Френски булдог
Публикувано: 25 November 2007 - 03:57 PM
естествено,че го прави нарочно,единия ден се е качил на дивана и се е изпишкал на 2 места,на другия ден е обърнал една саксия,когато му се скарам не повтаря белята,но измисля всеки ден различни дивотий,а хората от които го взехме ни казаха,че ако няма никой в къщи си седял самичък,ако има някой в другата стая тогава ставал неспокоен.Също така преди да излезем го разхождам за да се измори и да спи докато е сам,но и това не помага.
Публикувано: 25 November 2007 - 04:34 PM
доколкото сам 4ела това е психологи4ески проблем при някои ку4ета,страх да остават сами, и моят ку4о го праве6е,но отмина този период.Надявам се и при вас да отмине.Маик оби4а6е да яде кабели,албуми с снимки и каквото му попадне, а за пи6кането си е отма6тение и сега го прави като му се скарам или го изгоня от някаде,абе сжоенражни инат4ета.Успех ;) :yahoo:
Публикувано: 25 November 2007 - 08:37 PM
Това с пишкането на спалнята явно е типичнo за френчитата,защото и Кара го прави когато остане сама :blink: моят съвет за да избегнете гризкането на мебели и вещи е да купите на кучо играчки аз така се оттървах от този проблем
Публикувано: 29 November 2007 - 03:02 PM
Аз пак ще досаждам с въпроси,от2 дена на нашия Франки му е клепнало едното уше,не е пречупено никъде,но е клюмнало напред.Ако някой знае от какво е и как да го оправиме,ще съм му много благодарна.Само да кажа,че не е възпалено ,водих го на доктор,и глисти няма,дадох му хапче и не изкара нищо.
Публикувано: 02 December 2007 - 04:12 PM
Здравейте,имам Френски булдог на 4 месеца,но не мога да се справя с един много неприятен проблем а той е,че си яде изпражненията почти винаги. По съвет на лекари и давам всевъзможни добавки,витамини,минерали. Винаги е гладна /храня я с мярка/яде абсолютно всичко. Моля, ако е имал някой подобен проблем и го е решил да сподели.Благодаря!
Публикувано: 02 December 2007 - 07:45 PM
Feofaniya de Chantelle или Фифа от днес е вече в Пловдив :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Невероятно е да дочакаш кученцето си .Малката е страхотна -5 месечна разбивачка на сьрца :wub:
Спасибо Рая :wub: :wub: :wub:
На всички пожелавам , когато си търсят куче да попаднат на такъв развьдчик !
Невероятно е да дочакаш кученцето си .Малката е страхотна -5 месечна разбивачка на сьрца :wub:
Спасибо Рая :wub: :wub: :wub:
На всички пожелавам , когато си търсят куче да попаднат на такъв развьдчик !
Публикувано: 03 December 2007 - 06:15 PM
Във връзка с въпроса на РолиС...Мисля,че го прави защото се е научило от майка си,която със сигурност е изяждала .......на малките си!Моята булдочка когато имаше малки булдочета редовно им изяждаше .......и като поотраснаха малко и те се опитваха да го правят,но не им позволявах естествено.Мисля,че само ще престане да го прави скоро,а до тогава можете просто да го следите и да му се карате когато им налита.Какво да се прави-въпрос на вкус :huh:
Публикувано: 04 December 2007 - 10:10 AM
Това си е така наречения "извратен апетит " , който си има други обяснения, обикновенно свьрзани с недобро усвояване на храната , здравословни проблеми , може и емоционални такива !Направете консултация отново с ветеринар !Корекцията на поведението от ваша страна е задьлжителна.Току що ми казаха , че
"Enzim-hefe " на Canina помага при подобен проблем.
Ето тук има теми свьрзани с питането ви:
Извратен апетит
Копрофагия
Извратен апетит 2
"Enzim-hefe " на Canina помага при подобен проблем.
Ето тук има теми свьрзани с питането ви:
Извратен апетит
Копрофагия
Извратен апетит 2
Публикувано: 07 December 2007 - 09:49 PM
Ей,какво правят вашите сладури и сладурки?
Май всички сме много заети :(
Пък и е студенко :-
Специално ние с Анри чакаме с нетърпение да стане по топло и да се запознаем с другите в някой парк(даже можем и до софия да отскочим)
Ще ми се това да е утре :sviruka:
http://www2.photofun...b465bd391058b1/(малко колажче с Анри)
Май всички сме много заети :(
Пък и е студенко :-
Специално ние с Анри чакаме с нетърпение да стане по топло и да се запознаем с другите в някой парк(даже можем и до софия да отскочим)
Ще ми се това да е утре :sviruka:
http://www2.photofun...b465bd391058b1/(малко колажче с Анри)