Френски булдог
Публикувано: 24 November 2007 - 09:01 PM
Цитат
1.Шериф Булдогов.
2.Булдогова песен изпълнене от Моцарт Англиский Булдогов. ;D
2.Булдогова песен изпълнене от Моцарт Англиский Булдогов. ;D
Опс извинявам се за първата снимка.СНимката не е тази с шпица.Сега ще кача истинската с английския булдог.Още веднъж се извинявам но чак сега видях и веднага се поправям.
Публикувано: 24 November 2007 - 09:11 PM
здравейте извинявам се,че не прочетох всичките 129 страници,но въпроса ми е спешен.Имаме френски булдог на 4 месеца,а го имаме от 1 месец,когато има някой в къщи е най-доброто куче,но остане ли сам белите му нямат край,как да го отуча от този лош навик
Публикувано: 24 November 2007 - 10:11 PM
Цитат
здравейте извинявам се,че не прочетох всичките 129 страници,но въпроса ми е спешен.Имаме френски булдог на 4 месеца,а го имаме от 1 месец,когато има някой в къщи е най-доброто куче,но остане ли сам белите му нямат край,как да го отуча от този лош навик
Здравей!
При нас с Анри го нямаше този проблем,като изключим неговото отмъщение(пишкане)върху спалнята.Просто той винаги имаше занимавки-играчки най различни,или спеше през цялото време.
Пробвай с повече и различни играчки там където остава.А имахни всички кабели задължително.
За друго не се сещам.Успех
Публикувано: 25 November 2007 - 03:57 PM
естествено,че го прави нарочно,единия ден се е качил на дивана и се е изпишкал на 2 места,на другия ден е обърнал една саксия,когато му се скарам не повтаря белята,но измисля всеки ден различни дивотий,а хората от които го взехме ни казаха,че ако няма никой в къщи си седял самичък,ако има някой в другата стая тогава ставал неспокоен.Също така преди да излезем го разхождам за да се измори и да спи докато е сам,но и това не помага.
Публикувано: 25 November 2007 - 04:34 PM
доколкото сам 4ела това е психологи4ески проблем при някои ку4ета,страх да остават сами, и моят ку4о го праве6е,но отмина този период.Надявам се и при вас да отмине.Маик оби4а6е да яде кабели,албуми с снимки и каквото му попадне, а за пи6кането си е отма6тение и сега го прави като му се скарам или го изгоня от някаде,абе сжоенражни инат4ета.Успех ;) :yahoo:
Публикувано: 25 November 2007 - 08:37 PM
Това с пишкането на спалнята явно е типичнo за френчитата,защото и Кара го прави когато остане сама :blink: моят съвет за да избегнете гризкането на мебели и вещи е да купите на кучо играчки аз така се оттървах от този проблем
Публикувано: 29 November 2007 - 03:02 PM
Аз пак ще досаждам с въпроси,от2 дена на нашия Франки му е клепнало едното уше,не е пречупено никъде,но е клюмнало напред.Ако някой знае от какво е и как да го оправиме,ще съм му много благодарна.Само да кажа,че не е възпалено ,водих го на доктор,и глисти няма,дадох му хапче и не изкара нищо.