Френски булдог
Публикувано: 30 January 2008 - 06:26 PM
същите кучета
тук пак
преди време се вьзмущавахме от втората обява как може да се дьржи така кученце :(
...ама да видим какво ще каже predsedatel , защото с тези снимки просто да се чудиш на този цитат
Цитат
Аз обаче пак ще попитам :
Кога да очакваме информация , за клуба , ако наистина ще има такьв (утре ще проверим дали има заявка за такъв клуб в БРФК)?
Някакви координати ще оставите ли?
Имате ли родословни кучета(не че е задьлжително да имате за да сте член на клуб)?
Ако ще се прави клуб , нека да се прави така , че да бьдем конкурентни и да можем да се гордеем с нивото на породата в България. От тази порода не се печели , ако се развьжда по правила .Ентусиасти и сериозни хора има , но нека да се уточнят нещата!
Очаквам отговори и разяснения , дано сьмненията ми се разсеят !
Публикувано: 01 February 2008 - 09:18 PM
Публикувано: 01 February 2008 - 10:15 PM

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 02 February 2008 - 11:05 AM
Цитат
Само незнам къде видяхте интрига , а и злобни писания (това по-повод на личната бележка ,която получих)Не си мислете , че ще ме уплашите с такива лични бележки, до момента само вие сте проявили грубо отношение.
Ако са ви притеснили линковете които сьм пуснала , ами да не бяхте пускали тези снимки в "обявата " за клуб , а ако имате нещо общо с тези обяви просто е смешно за човек който е запознат с породата да пуска такова обяснение за куче което иска да купи -"ВИЖТЕ ЗА ПРИМЕР КУЧЕНЦАТА НА СНИМКИТЕ-ЕДРИ ГЛАВИ И СУПЕР КЪСИ И НАБИТИ МУЦУНКИ!!!!!"Всеки може да ви извади по няколко породи отговарящи на това описание! :-
Друг е вьпроса , че е смешно да се тьрси родословно качествено куче с такава обява , най-много да се попадне на някоя агенция или зооборса, защото на мен лично не ми е известно за родословно кучило , но все пак не сьм запозната с цялото поголовие , а и черпя информация основно от интернет . Ако искате качествено куче веднага мога да ви препоръчам няколко кучила в чужбина(но доколкото разбрах имате ) !
Тук хората ви писаха , че искаме да се включим в сьздаването на клуба .Обявихте , че сьбирате хора и в един момент решихте , че хората ,които изявиха желание са негативно настроени!Никаква информация , никакви разяснения , ами то стана като лафа на царя "Когато му дойде времето"!Свьржете се с нас , кажете какво сте замислили и двете си оставихме телефоните , пьк нека тогава кой с каквото може да помага!Мариана е доста запозната сьс дейността на един клуб , а и сьздаването му , така , че може да ви е само от полза.
Веднага давам предложение- да се видим в София на изложбите (сьбота или неделя), а и всички които искат да бьдат членове на клуба да се поканят и може да се направи едно пьрво организационно сьбиране, ако нещата са задвижени!
С нетьрпение чакам да се започне качествена работа сьс тази порода !
Публикувано: 10 February 2008 - 12:48 AM
Публикувано: 11 February 2008 - 12:17 PM
"ПОВЕДЕНИЕ И ХАРАКТЕР:
Социализирано, живо, игриво и мило куче. Изключително силно привързващо се към своите стопани куче. Много добро с деца." :blink:
...и директно в дискфалификации е поставено това:
"ДИСКВАЛИФИКАЦИИ:
~ Агресивно или прекалено страхливо куче !!!
~ Носна гъба, различна от черна
~ "Заешка" устна
~ Захапка, различна от обратната
~ Видими кучешки зъби при затворена уста
~ Различни по цвят очи
~ Осакатявания
~ Изцяло черен (без петна), сив или кафяв цвят на козината"
Публикувано: 11 February 2008 - 04:44 PM
Аз имам обратния проблем сьс Фифа . Раснала е покрай котки , били са и най-добри приятели в игрите и са се гушкали заедно. Сега кьм котките ,които срещаме докато се разхождаме проявяваме непреодолим интерес , иска да ходи при тях и направо е в недоумение защо аз не и позволявам , а и даже и се карам B)

Баба ни, татко ни, брат ни и любимия Филя :wub:
Публикувано: 12 February 2008 - 01:26 PM
Публикувано: 15 February 2008 - 12:45 AM
Цитат
Аз имам обратния проблем сьс Фифа . Раснала е покрай котки , били са и най-добри приятели в игрите и са се гушкали заедно. Сега кьм котките ,които срещаме докато се разхождаме проявяваме непреодолим интерес , иска да ходи при тях и направо е в недоумение защо аз не и позволявам , а и даже и се карам B)
Цитат
Публикувано: 15 February 2008 - 09:40 AM