Как разбрахте че се казва Алма?
Д-р Гетова, ще кажете ли истината за Зара-Алма? Изоставена женска НОК с бебета в изолатора в Сеславци!!!
Публикувано: 03 August 2010 - 03:01 PM
Как разбрахте че се казва Алма?
Публикувано: 21 September 2010 - 04:19 PM
http://trenertg.dir....161daa982e1ec9f
Или аз не съм за този свят, или той не е за мен!

Публикувано: 21 September 2010 - 05:01 PM
Нямам думи с които да опиша яда си - изстрадала, раждала на всяко разгонване кучица и вместо да я оставят да се възстанови и да си живурка спокойно...............
Публикувано: 21 September 2010 - 05:41 PM
Отвратителна работа.
"Развъдник", който разпложда кучка, чието родословие е неясно. Евала на развъдника.
Това отделно от моралната част, заради която си въобразявах, че кучката е прибрана, за да живее спокойно и да не бъде експлоатирана повече.
п.п.
grima, в 11 April 2010 - 03:16 PM, написа:
Да ../../style_emoticons/default/smile.gif
Много се радвам, че всечки кученца (колко всъщност?) са осиновени!
Разкажете ни повече - къде са, при какви условея и що за хора ги взеха?
За Норичка знаем вече, но разкажете за другите. ../../style_emoticons/default/smile.gif
Започвам да се чудя какво ли всъщност се случи с непородистите, които бяха задомени толкова бързо и без никакво обратно инфо, да не говорим за снимки.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 September 2010 - 06:14 PM
Trenertg - драйфа ми се от "хора", "ветеринари", "развъдчици - развъждачи" като теб.
Особено ако черешката на тортата е кученце произведено от кучка без родословие, за която сте казали, че има труден характер! - "А за характера ще ви трябва доста работа , разбиране и постоянство - кръвта вода не става".
Ей така се скапа тази великолепна порода...

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 21 September 2010 - 07:40 PM
Публикувано: 21 September 2010 - 08:44 PM
Публикувано: 21 September 2010 - 08:48 PM
Публикувано: 21 September 2010 - 09:02 PM
Публикувано: 21 September 2010 - 11:13 PM
Това, което пишеше, нямаше общо с Вито.
Пишеше: имаме И (т.е. освен Вито) кученца 2 мъжки и едно женско (или както там беше бройката) от родители: и отдолу Зара и бащата...
Значи Зара не е раждала?
p.p. Ето негрешната "грешка" - нея не сте махнали още...
Някой ни (се) прави на луд/и.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 September 2010 - 12:59 AM
емо, в 21 September 2010 - 09:07 PM, написа:
Евала за Вито, жив и здрав да е!
Но наистина ИЗОБЩО ТУК НЕ СТАВАШЕ ВЪПРОС ЗА НЕГО!
Ако не сте разбрали става въпрос за Зара /Алма/, която беше измъкната от Сеславци, където беше се озовала с вероятно поредните и малки, с тежки кожни проблеми, и труден характер.Явно, че всички тук сме останали с впечатлението, че беше "спасена"!
Сега и мен ме интересува, заплождана ли е или не, и то по груби сметки, само около два месеца след това?
И инфото, което вече го няма в сайта, но след част от претърпените промени, преди сегашния му вид, bushkata е снимала....истина ли е, че от нея има 4 малки???

Публикувано: 22 September 2010 - 01:06 AM
trenertg, в 03 August 2010 - 02:33 PM, написа:
Алма

Промяната и, относно килограмите, от добро гледане ли е, или от бременност???

Публикувано: 22 September 2010 - 11:49 AM
Колкото "повръща ми се от ветеринари"-моля да не се обиждаме-давам всичко от себе си. А тези, които бързо се задомиха-Е моята Нора е една от тях и мога с гордост да кажа, че може и да не е дори и НОК подобна, но тя е най- най-най повече от доста кучета. Нора се оправя, почти вече си е здравичка, разгони се един път и другата седмица я кастрираме, вече е около 7.5 месеца и почти не прилича НОК. Колкото до характера поокопити се, нас ни обича с цялото си сърце, но външни хора и кучета, а пък котки
Поздрави от нас
Публикувано: 22 September 2010 - 02:12 PM
емо, в 21 September 2010 - 08:49 PM, написа:
Цитат
Мисля ,че мога да чета български език и да разбирам правилно прочетеното.Съвсем ясно бяха обявени за продажба 4 палета от майка Алма/Зара.Те все още си седят на сайта.И ако има някой ,който дължи някакво обяснение на всички нас, то това е Таня Гетова,а не ти Емо.
Грозно,ама много грозно.
Публикувано: 22 September 2010 - 03:08 PM
Публикувано: 22 September 2010 - 03:22 PM
Мисля, че ми дължиш отговор, най-малкото защото ти изпратих пари когато я прибра, за лечението и!!!
Думите ти бяха, че ще я излекуваш, социализираш, и ще и търсиш дом!!!

Публикувано: 22 September 2010 - 03:54 PM
gergana faldgiiska, в 22 September 2010 - 03:55 PM, написа:
Поздрави от нашето вече многобройно семейство. Ще слагам по-често снимчици на Нора
Ще и направя отделна тема, и ще ви преместя снимките там, просто я допълвайте :)
П.П.Живо и здраво бебче ви желая!

Вход

Горе
Цитиране +