечера ще кача снимки.
Публикувано: 19 March 2010 - 05:50 PM
Дали да не се постарая бързо да го докарам до 7-8 кила, та да не може да си промуши ни глава, ни тяло.

Публикувано: 19 March 2010 - 06:53 PM
Никак не обичам този тип прозорци и, за щастие, нямам такива у дома.
Вие сте много симпатичен и отговорен човек. Моя колежка се свърза с Вас преди няколко месеца - искаше да осинови една от котките, които предлагахте. Но й подариха ангорец и се отказа. Тя остана с много добри впечатления от Вас. Не се самообвинявайте - случилото се с красивата писана е нелепа, отвратителна случайност.
Публикувано: 19 March 2010 - 07:50 PM

Не знам как ще го преживея, на хапчета съм цял ден и от работа си тръгнах днес. Много ми е мъчно,едва събрах сили да отворя темата и да пиша.....
Публикувано: 19 March 2010 - 08:07 PM

Не знам как ще го преживея, на хапчета съм цял ден и от работа си тръгнах днес. Много ми е мъчно,едва събрах сили да отворя темата и да пиша.....
terra1, много съжалявам! Т
Няма да ти олекне от това, но искам да ти кажа, че ти не си виновна, не се обвинявай, моля те!
Публикувано: 19 March 2010 - 08:32 PM
И ние сме с такива прозорци вкъщи и в началото се притеснявах да не се заклещи - после престанах да се тревожа, защото тя не проявява никакъв интерес, аз съм с нея през цялото време, не може да скочи нависоко, а и е малко пухкавка за такива изпълнения... но сега пак ме е страх. Нямам търпение да видя тези приспособления, за които Grima спомена.
Публикувано: 19 March 2010 - 08:36 PM

terra1, много съжалявам! Т
Няма да ти олекне от това, но искам да ти кажа, че ти не си виновна, не се обвинявай, моля те!
Благодаря ти grima !
Но и 100 човека да ми кажат " Ти не си виновна" аз не мога да го спра това чувство.... взех я от улицата уж да й помогна , а какво се случи...Трябва да си го изживея, и чак тогава ще мога да мисля трезво.
Публикувано: 20 March 2010 - 07:26 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 20 March 2010 - 10:06 PM
Ще извадя подробна информация и описание, и ще наравя отделна тема ако искате в подфорума на котките - там мисля също, че бях качвала и снимки как аз бях обезопасила с мрежа наистина огромен балкон в Берлин.
Дано тези неща да са от полза на хората, че наистина толкова много инциденти стават макар и човек да си мисли, че на него не може да му се случи...