Хранене
Публикувано: 20 January 2005 - 07:33 PM
Въобще- първите седмици престой на куче в апартамент носи доста неприятни изненади за собственика му.Някои започват обувки,други си харесват една много вкусна част от ъгъла на дивана,Немския ми дог(1993 г) например "четеше" с удоволствие събраните съчинения на Конфуций....докато последното "случайно" падна върху главата му(и така три пъти b) )
Периодът е свързан със смяна на зъбите и са особено активни в дъвкане и пробване.Може би това е причината,след като няма никакви други индикации-нос,козина,фекалии - които да ни притеснят.

Marten BG
Публикувано: 20 January 2005 - 07:46 PM
бавно се отваря, щото ресурса е народен - безплатен демек

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 20 January 2005 - 07:57 PM
Цитат
Саричка, по саксийните въпроси
Виж тук
Обърни специално внимание на третата снимка.
Кучето ми е вече на година и месец, но все още се въздържам от украса със стайни растения :))
Публикувано: 20 January 2005 - 08:56 PM
здравей, нормално е кучето да гледа с поглед на вечно гладно - това не значи че стомаха му е празен, това се обяснява с друго: преди години предците на кучета не са знаели кога ще ядат отново и са яли до повръщане, при нашите кучета - не при всички де - пак е така, кучето гледа да докопа храната, де що види нещо ядивно в обсега. това не значи че трябва да даваш по-голямо количество храна, това значи че здравите инстинкти на кучето му казват :" А пък тия там се хранят, виж дали не може да ти се отвори някакво парченце щото не се знае кога ще се яде пак". така че не се подвеждай по гладния поглед на твоя приятел щото той НЕ Е ГЛАДЕН.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 20 January 2005 - 09:08 PM
Цитат
бавно се отваря, щото ресурса е народен - безплатен демек
Фурия, особено приятно съм изненадан от знанията ти по руски.Особено в изказа- съдържа лингвистиката и стила на руски от 21-и век.
В сравнение с твоя стил,моя е "Чайник" b)
Разбира се,компенсирам липсата на добър стил с обяснението на един мой приятел: "като са толкова умни,да научат български".Тоест- с национализъм гарниран с русофилство.Особен стил е:))))
Освен това,откривам в теб поетични наклонности,с тънък "английски "хумор.
Така де,да разберат нашите приятели от Русия че в България,чайници няма b)
Поздравления!

Marten BG
#150 Guest_Guest_Sari4ka_*
Публикувано: 20 January 2005 - 09:28 PM
Много ми се иска някъде да кача няколко снимки,но моите са правени с цифрово фото и са огромни като резолюция s) ,ако успея щи ми бъде много интересно как "колегите"куче-любители ще възприемат този чаровен грозник! b)
Публикувано: 20 January 2005 - 09:40 PM

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 20 January 2005 - 11:17 PM
Цитат
Освен това,откривам в теб поетични наклонности,с тънък "английски "хумор.
Фурия не те е срам да пуснеш този линк - имах други планове за вечерта - домакинстване - а от часове седя и чета бързо b) и с ненаситност - супер е w) , а зареждам бавно a) много ми е тромава връзката към ru - то.
Да не го приемеш като заяждане, но на мен по стил ми приличаш на смесица между Кир Буличов с "Момиченцето от Земята" (чела съм я на руски) и Джерал Даръл.
Пък аз не съм изненадана от знанията ти по руски, но Мартен май не те е виждал на живо.
Публикувано: 20 January 2005 - 11:39 PM
Публикувано: 20 January 2005 - 11:54 PM
Публикувано: 21 January 2005 - 07:11 PM
Цитат
нямаш ли си програма за снимки? Фотошоп или Paint? там можеш да намалиш резолюцията - моят апарат също прави снимки над 2 гигабайта та ги свивам до 70 КВ
Фурияяяя и всички другииииии-много ми е мъчно и много ме е яд,че не мога да кача снимки на Сара a) a) a) Компресирах няколко снимки и се опитах да ги кача в албума "Запознай се!",после влезнах да ги проверя-Няма ги!!!!!!Явно на мен нещо не ми е ясно-аз имам компютър отскоро,но досега не съм имала проблеми.Не мога и тук да я кача a) !Извинявайте че ви занимавам с това,но явно аз съм единствената във форума с френски булдог и щеше да ми е много приятно да мого да ви я покожа и да разбера какво мислите за нея w) Ако може някой да ми помогне...........предварително БЛАГОДАРЯ!!!!!

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!