Dog.bg Форуми : И поредната изхвърлена писана ...

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

И поредната изхвърлена писана ... Нужда от временен и постоянен дом

#21 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Фитнес,йога, източна литература,здравословен начин на живот...кучета и котки:)

Публикувано: 18 April 2010 - 08:46 AM

Абе аз защо разбрах ,че противо гъбична са ви сложили?
User's Signature

Качена снимка

#22 Потребителят е офлайн   terra1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 April 2010 - 11:15 PM

И така..Маца е добре (относно гъбите) , дано не се появят отново. Много свикна с моя Майкъл, но с другите две така и не се спогодиха, от както тя е вкъщи ,те живеят на терасата, изобщо не смеят да влязат вътре..много ми е мъчно за тях, защото са като изгонени, а Маца спи при мен .

Но както и да е, ето малко снимчици на новите приятели :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#23 Потребителят е офлайн   terra1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2010 - 11:54 PM

Спешно имам нужда от помощ ! Днес разбрах, че Маца ще може да замине в сряда за Германия, но за целта трябват 150 лв. Моля от сърце , който може да ми помогне, че аз имам вече толкова животинки сметки, че едва се справям, а не искам да изпускаме шанса.....

#24 Потребителят е офлайн   dora7511 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:Фитнес,йога, източна литература,здравословен начин на живот...кучета и котки:)

Публикувано: 15 June 2010 - 10:55 AM

Пиша от името на Тера.Момичето заминава да работи на морето за лятото в петък.Няма как , защото на Бъки хотела си върви вече повече от година и й е непосилно.
А тя е с три нейни котки , Маца се явява четвърта.Не се разбират всички по между си и една част се крият.Но на морето ще е на квартира-смао една стая.НЯма как четирите котки да са в стаята и да се бият.
Също така МАца е предложена в чужбина и сега изчакваме развитие.Та и от тази гледна точка не е добре да отива на другия край на страната.
Търси се временен приемен дом за мацинка.Тя е ваксинирана, обезпаразитена, изобшщо безпроблемна .
Моля , ако някой прецени ,че може да поногне заоколо месец да кажем, докато й се уреди заминаването, ще направи гилямо добро на Маца.
User's Signature

Качена снимка

#25 Потребителят е офлайн   terra1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2010 - 12:29 AM

Спешно имам нужда от помощ. В петък заминавам, лятото няма да съм в София, взимам трите си котки с мен, но нямам възможност да взема и Маца, тя би трябвало тези месеци да замине за Германия, Приятели на котката са се ангажирали с това и само чакаме да има подходяща пратка. Много моля ако някой може да предложи временен дом, готова съм да поема храната. Тя е много гальовна и много свикнах с нея, сега умирам от притеснение, незнам какво да правя. Ако някой може да ми помогне може да ми звънне на 0889579705

#26 Потребителят е офлайн   Donata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2010 - 04:12 PM

Моля ви който може да помогне защото в петък заминава.
User's Signature

Когато купуваш куче или котка от магазин или развъдник, ти си отговорен за нов член от семейството! Ти също си отговорен за смъртта на бездомните животни и тези в приютите, които се нуждаеха от дом...
Качена снимка

#27 Потребителят е офлайн   terra1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 12:45 AM

Благодаря на dora7511, не видях че е писала .....

Все още никой не се е отзовал, ще чакам до петък.

#28 Потребителят е офлайн   gamina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 17 June 2010 - 02:18 AM

Не мога :dh_188: Малки котенца - има къде, но за пораснали ще е доста тесничко и притеснително :dry:
User's Signature

Качена снимка

#29 Потребителят е офлайн   terra1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 10:04 AM

Показване на мнениетоgamina, в 17 June 2010 - 12:23 AM, написа:

Не мога :dh_188: Малки котенца - има къде, но за пораснали ще е доста тесничко и притеснително :dry:

Благодаря ти все пак, разбирам те ....дано някой се отзове

#30 Потребителят е офлайн   Marinache Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:животни, изкуство (живопис, кино, театър) , пътуване, танци, срещи с нови хора

Публикувано: 21 June 2010 - 10:16 PM

Маца е при мен от има - няма час, обиколи навсякъде и взе да ми се гали, приказва ми и ходи след мен от стая в стая. Котката наистина е много гальовна. В таксито беше притеснена , но като й подадох пръсти през решетката на клетката тя се милваше в тях. Когато й говоря ми отвръща :). Притесни ме обаче това ,че като я оставих сама взе да мяука :dry: . Тъкмо си викам не е куче ,котка е и ще е тихо - не. Тя си мяукаше. Надявам се да не е така в бъдеще,ще видим. Иначе бързо се отпусна, търка се във всичко. На снимките ми изглежда по-едра ,а тя е едно фино коте. За сега отказва да яде котешките храни (от които terra ми остави доста),но не отказа на съквартирантката кисело млекце (че и от лъжица :smile: ).Чудесна е.
Ето колко добре се чувства и дори реши ,че е готова да досажда :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#31 Потребителят е офлайн   butci Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 June 2010 - 01:15 AM

Показване на мнениетоMarinache, в 21 June 2010 - 09:21 PM, написа:

Притесни ме обаче това ,че като я оставих сама взе да мяука

Marinache по мой скромен опит е нормално да мяука когато е на ново място (също и да се крие),дано поне да съкрати процедурата :smile: (в смисъл бързо да свикне).Пожелавам ви да се наслаждавате на компанията си една на друга.
:rc_036: че приютихте Маца!
User's Signature

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди

#32 Потребителят е офлайн   Caya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2010 - 10:07 AM

Браво, много се радвам, че се реши на тази стъпка! :rc_036:
Сега ще видиш колко е яко с котка! :ab_041: Щом от сега е такава нахална гальовница, не се съмнявам, че скоро няма да можеш да се отървеш от нея. За мяукането - ще спре до има-няма седмица :md_064: Пък и нали има други котки в блока, няма как да се усетят, че е твоята :db_046:
Котка, котка... :wub: Ей сега вече ще дойда на посещение, задължително!!! :ab_041:

#33 Потребителят е офлайн   Marinache Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:животни, изкуство (живопис, кино, театър) , пътуване, танци, срещи с нови хора

Публикувано: 22 June 2010 - 09:16 PM

Ами с мяукането всъщност няма проблем, обадих се на Тера и тя ми обясни. После и сама видях- мяука ,защото не търпи да си в другата стая без нея, а аз тогава говорех по телефона и тя ме чуваше. Когато е съвсем сама обаче няма проблем :ba_025: Страхотна е! Аз толкова гальовна и спокойна котка не съм срещала. Преди време гледах една котка , пак така за лятото и отначало се криеше ,не си подаваше носа от под леглото, скачаше ми на краката... Маца дори не се притесни особено. Просто разгледа и след 1 час беше като у дома си. Съкватирантката също си беше вкъщи ,а имахме и гостенка и се усетих ,че Маца ни събира в една стая- ако някой излезе ходи след него и мяука докато се върне пак при другите :ab_041: Спа при мен в леглото, като човек- завита,само главата се подава :ab_041: Пак ще кажа - страхотна е!

Caya, приемно време най- вече събота и неделя ,за друг ден -допълнително уговаряне :ab_041:

#34 Потребителят е офлайн   terra1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2010 - 11:50 PM

Имам проблеми с интернета покрай преместването ми, та за това не писах до сега. Толкова притеснения изтърпях с Маца докато намеря временен дом за нея, а и след това окато я дам.... Наистина с толкова галовно коте няма как да не се привържеш и да не страдаш след раздялата, но се убеждавам,че съм я дала в сигурни ръце. :md_064:
Огромни благодарности на Marinache за помощта,не знам какво щях да правя ако не се беше отзовала !
Виждам че Маца е спокойна на снимките, а за мен това е най-важното - тя да е добре. Дано всичко да е наред докато замине !

#35 Потребителят е офлайн   Marinache Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 July 2010 - 07:21 PM

След липса на интернет пак се включвам със снимчици . Маца много ми хареса новата чанта - спи на нея , точи си ноктите на нея..... :ea_103: :ab_041: От време на време играе с приспособлението ,което й направих , но далеч по-забавно е да зяпа през прозореца , да говори на птичките , да гони мухи , да дивее посреднощ и когато иска да играем да ми скача по краката :ae_085:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#36 Потребителят е офлайн   Marinache Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2010 - 10:09 AM

Това видео реших да го сложа тук , за да се види каква е господарка Маца и как важно важно се връцна след като изгони малкия :db_046: http://www.youtube.c...h?v=CMhfaPl5SxQ
Ще й направя и на нея по-хубави снимки.

#37 Потребителят е офлайн   terra1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2010 - 11:07 AM

Първо мн странно ама и снимките не ги бях видяла,странно...Благодаря ти за тях !

Ама това видео...гледах го с усмивка до края. Маца голяма господарка го раздава, но пък най-много се радвам,че прие мъника. Абе..денят ми тръгва добре днес след видяното :af_089:

#38 Потребителят е офлайн   Marinache Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2010 - 11:56 AM

Кое е странно?

#39 Потребителят е офлайн   terra1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2010 - 01:12 PM

Показване на мнениетоMarinache, в 16 July 2010 - 10:01 AM, написа:

Кое е странно?

Просто ми стана странно ,че съм пропуснала тези последните снимки, а всеки ден съм във форума. :md_064: Мой пропуск, нищо важно.

#40 Потребителят е офлайн   terra1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2010 - 01:13 PM

Показване на мнениетоMarinache, в 16 July 2010 - 10:01 AM, написа:

Кое е странно?

Просто ми стана странно ,че съм пропуснала тези последните снимки, а всеки ден съм във форума. :md_064: Мой пропуск, нищо важно.

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни