Dog.bg Форуми : Френски булдог

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (159 Страници) +
  • « Първа
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Френски булдог

#446 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 October 2005 - 02:56 PM

Цитат

малее кви са сладуриии

а как е Саричка на 1 годинка - уравновесена ли е или все още си е с бебешки акъл? (то възрастта си е бебешка, но има породи дето бързо узряват някак си bl) )

Хм...незнам какво да ти кажа,честно казано...
Саричка в къщи и Саричка навън са две коренно противоположни и дори взаимноизключващи се неща...
Навън е "луда" за трима! Макар,че се уморява доста бързо,което нормално за породата,говорили сме и друг път за това...,та макар,че се уморява - играе много,тича много и се опитва да доминира над по-малките,което за мене доста неприятно,но е признак на нейния пубертет.Това последното,с доминирането се надявам,че ще премине с порастването,но в момента,честно казано е дори несимпатична n) ,защото наистина доминира над бебета и това не е хубаво! a) Ето,например на тази среща с Фрик-половината време го гони и буквално му "крещя"! Издава едни много гадни звуци..нещо между лай и вой...отстрани е доста смешна,но лошото е,че плаши бебетата a) ! В момента работя с нея върху корекция точно на това,но около нас няма такива кучета и се коригираме на срещите на сайта,за съжаление,вместо да се забавляваме там и двете ;) ...Надявам се,вярвам,че това ще премине.
Другото,което е характерно за нея в момента е,че е буквално безстрашна! Ходи и взима пръчките на далеч по-големи от нея кучета...ходи и се вре,когато 2 други кучета се сбият n) ...търчи като луда с афганската хрътка на Хлебаров (много е смешна-хрътката дори не я забелязва l) l) l) )и с други много по-големи от нея кучета,без значение мъжки или женски...ревнува ако обърна внимание на друго куче и като лае,гърба и настръхва като на риджбек ;) ...абе,мани,мани-пубер!

А,елате я вижте в къщи.... w) Същински angel ...не лае,тиха,кротка,гальовна,послушна...Само гледа някой от нас да седне някъде и веднага се пласира до него! Целува,иска да я гушкаш и през повечето време спи...мнооооого спи! oo ..."Седни!"-сяда, "Ела!"-идва, "На място"-отива си в леглото...,абе НИКАКВИ проблеми!

Така че,май отговора на твоя въпрос е по-скоро НЕ ;) Не е улегнала и не е порастнала,освен на ръст r)
User's Signature

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!

#447 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2005 - 03:39 PM

Саричка,
това означава ли че всички френчита обичат да си похъркват oo ?
И ако е така, за мен е успокоително, защото все пак ни се налага да ходим на работа от време на време s) , колкото и да не ни се иска да я оставяме сама у дома. Дано моята да си похърква и да не и е скучно..
Освен това, струва ми се че си голяма късметлийка, щом Саричка е толкова послушна, нормално е навън да си показва магарийте, нали затова са разходките, за да се налудее на воля super
мале как ми се иска да я гушна !!!

#448 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2005 - 05:13 PM

Цитат

Саричка,
това означава ли че всички френчита обичат да си похъркват oo ?
И ако е така, за мен е успокоително, защото все пак ни се налага да ходим на работа от време на време s) , колкото и да не ни се иска да я оставяме сама у дома. Дано моята да си похърква и да не и е скучно..
Освен това, струва ми се че си голяма късметлийка, щом Саричка е толкова послушна, нормално е навън да си показва магарийте, нали затова са разходките, за да се налудее на воля super
мале как ми се иска да я гушна !!!

Съвсем определено ВСИЧКИ френчита са доооста поспаливички... oo b) така че-спокойно!Това е една от най-подходящите породи за работещи хора!
Е,отначало няма да е супер-лесно,но това важи за всички породи.
Като цяло,от опит мога да кажа следното: през първите 6-9 месеца,белите и магариите са в къщи! После-обратното...,докато накрая би трябвало да са спокойни и уравновесени навсякъде. По дефиниция това е неспортна,неагресивна порода кучета,за които най-голямото щастие се крие в общуването със стопанина...т.е. френчито може цял ден да спи спокойно,чакайки най-щастливия миг на срещата си със стопанина(стопаните)!Дори разходките не са им толкова любими,колкото на някой други породи...важното за френчито е да е с вас...най-добре в къщи на фотьола(дивана,където и да е...) и да се гушка и поспива сладичко!
Ето една от любимите ми снимки на Сара,полегнала буквално върху мъжа ми oo ...,а изражението и сякаш казва: "Е,точно сега ли намери да ме занимаваш със снимки? bl) "

Качена снимка

както и:

Качена снимка...

Такива "заспали" снимки имам безброй...дори и сега е легнала до мен и спи! w)
За мен лично,едно от най-добрите качества на тази порода е голямото им спокойствие у дома r) ....
Виж навън е друго! d) d)
User's Signature

#449 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2005 - 08:13 AM

Страшна сладурана е!!!

Мисля, че точно такова куче търсим отдавна и точно от такова имаме нужда, от куче, което да търси постоянно контакта със стопанина си

Ама ти наистина си и досаждала със снимки oleeee , като гледам колко добре си се е излегнала, нищо друго е нямало значение за нея в тоя момент

Цунки на Сара w)

#450 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2005 - 04:17 PM

Здравейте,
Имам женски английски булдог и съм от Варна. Искам да попитам дали има някой със същата порода ку4е от Варна, а и ще ми е интересно да се "запозная" във форума и с булдози от другите градове. Е-maila ми е catenceto@yahoo.com
d)

#451 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2005 - 04:22 PM

Здравей bellissima! super
Добре дошла във форумите на Дог.бг.
Тук вече имаме голяма и хубава тема за булдоците,в "Породи",заповядай там!
Вярно е,че напоследък говорим повече за Френския булдог,но темата е за всички разновидности на булдоците,така че си добре дошла!
User's Signature

#452 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2005 - 04:23 PM

Моля,преглеждайте обстойно темите и подтемите във форума,преди да отваряте нови! r)
User's Signature

#453 Потребителят е офлайн   drav4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2005 - 07:37 PM

Айде в Неделя и аз ще се постарая да дойда... може да неправим и една снимка на 3 френски булдочета b)

#454 Потребителят е офлайн   bagira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2005 - 07:41 PM

интересуваме, дали някои има информация за родословно ку4ило френски булдог?
User's Signature

PUNISH THE DEED, NOT THE BREED!

#455 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2005 - 08:10 PM

Здравейте на всички! Саричка, нали се сещаш, че когато хората са "нови" няма как напълно да се запознаят и да влязат в 4ас какво е публикувано:) Все пак открих темата няколко часа след като публикувах моята. Sorry:)
Наистина форума е много хубав и ми прави впечатление, че хората тук не се заяждат един с друг както става в повечето.
Иска ми се да ви питам чисто технически въпрос- исках да ка4а снимка на Белла като аватар, но нищо не стана. Също така как става номера с прикрепянето на снимки към съобщението, защото явно съм много боса по този въпрос. Ще съм Ви много благодарна ако ме светнете, тъй като ми се искаше и аз да се "поперча" малко с моето бижу.
Иначе Белла е на 6 месеца. Водила съм я до сега само на 1 изложба - специализираната в София на 11.09. Съдия беше Кевин Дейвис от Англия. Не взехме "короната с диамантите", но оценката, която получи е "обещаващо", което незнам доколко има някакво значение.
Ще се радвам наистина ако все пак някой, който се занимава с такива кучета се включи, тъй като сега прохождам в отглеждането и ще ми е полезно да полу4а някой съвет.
До колкото знам както Френските, така и Английските са предразположени към кожни заболявания.
Хайде до скоро cheers

#456 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2005 - 08:12 PM

super best отговорих там където трябва super

#457 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 14 October 2005 - 08:16 PM

bellissima
Привет, ако искаш снимката за аватар и не знаеш как да намалиш до нужните параметри (100 пиксела по дългата страна) снимката си, прати ми я ако искаш, а аз ще я намаля и ще ти я препратя на теб. После можеш да я сложиш в аватара си, ще ти обясня как))))
мейла ми е Furia_S@abv.bg
заповядай) много мачкане на твоето булдоче)
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#458 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2005 - 08:21 PM

ейй, супер ей сега ще пратя super

#459 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 14 October 2005 - 08:27 PM

давай))) Чакам) като ги намаля и ти ги препратя в нужния размер ще ти ги пратя с обясненията как даги сложиш в аватара без да са разтегнати)
User's Signature

#460 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2005 - 08:44 PM

изпратих w)

#461 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2005 - 09:51 PM

bellissima
имаш поща)
като слагаш новото си аватарче, посочи в параметрите 100 по дължина и 75 по височина за да не е сплескана картинката) абе...ще се справиш, ако има нещо- написах ти кюто си, питАЙ)
User's Signature

#462 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2005 - 10:28 PM

[COLOR=red]Хиляди благодарности! drink b)

#463 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2005 - 10:31 PM

Цитат

Айде в Неделя и аз ще се постарая да дойда... може да неправим и една снимка на 3 френски булдочета b)

victory victory victory ...Супер!
Само дано не вали и да не е супер-студено s) ....иначе сме там към 13,00ч.Дано и Дог да дойде-ще му дам диска със снимките,да ни направи галерията...
User's Signature

#464 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 14 October 2005 - 10:35 PM

Неделя ... има изложби на немска овчарка и средноазиатска овчарка. Ще направя всичко възможно да дойда и да взема диска. Нека да видим какво ще стане до неделя ... d)

#465 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2005 - 11:32 PM

Някой от вас ще ходи ли на изложбата в Плаовдив на 29.10? Аз се чудя дали да водя Белла, тъй като пътя е много дълъг и това определено й се отразява негативно.

• (159 Страници) +
  • « Първа
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни