Френски булдог
Публикувано: 18 January 2008 - 12:52 PM
ето ни и нас :blink: Казвам се ЛОРИТА накратко мама ме нарича лори.Аз съм малка и пиклива .Родена съм на 10.10.2007 в унгария ( може би ) Мама ме видя в един зоо магазин и даде на леличката някакви хартийки и хоп бях в новия си дом .Но мама е много лоша и нощно време ме слага в някаква ужасна стая и аз плача ли плача .И да се оплача мама не ми дава да си играя с други кученца защото казва че съм малка . Но аз си я обичкам моята мама
Публикувано: 18 January 2008 - 04:03 PM
Да ви е жива и здрава сладураната и дьлги години да ви радва :blink:
Един сьвет , това с памперсите , не е подходящо , защото така забавяте вьв времето момента, когато кучето ще се научи кьде трябва да вьрши всичките си нужди. С памперса постигате обратния ефект , даже го стимулирате да ги вьрши кьдето си иска.А кученцето не е малко , на 3 месеца обикновенно бьрзо се научават и само понякога се случват инциденти когато не устискват.
PS : ...ама май не сте си взели поука от предишния инцидент с кученце от зоомагазин... :-
Един сьвет , това с памперсите , не е подходящо , защото така забавяте вьв времето момента, когато кучето ще се научи кьде трябва да вьрши всичките си нужди. С памперса постигате обратния ефект , даже го стимулирате да ги вьрши кьдето си иска.А кученцето не е малко , на 3 месеца обикновенно бьрзо се научават и само понякога се случват инциденти когато не устискват.
PS : ...ама май не сте си взели поука от предишния инцидент с кученце от зоомагазин... :-
Публикувано: 18 January 2008 - 04:42 PM
Цитат
Да ви е жива и здрава сладураната и дьлги години да ви радва :blink:
Благодаря ! Това с памперсите е инцидентно по принцип не и ги слагам когато сме вкъщи . Но при посещението ми предния път при доктора ме напика в колата и си ходих напикана ;) А относно малката да така е за зоомагазините бях си казала никога повече но на 23 декември както си обикалях магазините и гледам малката на една витрина и неможах да и устоя .Понеже аз съм малко инпулсивна и не можах да се здържа .Но нищо да ми е живичка и здрава :yahoo:
Публикувано: 21 January 2008 - 07:14 PM
Много е сладичка :wub: ,да ти е жива , здрава и много палава!
Прикачени файлове
-
Photo-0081.jpg (138.79K)
Брой сваляния: 37 -
Photo-0081.jpg_thumb (40.87K)
Брой сваляния: 31 -
Брой сваляния: 28 -
Брой сваляния: 27
Публикувано: 21 January 2008 - 07:20 PM
Много е сладичка :wub:, да ти е жива ,здрава и много палава!
Прикачени файлове
-
Photo-0081.jpg (138.79K)
Брой сваляния: 46 -
Брой сваляния: 24 -
Брой сваляния: 27 -
Брой сваляния: 24
Публикувано: 22 January 2008 - 10:15 AM
"sisivesko",малката принцеса е страхотен сладур,пу-пу,да ви е жива и здрава. Нищо че е от зоомагазин,ще ви донесе не по-мако радост и весели приключения. Нагушкайте я и от мен :wub:
Публикувано: 22 January 2008 - 03:39 PM
Цитат
orlandopg а аз си мислих че ще ме разкъсате затова че съм я взела от зоомагазин .Е щеше да ми е приятно да я водя по изложби (нали е красавица ) ма вие се радвайте че няма родословие че щяхме да ви мачкаме по ринговете :P ;D
Защо не попиташ дали няма родословие (може пьк да е взета от някой развьдник и да си има) , рядко се случва но предполагам , че има и свестни магазини? Хем ще се знае произхода на кучето , хем след време ще може и кученца да имате , пьк може и да ни мачкате по ринговете :P :P :->)