Dog.bg Форуми : Френски булдог

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (159 Страници) +
  • « Първа
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Френски булдог

#1469 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 April 2007 - 09:52 PM

Това е темата за булдог, нека коментираме тях и тяхната проблематика, а не хората участващи в дискусията. Конфликти на лична основа решавайте с лични съобщения, моля.

Мод

#1470 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2007 - 10:03 PM

redy, защо си готов на дискусии и спорове?

#1471 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2007 - 10:06 PM

Ами поздравления тогава! След кaто не те интересува породата сам потвърждаваш думите ми b)

#1472 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2007 - 10:15 PM

Така.
При следваща критика относно породата от страна на redy, без да се обоснове аджаба защо критикува и от каква позиция го прави, ще се смята заяждане и офтопик, при което следва предупреждение.
Предупредих.

#1473 Потребителят е офлайн   pinkeybg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2007 - 10:25 PM

ох този реди и на мен ми лази по нервите и за да ви расея от простотиите му сам качила малко снимки от Бето да го видите колко е пораснал.
всеки човек си има предпочитаниа към породи марки и тнт но не е нормално да си налагаш мнението.това е свободен форум и можеш да споделяш каквото си искаш ама да се самонавиваш както го прави въпросният младеж,определено не е нормално.нека не му вдигаме самочувствието като го засипваме с внимание и просто го игнорираме и ако е поне на половината толкова умен колкото е моят прекрасен булдог след време ще спре да лае. nok

Прикачени файлове

#1474 Потребителят е офлайн   pinkeybg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2007 - 10:25 PM

d)

Прикачени файлове

#1475 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 08 April 2007 - 10:30 PM

Аз пък не виждам какво му се коментира на цената на булдога, пък и която и да е друга порода. Който няма пари или не иска да кара мерцедес от класа или друга скъпа марка кола, не си купува такава. Да питате за породоподобни кучета защо се продават на цената на породистите -да , ама да се пита за качествено животно....цената е такава каквато прецени развъдчика и това си е само негово решение.

#1476 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2007 - 12:18 AM

Браво пинки малчо изглежда здрав и щастлив и дано продължава да расте така без да ви съвдава притеснения b)

#1477 Потребителят е офлайн   krasko_kj Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2007 - 09:11 PM

ето едно поздравче,незнам кой са сладурите на снимката,но мен лично ме зареждат със страхотно настроение dribble
снимката е от CACIB-Пловдив-31.03.2007

Прикачени файлове

#1478 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2007 - 02:11 PM

Ако не греша това са Ronaldo Bo Karakondjol & Style Bullet Candy Girl - Иван Иванов 1super

#1479 Потребителят е офлайн   pinkeybg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2007 - 02:50 PM

здравеите,предстои ни парвото къпане а нямаме шампоан.я кажете кои е наи добрият за англиичетата.днес ни е последната 4-та ваксина и след три дни ще можем и да излезнем.нямам търпение да си изразоди вън енергията.такава е лудница в къщи.а и ако някои може да ми каже колко често трябва да го къпеме.благодаря angelpik

Прикачени файлове

#1480 Потребителят е офлайн   KRASINI Икона

• Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 12 April 2007 - 09:34 PM

Цитат

Значи скъпи са поради много причини, примерно трудно заплождане , трудно износване, трудно раждане- задължително секцио, малък на брой малки , голяма смъртност при малките, малка продължителност на живота, чести посещения при ветеринар.....и т.н. всичко това изброено дава ясен отговор , защо са толкова скъпи тези кучета, но не ми дава отговор, защо да си взема точно куче от развъдник , след като точно тези проблеми които изброих са причина и за високата цена , значи се признава , че това е проблемно куче дори и да се вземе от развъдник, ами тогава за какво да се дават хиляди в $ за куче с проблеми??? Ако си го взема от магазин едва ли би имало по-вече проблеми нали така. Иначе и аз съм против продажбата на кучета в магазини.
Ето това не разбирам, значи така наречените брийдъри умишлено явно поддържат проблемноста на тази порода ....но поради какви причини не знам.

Пич иди и си вземи от някой гюм,там са без пари,и нямат никакви проблеми кучетата.

#1481 Потребителят е офлайн   pinkeybg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2007 - 10:03 PM

днес излезнахме с бето пред входа за първи път и направо се хванах за главата.ми тва куче яде всичко,пръст,камъни,охюви.ужас.не знам как да го предпазя да не глатне нещо.

#1482 Потребителят е офлайн   Lagerfeld Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2007 - 03:53 PM

Цитат

pinkeybg Публикувано на Apr 13 2007, 10:03 PM
--------------------------------------------------------------------------------
днес излезнахме с бето пред входа за първи път и направо се хванах за главата.ми тва куче яде всичко,пръст,камъни,охюви.ужас.не знам как да го предпазя да не глатне нещо. 

Со кротце, со благо и со мало кютек bash wink

Необходимо е малко повече старание от твоя страна и резултатите няма да закъснеят. Опитай по традиционният начин с подръпване на повода и поощряване след това (гранулка с храна). Тепърва ще открива света и трябва да сте по-търпеливи!

Иначе мога да ви споделя и един по-радикален начин, който беше приложил един наш познат! Беше прокарал едни жици в двора, в края на които закачваше месо и в момента, в който кучето му отиваше да яде от него, пускаше слаб ток (ръчно генериран от динамо). Това куче не яде нищо от земята!!! b) worthy

Но това е прекалено трудоемко и времеотнемащо, предполагам.

Пробвайте по традиционният начин, за който ви подсещам и резултатите няма да закъснеят. Аз моите така съм ги научил - даже като им кажа "плюй" и те изпълняват (не че има в книгите такава команда, но всеки луд с номера си angelpik )

#1483 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2007 - 08:04 PM

хаха и аз пручавам моите така (не с тока де) дърпам ги леко с повода и казвам НЕ, а ако метне нещо в устата си му казвам ПЛЮЙ, а когато се понаучи и iзплюй го или всqкакви подобни вършат работа, в които основата е плюй. Пинки, иска се време наистина и колкото е по -инат, толкова повече упорство се иска иначе схващат много бързо и съм ти отговорила в скайпа по повод малката питанка 1super cheers

#1484 Потребителят е офлайн   Lagerfeld Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2007 - 06:57 PM

Вярно е, че са големи инатчии, но трябва да им се покаже навреме, кой е господарят - иначе работата отича много яко. angelpik

pinkeybg - успех в начинанието!

#1485 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2007 - 09:59 PM

Цитат

Цитат

Значи скъпи са поради много причини, примерно трудно заплождане , трудно износване, трудно раждане- задължително секцио, малък на брой малки , голяма смъртност при малките, малка продължителност на живота, чести посещения при ветеринар.....и т.н.  всичко това изброено дава ясен отговор , защо са толкова скъпи тези кучета, но не ми дава отговор, защо да си взема точно куче от развъдник , след като точно тези  проблеми които изброих са причина и за високата цена , значи се признава , че това е проблемно куче дори и да се вземе от развъдник, ами тогава за какво да се дават хиляди в $ за куче с  проблеми??? Ако си го взема от магазин едва ли би имало по-вече проблеми нали така. Иначе и аз съм против продажбата на кучета в магазини.
Ето това не разбирам, значи така наречените брийдъри умишлено явно  поддържат проблемноста на тази порода ....но поради какви причини не знам.

Пич иди и си вземи от някой гюм,там са без пари,и нямат никакви проблеми кучетата.

Абе аз знам от къде да си взимам кучетата,мен хич и не ме мислете..... d)

#1486 Потребителят е офлайн   pinkeybg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2007 - 12:18 PM

днес му беше вторият ден вънка и 3-та разходка и чесно казано не мога да се оплача,като му кажа плюи и тои наистина плюи.много барзо запомня кво трябва и кво не.единственото което трябва да свикне е да не се дарпа на каишката.по някое време му втрасва и сяда и не марда ама аз го натхитрявам,пускам каишката и си заминавам и тои завалията тръгва след мен. b) голяма веселба.ето и една снимка да го видите с каишката на вън.

Прикачени файлове

#1487 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2007 - 05:40 PM

Големи симпатяги сте и двамата cheers Наистина ще има да се занимаваш доста време докато се понаучи и свикне и е важно да придобие навиците си докато подраства n)

#1488 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2007 - 02:56 PM

Цитат

днес му беше вторият ден вънка и 3-та разходка и чесно казано не мога да се оплача,като му кажа плюи и тои наистина плюи.много барзо запомня кво трябва и кво не.единственото което трябва да свикне е да не се дарпа на каишката.по някое време му втрасва и сяда и не марда ама аз го натхитрявам,пускам каишката и си заминавам и тои завалията тръгва след мен. b) голяма веселба.ето и една снимка да го видите с каишката на вън.

Ам и аз бих те слушал, наистина сте симпатяги, абе това правило ли е , че булдоците се водят все от хубави момичета , виж белисима сега и ти... angelpik

• (159 Страници) +
  • « Първа
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни