Френски булдог
Публикувано: 25 January 2005 - 10:36 PM
Но "идилията" трае докато излезем на разходка a) -не иска да прави нищо навън и това си е!

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 26 January 2005 - 04:04 PM
вчера имах задачи та не успях да остана по-дълго тук и да си бъбрим за нашите кучовци s) ,но ето ме сега на линия r) питай ме каквото искаш и стига да мога ще отговарям d) d) d)
Сега относно храненето на мацката по време на разтежа много правилно си се ориентирала не трябва да се прехранва имаенно заради незавършилият разтеж и евентуалната промяна на постановката на крачетата.Това не означава да гладува - вече на пазара има достатъчно добри пълноценни гранулирани храни които можеш да ползваш.За да не правя реклами можеш да ми 'хвърляш' по някоя лична бележка с конкретни въпросчета b)
А дали Гонзо е бил игрив като бебе..........боже та той все още не се спира.Измишльотини са твърденията,че булдога е мързеливо куче ,което се разхожда само от вход'А' до вход'Б' и ляга с надеждата да подремне час два...........
Можеш от общият форум да разгледаш снимки серия 'Гонзо в защита' r) веселички са
а сега разбира се подхурква блаженно има си режим човека...... bl)

what will be to be.....[br][br]
Публикувано: 26 January 2005 - 09:40 PM
За храненето-радвам се,че съм успяла да "надуша"правилната стратегия.Мога веднага да ти кажа с коя точно гранулирана храна я храня,но ми стана интересно защо се опасяваш да не е реклама-нямаме ли право да си пишем каквото си искаме bl) ?Питам,защото никъде досега не срещнах ограничения за реклами и сметнах,че можем да си приказваме направо,но ако не-пращам ти лична бележка.
Знаеш ли,наистина съм изненадана,че Гонзо още не се е укротил и че ми пишеш,че е заблуда мързела на булдога!Докато си избирахме порода попаднах на много материали и снимки,които показваха именно "мързела"-например никога няма да забравя един репортаж по Animal planet за някаква голяма американска изложба на кучета,която се провеждаше в огромно покрито хале.Какафонията беше страхотна!Предсави си колко много различни породи,рингове за представяне,безброй кучета,щандове с храна и сувенири....и буквално на средата на цялата "лудница"еедин сладур(досущ като Гонзо!) СПИ ДЪЛБОКО b) и хората го прескачат! l) l) l)
Лично аз,честно казано съм поуморена от лудории-първо Сара не ми е първото куче(аз винаги съм имала някакво куче,едно от които НЕУМОРИМ!!! цвергшнауцер),а имам и дъщеря на 3 и половина....та бях закопняла за спокойно и дори мързеливо куче!
Та това са ми "проблемите".... r)
Dog.bg получи снимки на Сара за конкурса за снимка на месеца и ако искаш ще можеш да видиш "госпожицата" там.Снимките са съвсем нови и се надявам да добиеш някаква представа и после да обсъдим дебела ли е или не.
А вие ще участвате ли?Знам,че имаш още едно куче,но в момента не мога да се сетя какво bl) b) .....

Публикувано: 27 January 2005 - 12:08 PM
наистина имаш проблем r) r) не си попаднала на мързел,но пък имаш страхотех приятел за дъщеря си.Мойте деца са две и кучетата са две другото е ротвайлер на почти 9. bl)
много искам да се видим и "мързелите "да потичкат d) d) d)
Разгледай фотоконкурса Гонзо е там,има го и Доро а от общият форум хвърли едно око на фотолента от 16.01 пък тиогава да обсъждаме кой е мързел,кой е пъргав b)
утре ще понапиша по-сериозни неща за историята

what will be to be.....[br][br]
Публикувано: 27 January 2005 - 12:38 PM
страшен чаровник r)
Публикувано: 27 January 2005 - 06:21 PM
А иначе ние живеем близо до Южния парк и можем да бъдем там почти всеки следобед-когато времето го позволява и сме се разбрали,че ще се видим.
w) w) w) Надежда ни е малко далече,но пък и любовта не знае граници...,та ще видим,ще видим! b) b) b)

Публикувано: 27 January 2005 - 08:12 PM
но си запазва правота за по- нататък. r) w)
ей да не вземете да изневерите с Гонзо , че ще ревнуваме on- line a) bl)
b)
Публикувано: 27 January 2005 - 08:46 PM
Цитат
но си запазва правота за по- нататък. r) w)
ей да не вземете да изневерите с Гонзо , че ще ревнуваме on- line a) bl)
b)
Преди малко писах и в "срещи и сбирки...кога,къде?" ,че не съм сигурна дали изобщо ще има някаква среща!Просто реших,че там се събирате и питах дали и утре ще се съберете.... bl)
Опасявам се,да не направя някакъв гаф!
А с малкия сладур от Надежда тепърва има време да се видим b)

Публикувано: 27 January 2005 - 08:52 PM
но всеки понеделник се събераме в едно кафе на ул цар симеон - порови се малко и ще видиш точно къде е адреса -хлебаров го е обеснил чудесно r)
Публикувано: 27 January 2005 - 08:59 PM
Цитат
но всеки понеделник се събераме в едно кафе на ул цар симеон - порови се малко и ще видиш точно къде е адреса -хлебаров го е обеснил чудесно r)
ОК. Мисля,че се сещам къде го беше писал,но за мен е по-важно никой да не се разкарва,само защото аз съм си решила,че утре ще има някой там!
А в кафето ......незнам,там се събират специалисти,с голям опит,а аз имам булдочето едва от ноември 2004г.
Много ми се иска да я събера с други кучета-да поиграе и да я понаучат на нещо(например да "върши работата")
.....Честит нов аватар b) много ми харесва(и предишния беше готин,но този е по-сладък)

Публикувано: 27 January 2005 - 09:09 PM
не са толкова големи"специалисти" - ако знаеш колко неща още има да учат.... bl)
пък за игрите d) някоя събота и неделя може да си организираме нещо - стига времето да е добро...
решаваме - пишем във форума - искате ли да си направим кучешка сбирка еди- кога-си и готово b)
Публикувано: 27 January 2005 - 09:21 PM
и тя се побърка от щастие и глезотии bl) и нови играчки и голяма кучешка торта c) ;)
Публикувано: 27 January 2005 - 09:26 PM
Цитат
и тя се побърка от щастие и глезотии bl) и нови играчки и голяма кучешка торта c) ;)
Е,честит МЕСЕЧЕН ДЕН тогава! l) l) l) Много цунки по муцунката!!!! w)
Ама и вие го давате много сериозно-чак пък и тортаааа l) ,браво!

Публикувано: 27 January 2005 - 09:30 PM
мале, как се надухме bl) , дано никой не се разхожда из форума с карфички n)
Публикувано: 27 January 2005 - 09:43 PM
Между другото това е една от любимите ми породи,така че нямам карфички,а и май тук освен теб и мен друг няма l) l) l)
.....и все пак,колкото и да е сериозна-цункай я по муцунката от мен,такъв разкош е,че нямам търпение да я видя(ако не по-скоро,то поне но 19 март,нали?)

Публикувано: 27 January 2005 - 09:46 PM
Публикувано: 03 February 2005 - 12:23 AM
Ако някой може да ми помогне да привикна един късокрак,зиморничав и общо-взето мързелив 5 месечен френски булдог,да пишка навън ще бъда много щастлива и благодарна! w)